• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimler var bakalımlaelaelaelaelae benim kocişte yok tek baasıma kaldım yaw :gitme:

günüme 6 gün var.Belimde ağrı var, mide yanması oluyo,göğüslerimde damarlar var, karnım ve midemde şişlik var.Göğüslerimde baya büyüme var.Acaba hamilemiyim?

adetime 4 gün var..sadece ağzımda inanılmaz metalik bir tat var..ne yersem geçmiyo..birde göbeğimin üst kısmında ara sıra inceden bir sızı..başka da bişey yok..ama şu ağzımdaki iğrenç tatsızlığı anlamıyorum yani..

iyigeceler hanımlar opuyorumnanaktan inşallah belirtileriniz meleginizin belirtileridir :Saruboceq:

hosgeldin deryacımopuyorumnanaktan nasıl oldun baslamadımı tam olarak senin kırmızılar canım

hosgeldin deryacımopuyorumnanaktan nasıl oldun baslamadımı tam olarak senin kırmızılar canım

Hoşbuldum :kedi: yok canım sadece sabahları 1-2 damla kahve yada pembemsi lekelenmem oluyor ondan sonra gelen giden yok hap biteli 2 gün oldu bakalım inşallah yarına gelmiş olur kocaman bir karnım oldu şiştim resmen :bbo:

Hoşbuldum :kedi: yok canım sadece sabahları 1-2 damla kahve yada pembemsi lekelenmem oluyor ondan sonra gelen giden yok hap biteli 2 gün oldu bakalım inşallah yarına gelmiş olur kocaman bir karnım oldu şiştim resmen :bbo:

ilginc bir durum canım ya doktor kacgun sonra kanaman baslar demişti ?

benim allahtan kendiliginden baslamıstı kanamam canım ben ilacta icemiyorum midem rahatsız daha kötü olurdu benimki

Benimde karaciğerde problem var ilaç kullanmam yasak ama mecbur kalınca içtim.Benim kociş geldi ben kaçıyorum canım sabah görüşürüz..

uyusunda buyusun ninnni tıpış tıpış yürüsün ninniiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeemirmirmirmir uykumda gelmiyor sohbet edecek kimseciklerde yok mirmirmirmir

walla iyi diyelim iyi olalım:)))
kırmızılara 4 gün kaldı hiç belirti yok azıcık şişti göğüsler şişmedi bile diyebilirim normalde 80 den 85 e çıkar kaydirigubbakcemile3 bu sefer birşey yok.
sadece akıntım azıcık var tek değişik o ıslaklık hissediyorum ama öyle fazla değil bel ve kasığımda çok az ve derinden ağrı ama yok gibide ben kendimi dinlediğim için anlıyorum iki gündür o kadar çıldırıcam yani ooof oooffffffffff geçen ay feciydim 10 gün öncesinden deli gibi belirti vardı lakin kırmızı kart çıkınca oyun dışı kaldım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı arkadaşlar hakkımızdaaa biraz öncede canım arkadaşımın hamiş haberini aldım winx perisinin ona çok sevindim darısı bize kızlar :içelim:

Back