arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ateşli gacı seni sırnaşık şey
Rahat bırak adamcağzı dinlensin :roflol:

gece işe gidecek ne yapayım :roflol: uykuda gafil avlıyorum kocisimi :roflol::roflol:

Testlerimde geldi az önce hızlılarmış gerçekten

hadi bakalım haıylı olsun canım inşallah ugurlu gelir :Saruboceq: benimkiler hala gelmedi kargoya vermeyi unuttular galiba :roflol:

kızlar evetttt bekledim bekledim bir belirti yirmi dakkadır sanki regli olacakmışım gibi belimde ağrı kasığıma vuruyor ve sanki ıslaklık hissediyorum hafif akıntım azdı yanii ooof yaaa regli erkenmi olcam yaaa aman yaaaa uuuuuuuuuuuufffffffff

walla ben bu ay her gece her gece dürütüklediğim için artık yoruldum:))))))))))))))) bir yere kadar o yüzden ben ninni söyleyip uyutcam adamı uyuyan adamı dürtmekte neeee kızlar bırakın uyusunlar :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

uysunlarda buyusunler dimi canım :roflol::roflol:

slm kıslarr ben geldimmm

hosgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canımm ben bunu bilmiyordum. yanlız öteki türlü oluncada ben en azından sıkılıyorum bu şekilde özlüyorsunuz birbirinizi böyle düşün canım yaa

birbirimizi göremiyoruz dogru durust canım ben uyanıyorum o gelip uyuyor sonra uyanıyor bir kac saat sonra işe gidiyor

yaa varya ben küçükken doğum kontrol hapını içince hamile kalıyorsun sanıyordum ben büyünce içimiycem ondan diyordum kaydirigubbakcemile3
keşke öyle bi hap olsada içince hamiş kalsakkk

ben çalışıyorum şu son aylarda eşim işsiz malesef ama ben eve 7 gibi gidiyorum yemekti duştu derken arada tabi kazı çalışmaları(ki son aylarda çok yoğun) pestil gibi oluyorum ortalama 2 saat ya birlikteyiz ya değiliz ki eşim evde çalışınca eşlerden ikisi yada biri inan farketmiyor yani biz daha fazla zaman geçiremiyoruz malesef

Kitty ya geçenlerde burda birisi kahve içirin diyordu eşinize doğruluğu varmıdır acaba

bend einternetten bir kaynakta okudum birliktelikten yarım saat bir saat önce içirmek iyi olabiliyormuş spermleri uyarıyormuş kahve ki ben çok çok çok severim türk kahvesi içmeden duramam:)))) eşimede alıştırmıştım zati ama rastlarsa tabi illa içirmeye çalışmıyorum

Deniyim o zaman ben bunu ay ne duysam denemeye başladım :lepi: paranoya bağladım bu ara kendimi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…