- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
- 116
sanırım acemiliği daha..inş.usta birliğinde de güzel ve rahat yerler çıkar canım..kardeşim acemiliğini manisada ypmıştı.izmir bornavaymış komando diyor ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım acemiliği daha..inş.usta birliğinde de güzel ve rahat yerler çıkar canım..kardeşim acemiliğini manisada ypmıştı.izmir bornavaymış komando diyor ama
merb kizlar 7 aydir evliyim ama bebek yok. sizce bu sure cok mu
sanırım acemiliği daha..inş.usta birliğinde de güzel ve rahat yerler çıkar canım..kardeşim acemiliğini manisada ypmıştı.
meraba arkadaşlar bende 2 yıldır bebek istiyorum olmuyo pko luyum 7 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı şimdi belimde ve kasıklarımda ağrı var böyle birşey yaşayan var mı acaba???
kızlar topinkte sapık dolaşıyordu gördünüzmü sizde silmişler topinkten erkekti galiba manyak manyak konuşuyordu
hosgeldin canım :1hug: cok degil canım heleki bizimle kıyaslarsan hicte fazla degil :1hug: doktorlar bir yıl korunmadan hamile kalınmıyorsa problem olabilir diyormus :1hug: sen yumurtlama gununu falan kacırıyorsundur ondan olmuyotrdur belkide bebişin :1hug:
cnm simdi ne kadar sure evlisin?
allah tüm askerleimizi ailelerine kavuştursun inşallah..:Saruboceq:sağol canım benim ya amin inşallah allah herkesin askerini ailesine eşine kavuştursun nişanlı o kızada acıyorum
aminnnnn:Saruboceq:Nagişim Allah kavuştursun
Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin :Saruboceq:
hiç korunmadıysan bu süre zarfında bir doktora gidip tüm testlerini yaptır güzelim.merb kizlar 7 aydir evliyim ama bebek yok. sizce bu sure cok mu
meraba arkadaşlar bende 2 yıldır bebek istiyorum olmuyo pko luyum 7 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı şimdi belimde ve kasıklarımda ağrı var böyle birşey yaşayan var mı acaba???
dün arkadaslarımız farketmiş tutarsız konuşmalarını. ayy iyi ki fark edildi de silindiler.
canım inş. haniş kalısın bu ay..:Saruboceq:meraba arkadaşlar bende 2 yıldır bebek istiyorum olmuyo pko luyum 7 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı şimdi belimde ve kasıklarımda ağrı var böyle birşey yaşayan var mı acaba???
canım gönüller bir nasılsa çok üzülme olur mu canım:teselli:..allah tez zamanda kavuştursun..:Saruboceq:evet canım acemi daha şimdi bindi gitti devre kaybı gidiyor 4gün içinde gideceği belli oldu yanına gidemedim malesef
burdayım canım..mayıs faturalarının kontrolünü yapıyorum bir yandan kdv için ..çok yazamıyorum..ama buradayım canım..:1hug:abyosun tatlım niye sesin çıkmıyor yazmıyorsun
oooooooo kimler gelmiş ablam gelmiş kaçak nereye gitmiştin senyerimseniben
cnm bana doktor atesh olc demisti. ama anlamiyorum. o kac olmali yani hangi gosterici hamileliktir?
güzelim sen ne öğrenmek istiyorsan sor..tüm arkadaşlar elimizden geldiği ve yaşadığımız tecrübeler nezninde seni aydınlatmaya..bildiklerimizi paylaşmaya çalışırız.:1hug:benimle de konusun lutfen kizlar burda yeniyim ve cok kotuyum