• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan

üzülme canım ya temmuzda hep beraber hamiş olacaz zemuszemus

yaw bırak belirti melirti olmasın canım ya oluncada ne oldugunu görduk bir işe yaramadı gecen ay her bir halt vardı bende akıntı dısında anladımki o olmadan olmuyormus akıntısız hamile olunmuyormus bu ay bakacam adetim gecikse bile akıntım olmazsa bos yere umutlanmicam delikafadulden
:Saruboceq: :Saruboceq: canımmm

Benim de dündü adet günüm olmadı 1haftadır göğüslerim aşırı büyüdü ve yürürken çok acıyor
dün sırtım çok ağrıdı,tuhaf olan bunlar adet belirtileri de olabiliyor gebelik belirtileri de...
bazen de duyduğum kokulardan rahatsız oluyorum mesela birkaç gün önce kendi parfümüm ağır geldi.
sabah test yaptım silik çıktı eşime göstermeye çekiniyorum ya negatifse onu da boş yere heyecanlandırmaktan korkuyorum :( Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Benim de dündü adet günüm olmadı 1haftadır göğüslerim aşırı büyüdü ve yürürken çok acıyor
dün sırtım çok ağrıdı,tuhaf olan bunlar adet belirtileri de olabiliyor gebelik belirtileri de...
bazen de duyduğum kokulardan rahatsız oluyorum mesela birkaç gün önce kendi parfümüm ağır geldi.
sabah test yaptım silik çıktı eşime göstermeye çekiniyorum ya negatifse onu da boş yere heyecanlandırmaktan korkuyorum :( Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Tebrikler silikte çıksa hamilesin bi hastaneye gidip kan tahlili yaptır ve mutlu haberi paylaşmaya başla bence..

amin canım :Saruboceq: bence yarın testi tekrarla bir kac gun icinde dahada belirginleşecektir cizgi :1hug: şimdiden tebrikler canım :nazar:a.s.

afiyet olsun burcucum opuyorumnanaktan

deryacım sen nasıl oldun hala gelen giden yokmu canım?

niniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk gel kızkaydirigubbakcemile buraya nerlerdesin :mymeka:

slm kıslarr,çiçeğim heryerdesin bakıyorum da buarala:roflol:
canım benim kafayı yices senle ben ama bakalım nezamanhihoyyyt

walla şekerim regli tarihinde son günleri saymaya başlayınca artık önce allahtan sonra sizlerden bir ümit umut arayıp duruyor ondan işte bende heryerlerden sizler gibim derdime bir çareee arıyorummmm ooof ooofffffffffffff
işteyim mama molası verdim banada sizlerede afiyet olsun şekerlerim inşallah herşey gönlümüzce olur:))))))

aay canım ama büyük muhtemel ve ihtimal hamişsinnn tebrik ederimmmmm a.s.
darısı biz müzmin bebiksizlerin başınaaaa:)))))))))

ya kızlar benm adetim 4 gün geçti hala yok. test yapıyorum ama negatif çıkıyor. dr dan yarına randevu aldım kan testi için ama çok merak ediyorum benm durumulda olupta hamile olan var mı aramızda

merhaba kızlar bende ilk hayal kırıklığımı geçen ay yaşadım adetimden 4 gün geçti nasılda hevesle aldım testi ama tek çizgiden öteye geçmedi ertesi günde hastalandım zaten inşallah bu ay olur. daha adetime 2 hafta var ama heyecanlıyım.düşünmeyeni psikoloji önemli diyolar yaa ama olmuyo her ilişkiden sonra kendimi dinliyorum acaba belirti varmı diye :( zor bir süreç

8-9 aydır canım yaşım 31 32 ye daha yakınım hatta hayırlısı tabi aslında burda görüyorum çok daha uzun süre uğraşan arkadaşlar var ama her ay yaşanan heyecan ister ilk ay ister 5 sene sonra sanırım farketmiyor aynı oluyor yani. ben birde bu bebek sevdama kontrole gittiğimde başka rahatsızlıklar yaşadığımı öğrenip rahim azğından operasyon falan oldum biraz sorunlu bir bünyem var benim iki tanede her doktora gitmemde büyüyen miyomum var ondan endişelerim doktor gerçi artık bir sorun yok dedi ama bilinmiyor işte hayırlısı artıkın demekten başka bir çare yok

ama benim adetlerim erken gelirdi de hiç geç kalmazdı. o yüzden şüpheleniyorum. zaten 10 gün öncesi kasıklarımda batma hisleri vardı. göğüslerimde acı yok fakat damarlarım belirginlesti ve büyüdüler. yardımmmm??????

8-9 aydır canım yaşım 31 32 ye daha yakınım hatta hayırlısı tabi aslında burda görüyorum çok daha uzun süre uğraşan arkadaşlar var ama her ay yaşanan heyecan ister ilk ay ister 5 sene sonra sanırım farketmiyor aynı oluyor yani. ben birde bu bebek sevdama kontrole gittiğimde başka rahatsızlıklar yaşadığımı öğrenip rahim azğından operasyon falan oldum biraz sorunlu bir bünyem var benim iki tanede her doktora gitmemde büyüyen miyomum var ondan endişelerim doktor gerçi artık bir sorun yok dedi ama bilinmiyor işte hayırlısı artıkın demekten başka bir çare yok

Geçmiş olsun dediğin gibi 1 ayda 5 yılda farketmiyor bende yeni evliyim aslında 3 ay oldu ama bende bekarken bazı rahatsızlıklar yaşadım ve o yüzden korunmadım bide bebekleri çok seviyoruz eşimde biran önce olsun istiyor inşallah en kısa zamanda alırız bebek haberlerimizi.

Bu ovülasyon testlerini yada ateş ölçmeyi denedinmi ben bu ay onlara başlayacağım sositososito

Back