• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ben hazırladım kendi tablomu excel de netten arayana kadar 1 dk sürmedi çok hazırcı olmuşum ya.

Güle güle gidip gelsin nagiş sayılı günler tez geçsin inşallah üzülme kısmet değilmiş görmek izne gelince görüşürsünüz.

"Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz " böyle yazıyo kızlar

ablacım ben bundan 5,6 ay önce 2ay öyle olmuştu göğüslerimin üzerine yatamadım 10 gün varken acıyordu malesef gene olmadı bende hamile zannetmiştim kendimi

kızlar bugün üzgünüm:çok üzgünüm:abim askere gitti ben göremedim yanına gidemedim :çok üzgünüm:
canım hayırlı teskereler şimdiden..sağ salip gidip sağ salim dönmek nasip etsin allahım..:Saruboceq:nereye çıktı askereliği..benimde erkek kardeşim asker erzincanda..

arkadaşlar ben geldim siz gittiniz yaaaaaaaaaa ordaydınız gördüm sizi hepinize mesaj yazıyordum ve yazdıklarınızı tek tek okudum çok kötüsünüz yaaaaaaaaaa

kızlar topinkte sapık dolaşıyordu gördünüzmü sizde silmişler topinkten erkekti galiba manyak manyak konuşuyordu

slm arkadaşlar benimde adetime bir gün var yani yarın bugün test yaptım dayanamadım ama negatif

hosgeldin:1hug: erken diye cıkmamıs olabilir canmım uzulme :1hug:

deniz sezonunu açtım ya..sırnaşık şey halime bak..senağlama önümüzeki ay daha dikkatli olurum kaydirigubbakcemile5

evet dikkatli ol canım :mymeka:

Kızlar bu ateş ölçümünü takip etmek için bi tablo varmış siz kullandınızmı hiç nerden bulabilirim nette?

ben kendim yazıyorum kagıda canım :) adetin kacıncı gunu oldugunu tarihi ve atesi :1hug:

kızlar bugün üzgünüm:çok üzgünüm:abim askere gitti ben göremedim yanına gidemedim :çok üzgünüm:

allah kavustursun hayırlı teskereler nagişim :1hug:

ablacım ben bundan 5,6 ay önce 2ay öyle olmuştu göğüslerimin üzerine yatamadım 10 gün varken acıyordu malesef gene olmadı bende hamile zannetmiştim kendimi

daha önceden sıradan olan seyler bile bizi umutlandırıyor canım önceden akıntım olurdu sinirlenirdim ne bileyim gerekli oldugunu :roflol: gögüslerim agrırıdı onada kızardım :roflol:

Back