Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ablacım iim siz nasılsınıs?tembelim biras ben kahvaltı yapcam dahaa
:Saruboceq: :Saruboceq: canımmmgunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan
üzülme canım ya temmuzda hep beraber hamiş olacaz zemuszemus
yaw bırak belirti melirti olmasın canım ya oluncada ne oldugunu görduk bir işe yaramadı gecen ay her bir halt vardı bende akıntı dısında anladımki o olmadan olmuyormus akıntısız hamile olunmuyormus bu ay bakacam adetim gecikse bile akıntım olmazsa bos yere umutlanmicam delikafadulden
ohooooooooooo ben yaptım bile canımzemuszemus sana afiyet olsun opuyorumnanaktan
Benim de dündü adet günüm olmadı 1haftadır göğüslerim aşırı büyüdü ve yürürken çok acıyor
dün sırtım çok ağrıdı,tuhaf olan bunlar adet belirtileri de olabiliyor gebelik belirtileri de...
bazen de duyduğum kokulardan rahatsız oluyorum mesela birkaç gün önce kendi parfümüm ağır geldi.
sabah test yaptım silik çıktı eşime göstermeye çekiniyorum ya negatifse onu da boş yere heyecanlandırmaktan korkuyorumAllah hepimizin gönlüne göre versin...
Benim de dündü adet günüm olmadı 1haftadır göğüslerim aşırı büyüdü ve yürürken çok acıyor
dün sırtım çok ağrıdı,tuhaf olan bunlar adet belirtileri de olabiliyor gebelik belirtileri de...
bazen de duyduğum kokulardan rahatsız oluyorum mesela birkaç gün önce kendi parfümüm ağır geldi.
sabah test yaptım silik çıktı eşime göstermeye çekiniyorum ya negatifse onu da boş yere heyecanlandırmaktan korkuyorumAllah hepimizin gönlüne göre versin...
afiyet olsun burcucum opuyorumnanaktan
deryacım sen nasıl oldun hala gelen giden yokmu canım?
slm kıslarr,çiçeğim heryerdesin bakıyorum da buarala:roflol:
canım benim kafayı yices senle ben ama bakalım nezamanhihoyyyt
aay canım ama büyük muhtemel ve ihtimal hamişsinnn tebrik ederimmmmm a.s.
darısı biz müzmin bebiksizlerin başınaaaa:)))))))))
8-9 aydır canım yaşım 31 32 ye daha yakınım hatta hayırlısı tabi aslında burda görüyorum çok daha uzun süre uğraşan arkadaşlar var ama her ay yaşanan heyecan ister ilk ay ister 5 sene sonra sanırım farketmiyor aynı oluyor yani. ben birde bu bebek sevdama kontrole gittiğimde başka rahatsızlıklar yaşadığımı öğrenip rahim azğından operasyon falan oldum biraz sorunlu bir bünyem var benim iki tanede her doktora gitmemde büyüyen miyomum var ondan endişelerim doktor gerçi artık bir sorun yok dedi ama bilinmiyor işte hayırlısı artıkın demekten başka bir çare yok
ama benim adetlerim erken gelirdi de hiç geç kalmazdı. o yüzden şüpheleniyorum. zaten 10 gün öncesi kasıklarımda batma hisleri vardı. göğüslerimde acı yok fakat damarlarım belirginlesti ve büyüdüler. yardımmmm??????