• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

oralıklarda yok zaten çakmaz durumu merak etme sen yoktun hiç bugün işler mi yoğun

ANAM O NE ŞEYTAN BİLİYOR MUSUN HAYATTA ATLAMAZ BAK BAŞKA TOPİĞE GİDİP BİŞEYLER YAZAYIM YİNE BULUR O BENİ...HEPİMİZİ BİRDEN İDARE EDER O O KABİLİYET VAR ONDA.HEM KOCASIYLA İLGİLENİR HEM BİZLE UĞRAŞIR HİÇ MERAK ETMEdelikafadulden

hayatım o belli olmaz ya sen çalış çalış tamam mı.illa bir yumurtan var diye bişey yok belki bir iki gün sonra diğeri çatlıcak nerden biliyorsusn?çalış o yüzden hepsi aynı büyüklükte değil ki yumurtaların[/QUOT

saol canım daha çok sey ogrenecembu topiktenopuyorumnanaktan
çalışmaya devam

VALLA BİLDİĞİMDEN DEĞİL HAYATIMDA MANTIK YÜRÜTÜYORUM ŞİMDİ YUMURTLAMA TAKİBİ YAPILIYOR YA GEÇEN AY BİRİ 22 DİİĞERİ 19 MM Dİ.VE 2 FARKLI GÜNDE KASIKLARIMDA DEHŞET AĞRI OLMUŞTU.4-5 GÜN ARAYLA BENDE HERALDE YAKIN TARİHTEKİ AĞRIM BÜYÜK OLAN YUMURTA İÇİN DİĞERİDE ÖBÜRÜ ÇATLADI ONDAN AĞRIM OLDU DİYE DÜŞÜNDÜM

merhaba kıslarr yaww ben çok heyecanlıyım nasıl geçicek bu dört günnn belim kasığım acık acık ağrıyor sanki regli olcakmışım gibi ıslaklık hissediyorum incir kürü yaptıydım erken olurmuyum regli acep hamiş değilsem ki değilim değilim(üzülmiyim diye diyorum böyle)
uuf ya ne güzel belirti melirti yoktu

çiçekcik merhaba canım ben adetime 4 gün kala tast yapıp öğrendim bi denesene test ama çıkmazsa üzülmek yokkk çünkü adetine daha var bide gününde denersinn ben çift çizgiye inanmadım dedim adet gecikmedi test yanlış vermiştir dedim 2 gün sona kan testinde çıktı hamişliğim bi dene yahuuu

ANAM O NE ŞEYTAN BİLİYOR MUSUN HAYATTA ATLAMAZ BAK BAŞKA TOPİĞE GİDİP BİŞEYLER YAZAYIM YİNE BULUR O BENİ...HEPİMİZİ BİRDEN İDARE EDER O O KABİLİYET VAR ONDA.HEM KOCASIYLA İLGİLENİR HEM BİZLE UĞRAŞIR HİÇ MERAK ETMEdelikafadulden

kityye bak sen az anasını gözü değilmiş o gerçi denk gelio başka topiklerde doğru söylüyosun

kityye bak sen az anasını gözü değilmiş o gerçi denk gelio başka topiklerde doğru söylüyosun

TEHLİKELİ TEHLİKELİ ÇOK TEHLİKELİ BAK ŞİMDİ O KUYTU BİR YERDE PUSUDA OLABİLİR VE ANİDEN ÇIKABİLİR SANA SÖYLEYEYİM....

ŞİMDİ HAKKINDA KONUŞTUKYA DAMLAR BİRAZDAN BURAYA BAK GÖR...:roflol:

çiçekcik merhaba canım ben adetime 4 gün kala tast yapıp öğrendim bi denesene test ama çıkmazsa üzülmek yokkk çünkü adetine daha var bide gününde denersinn ben çift çizgiye inanmadım dedim adet gecikmedi test yanlış vermiştir dedim 2 gün sona kan testinde çıktı hamişliğim bi dene yahuuu

yapıyım dimi iyi akşama yada sabah yaparım bir sürü testim oldu bugün zaten:)))) tanesi bi milyondan aldım 15 dene :)))))
destek almadan bişey yapamıyorum heleki son dönemlerde sinir sistemin error vermeye başladı yine saol canım opuyorumnanaktan

TEHLİKELİ TEHLİKELİ ÇOK TEHLİKELİ BAK ŞİMDİ O KUYTU BİR YERDE PUSUDA OLABİLİR VE ANİDEN ÇIKABİLİR SANA SÖYLEYEYİM....

ŞİMDİ HAKKINDA KONUŞTUKYA DAMLAR BİRAZDAN BURAYA BAK GÖR...:roflol:

du bakimm aşağıya gizli misafir varmı varsa kesin o durr.

kocası uyandıysa onunladır yahuu uyuyodu çünkü en son öyle yazmıştı dürtüp duruyomuş kocasını çatlakk

Topicleri karıştırırken okudum birisi benim gibi geçmiş baya testler negatif sonra oda söktürücü kullanmış dr tavsiiyesiyle yine olmamış tekrar gitmiş doktora hamiş ay bende öyle olurmuyumki ovülasyon testindede çizgi çıktı ya içimde yine umut kıpırtısı oldu ya kaydirigubbakcemile2

Topicleri karıştırırken okudum birisi benim gibi geçmiş baya testler negatif sonra oda söktürücü kullanmış dr tavsiiyesiyle yine olmamış tekrar gitmiş doktora hamiş ay bende öyle olurmuyumki ovülasyon testindede çizgi çıktı ya içimde yine umut kıpırtısı oldu ya kaydirigubbakcemile2

inşallh canım ya neden olmasınnnnn sen denemekten vazgeçme:))))

topicleri karıştırırken okudum birisi benim gibi geçmiş baya testler negatif sonra oda söktürücü kullanmış dr tavsiiyesiyle yine olmamış tekrar gitmiş doktora hamiş ay bende öyle olurmuyumki ovülasyon testindede çizgi çıktı ya içimde yine umut kıpırtısı oldu ya kaydirigubbakcemile2

valla bak ben sana dedim dimi bu işler belli olmaz hayatım....ama hamile değilsen inşallah biranönce hastalanırsın da onun sıkıntısın dan da bu psikolojidende kurtulursun canım çünkü insanın elinde değil hemen bebeğe yoruyor insan...dimi?

Back