arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Oooooo Kitycim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin buyrunnnnnnnnn

iyiyim canım saol nasıl olayım işte bedeni dinlemedeyim kaydirigubbakcemile3
ooof oooff 4 gün kaldı muhtemel regli tarihime heyecanlan bekliyorummm:))))
belirti melirtide öyle atlan deve kadar yok hafifcene az önce belim ağrıdı ama hafifcene akıntım var acık ama ateşim düne göre biraz daha düşükkk
aaay çıldırıciğimmmmmmmmmm

umarım sende iyisindir. bu kadar bıdı bıdı yazmama umarım daralmamışındır:)))))

Ben iyiyim kuzum bunalmadım aksine kotum gülmekten
Çıldıriciğimmmm sözüne :roflol:
BEn kesin adet olucam bu ay, hissediyoruım, Yandı gülüm keten helva şakkıdı

kızlar nasılsız..dünden bei müthiş başım ağrıyor..bugün dr a gideceğim adet oldum..senağlama

Ben iyiyim kuzum bunalmadım aksine kotum gülmekten
Çıldıriciğimmmm sözüne :roflol:
BEn kesin adet olucam bu ay, hissediyoruım, Yandı gülüm keten helva şakkıdı

hayırlısı olsun be arkadaşımmm sessiz ve derinden gidiyoz bakalım allah hepimizn sonunu hayır etsinnn.
ama yavaş yavaş kafamda soğukluk var şekerim üşütme yolundayım yaniii 15 adet gebelik testim geldi bugün akşam itibariyle 5saatte bir yapsam anca regliye kadar olan zamanı doldururum demii kaydirigubbakcemile3

Alemsin sen ya :roflol: :roflol:

Günaydın kıazlar

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan

kızlar nasılsız..dünden bei müthiş başım ağrıyor..bugün dr a gideceğim adet oldum..senağlama

üzülme canım ya temmuzda hep beraber hamiş olacaz zemuszemus

yaw bırak belirti melirti olmasın canım ya oluncada ne oldugunu görduk bir işe yaramadı gecen ay her bir halt vardı bende akıntı dısında anladımki o olmadan olmuyormus akıntısız hamile olunmuyormus bu ay bakacam adetim gecikse bile akıntım olmazsa bos yere umutlanmicam delikafadulden

ooooff oooffff allah bana akıl versin ne diyimmm iyice gerildimde gerildim ben acık çalışayım madem işler var bi saate gelir arada belirtilerim belirirse kızlar gelip burda beliririmmmmmm kaydirigubbakcemile2

Hakkaten Kitty çok sıkıldım bende kendimi dinlemekten, belirtilere takılmaktan, zoraki ilişkide bulunmaktan kafamçokkarıştı
Off be kafamçokkarıştı Aman ya kafamçokkarıştı

ooooff oooffff allah bana akıl versin ne diyimmm iyice gerildimde gerildim ben acık çalışayım madem işler var bi saate gelir arada belirtilerim belirirse kızlar gelip burda beliririmmmmmm kaydirigubbakcemile2
tamam canım kolay gelsin sana canım :1hug:

Hakkaten Kitty çok sıkıldım bende kendimi dinlemekten, belirtilere takılmaktan, zoraki ilişkide bulunmaktan kafamçokkarıştı
Off be kafamçokkarıştı Aman ya kafamçokkarıştı

yaw millet gezmek icin plan yapıyor kayınvalidem falan ben calısacam diyemiyorum bahane uydurmaya calısıyorum onuda beceremiyorum :roflol: ne işin varki diyor :roflol::roflol: tövbe tövbe :roflol::roflol:

İnce iş kaygana ince iş de sen ona naniknanik
yaw millet gezmek icin plan yapıyor kayınvalidem falan ben calısacam diyemiyorum bahane uydurmaya calısıyorum onuda beceremiyorum :roflol: ne işin varki diyor :roflol::roflol: tövbe tövbe :roflol::roflol:[/QUOTE]

doğru diyonda kittyycimmmmm gel onu sen benim yüreciğime anlat neyse ben çıktım gelicem ama az sonra:))))

sevsinler senin o yürecigini emiiiiiii opuyorumnanaktan

slm kıslarr,çiçeğim heryerdesin bakıyorum da buarala:roflol:
canım benim kafayı yices senle ben ama bakalım nezamanhihoyyyt

hosgeldin burcum nasılsın canım opuyorumnanaktan

Hoşbuldum kittycim iyiyim sizler nasılsınız kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım ya kasıklarımda batmalar var adet bittikten sonrada gecmedi bu batmalar incir receli yiyorum acaba ondanmı oluyor bilemiyorum :sm_confused: buda benim incir kürüm :roflol::roflol: yok inciri kaynat ye falan filan kuru incirden yapılmıs recel var ondan alıyorum gecen ayda adetim geciktiginde yemiştim faydasını gördüm a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…