arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

aslında ateş ölçmeye başladım ama reglimin 16.günü biraz gecikmeli canım ovulasyon testi almadım çünkü ben çok su içen biriyim en 3 litre 4 saat idrarı tutmam gerekiyormuş bunu yapamam birde bana angarya geliyor:)))))) işte nasıl tutcam sonra yollarda eve giderken evde uzak işe mazallahh kaçıverir :kedi:
ben bu ay reglimin ikinci günü incir kürü yaptım ama 21 güne tamamlamadım 16 gün yaptım ayriyeten preseed kullandım arada çörekotu pekmez tarçın yedim arada soğanı salata gibi yedim kaydirigubbakcemile3 yani canım ben bu ay çok donanımlıydım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet baya donanımlısın hadi inşallah.Ya bende ilk defa deniycem burda okudum kullananları yumurtlama günlerini yakaladılar ve kaç tanesi 10 gün sonra hamile haberini verdi o yüzden bende bayabi umutlandım dün test siparişlerimi verdim.Tabi benim önce adet olmam lazım 51. gündeyim dr söktürücü verdi 2 gün oldu hap biteli ama gelen giden yok :kedi:

inşallah canım hayırlısı olur sıkma canını rahat olursan daha çabuk regli olursun

benim azıcık işim kaldı bir iki saate gelrim şekercim sonra konuşuruz dikkat et kendine

kıslarr bi ark.ımısın günü geçti evde test yaptı 2.çizgi silik kan testi verdi1 .96ymış sonuçdün yaptırmıştı.bugün yine test yapmş yine silik çizgi bu nededi bende anlamadım yaaa

:Saruboceq:
Yaa bu ateŞ olayını ben bİlmİyorum nedİr ?(cehalet :)) :)

canım ateşini her sabah aynı saatte ölçüyorsun yataktan kalkmadan tabi sonra bunu kaydediyorsun yumurtlama gününden önce ateşte bariz bir düşme oluyor düştüğü günü ve sonraki günleri bir güzel değerlendiriyorsun tabiki önceki günleride es geçmemende fayda var:)))) daha sonra regli olmadan önce ateş düşüyormuş ama eğer ateşin düşmez ise gebe kalmış olma ihtimalin yüksek oluyormuş canım. ama bu güvenilirliği %100 olan bir uygulama değil canım bunu unutmamak gerekir çünkü ateşimiz farklı şeylerden etkilenebilir.

ben bu ay 16.günden itibaren ölçmeye başladım şimdilik fena gitmiyor ama reglim 4 gün sonra inşallah ateşim düşmezde bir umut bir ümit devam eder

Yaa bu ateŞ olayını ben bİlmİyorum nedİr ?(cehalet :)) :)

Yumurtlama gününü hesaplamak için sabah uyanır uyanmaz dijital bir dereceyle dil altından ateşini ölçüyorsun düzenli bi şekilde aynı saatte ve not alıyorsun.Yumurtlama gününde rutin giden ateşin düşüyor ona göre hareket ediyorsun canım.

Bana uymaz bu kızlar yaa benım tuhaf bır ateŞ sıstemım var boŞa umut olur bana sadece

kocisim evde cosmocum uyuyor arada gidip onu bir durtuyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kıslarr bi ark.ımısın günü geçti evde test yaptı 2.çizgi silik kan testi verdi1 .96ymış sonuçdün yaptırmıştı.bugün yine test yapmş yine silik çizgi bu nededi bende anlamadım yaaa

belkide erken diye cıkmıyordur burucum opuyorumnanaktan bir kac gun sonra testi tekrarlasın inşallah hamiledir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…