Ateşli gacı seni sırnaşık şey
Rahat bırak adamcağzı dinlensin :roflol:
Testlerimde geldi az önce hızlılarmış gerçekten
Ayy sende benim gibi adamı bi uyutmuyorum bende ama insanın canı sıkılıyor orda öyle uyurken kaydirigubbakcemile
ne yapalım dimi ama özlüyoruz kaydirigubbakcemile3
Evet benimki zaten gece 11 den önce gelemiyor evdeykende uyutmuyorum bende opuyorumnanaktan
benimki sabah geliyor eve :çok üzgünüm:
kızlar evetttt bekledim bekledim bir belirti yirmi dakkadır sanki regli olacakmışım gibi belimde ağrı kasığıma vuruyor ve sanki ıslaklık hissediyorum hafif akıntım azdı yanii ooof yaaa regli erkenmi olcam yaaa aman yaaaa uuuuuuuuuuuufffffffff
walla ben bu ay her gece her gece dürütüklediğim için artık yoruldum:))))))))))))))) bir yere kadar o yüzden ben ninni söyleyip uyutcam adamı uyuyan adamı dürtmekte neeee kızlar bırakın uyusunlar :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
uysunlarda buyusunler dimi canım :roflol::roflol:
slm kıslarr ben geldimmm
ay canımm ben bunu bilmiyordum. yanlız öteki türlü oluncada ben en azından sıkılıyorum bu şekilde özlüyorsunuz birbirinizi böyle düşün canım yaa
belkide erken diye cıkmıyordur burucum opuyorumnanaktan bir kac gun sonra testi tekrarlasın inşallah hamiledir :Saruboceq:
Kitty ya geçenlerde burda birisi kahve içirin diyordu eşinize doğruluğu varmıdır acaba
bend einternetten bir kaynakta okudum birliktelikten yarım saat bir saat önce içirmek iyi olabiliyormuş spermleri uyarıyormuş kahve ki ben çok çok çok severim türk kahvesi içmeden duramam:)))) eşimede alıştırmıştım zati ama rastlarsa tabi illa içirmeye çalışmıyorum
kızlar yaw nerdesiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?