• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ayyy geldim ben geldim kaydirigubbakcemile4
Yemeğe gittydim de cokacimcoook
QUOTE=kittycat;7592343]bu forever nerelerde yok ortada :oklava: cosmoooooooooooooooo :mymeka:ninikkkkkkkkkkkkkk :mymeka:niye sesisiniz solugunuz kesildi haaaaaaaaaa:oklava::mymeka:
[/QUOTE]
hoş geldin canım..afiyet olsun..:)cokacimcoook
test stoklarımızı yaptık tamam ozman kesin bu ay hamile kalıyoruz kızlar zemuszemushihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
bende bakıyorum şimdi..bende alacağım..sipariş veriyorum..stok yapayım bene..hihoyyyt
kızlar yemekte ne vardı :roflol::roflol:
salata yedi canım..yaz geldi ya..fazla yememek lazım..kafamçokkarıştı

"Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz " böyle yazıyo kızlar

Valla kity bizim bu geciken yumurtlamalarla biz ikinci parti test siparişlerinide verebiliriz gibime geliyor :emir_bebek:

gecen ay öyle olacaktıda almadım canım :roflol: birde akıntıya bakacam ben bu ay canım en belirgin özellik o :1hug:

bende bakıyorum şimdi..bende alacağım..sipariş veriyorum..stok yapayım bene..hihoyyyt

yapalım dimi yetmiyor ötekiler bize :roflol:

Maşşallah turp gibiyim hiç böyle ağrım sızım yok naniknanik
"Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz " böyle yazıyo kızlar

ablaa burdayım acıktım yine yaa canım bişler istiyo hep 10 gün var günüme,göğüslerim bomba gbi oldu acımaya başladılar.nedenkine acep:uhm:

ahhh keşke bu belirtiler kesin olsada bizde ohhh hamileyiz diyebilsek ne güzel olur 10 gün önce bunlarda vardı....bugün adet olmam lazım..inş. olmam bebişim gelmiştir diye dua ediyorum..:Saruboceq:

Maşşallah turp gibiyim hiç böyle ağrım sızım yok naniknanik

alemsin canım ya :roflol::roflol: mantar olayı ne oldu gectimi?:1hug:

ablaa burdayım acıktım yine yaa canım bişler istiyo hep 10 gün var günüme,göğüslerim bomba gbi oldu acımaya başladılar.nedenkine acep:uhm:

bunların yuzunden oldu canım yemekten geldiler ya bizimde aclık aklımıza geldi :roflol: inşallah bebiş vardır burcucum ondandır :Saruboceq:

ahhh keşke bu belirtiler kesin olsada bizde ohhh hamileyiz diyebilsek ne güzel olur 10 gün önce bunlarda vardı....bugün adet olmam lazım..inş. olmam bebişim gelmiştir diye dua ediyorum..:Saruboceq:

inşallah olmazsın canım:Saruboceq: sen ates ölcumu yapıyormuydun?

ben ateş ölçtüm koltuk altıdan 36.4 çıktı bugünde 36.2 ydi.ama ağızdan daha yüksek çıkıyo nedense..

ateş ölcumunu dil altından yap canım yerimseniben

inş. ablacım yaa ne yesem kii bişey de beğenmiyom bugün dürüm canım istedi ama kilo alcam die korkuyom :)))

canının istedigi seyi ye canım bırak kiloyu falan zaten inşallah hamile kalırsak ohooooooooooooo duba gibi olacaz :roflol::roflol:

Back