• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

selam kıslarr ben geldim valla kıttycım oklavayı gostermişsin bana ama işten şimdi geldim canım hemen sıteyı açtım nasılsınız hepiniz ne var ne yok abyosun canım geçmiş olsun temmuzda hep beraber hamiş oluruz inş opuyorumnanaktan
bu arada kıttycım ya sana bıseyy sorcam su aralar yumurtlama donemındeyım. bugun çok fazla akıntım olmuş hatta çamaşırı değiştirdim gelince. acaba yumurtlamış olabılırmıyım:uhm:

kizlar aranizda atesh olcumunun hamilelik gostericisini bilen varmi? lutfen yardim

canım benim ben sana cevap yazdım görmedin sanırım geçen syfada kaldı bir göz gezdirirsen
ama gene yazayım çatlama iğnesi ağrı yapar yumurtaların çatladığı için bende çok vuruldum tatlım

selam kıslarr ben geldim valla kıttycım oklavayı gostermişsin bana ama işten şimdi geldim canım hemen sıteyı açtım nasılsınız hepiniz ne var ne yok abyosun canım geçmiş olsun temmuzda hep beraber hamiş oluruz inş opuyorumnanaktan
bu arada kıttycım ya sana bıseyy sorcam su aralar yumurtlama donemındeyım. bugun çok fazla akıntım olmuş hatta çamaşırı değiştirdim gelince. acaba yumurtlamış olabılırmıyım:uhm:

hosgeldin canımmm:1hug: sen yokken biraz arıza yaptım :roflol: evet canım yumurtlama gunun olabilir bos gecirme bu gunleri degerlendir canım opuyorumnanaktan

hııııııııııııııım tamam kociş varsa o başka yanında otur onlar bizim herşeyimiz ya onlara bakalım hele buaralar daha çok bakalım işimiz görülene kadar cicim cicim diyelim dimiamakaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

evet canım cicim diyorum sonrada offfffffffffffffffff yeter sıkıldımlar baslıyor canım :roflol:

hoşgeldin gülüm nasılsın senle aynı zamanda yumurtluyoruz hadi hayırlısı bakalım ikimizde hamiş kalırız inşallah

tsk ederim cnm yani simdi benim adetim 6 gundur gecikti test yapmadim, ama atesi olctum adet oncesi 36 9 du ve yukselerek artti bu gunde 37 3. simdi sizce bu ne oluyor.

ne oldugu acıkca ortada canım ya :teytey::dance: tebrikler bence hamilesin sen :teytey:

hem gunun gecmiş hemde atesin super artmıs masallah :nazar: hemen test yap canım yarın sabah inşallah hamilesindir :Saruboceq:

hoşbulduk nağişş opuyorumnanaktan ıyıycım canım sen nasılsın ayyy çok sevındım ya o zaman bırbırımızı takıp ederızhihoyyyt

ben buay geç yumurtladım adetim bir acayip olmuştu bu sefer zati ama bakalım buay nasıl olacak adetim
ben buay fal baktırmıştım ölüm var burda 2 ay snrada hamişssin dedi ölüm zati gerçekleşmiş dedi kaynatam öldüya bakalımhihoyyyt

canlarım benimm yaa kk delisi oldum ayrılamıyorum sizden:)))
lelii bence hamişsin yarın sabah test yap haber ver bizee,belirtin varmı peki tatlımm

ben buay geç yumurtladım adetim bir acayip olmuştu bu sefer zati ama bakalım buay nasıl olacak adetim
ben buay fal baktırmıştım ölüm var burda 2 ay snrada hamişssin dedi ölüm zati gerçekleşmiş dedi kaynatam öldüya bakalımhihoyyyt[/QUOTE

aaaaaaaa gercekten de evet canım hatırlıyorum ne demişler fala ınanma falsız da kalma hayırlısı bakalım hakkaten ne sıcak bugun eve kendımı zor attım-tatlicadiarzu-

canlarım benimm yaa kk delisi oldum ayrılamıyorum sizden:)))
lelii bence hamişsin yarın sabah test yap haber ver bizee,belirtin varmı peki tatlımm

ins oyledir canim. ama cok heyecanliyim yaa. sizce negatif cikarmi? belirtim ara sira karnimda agrilar oluyor. bi de goysum az dolgnlasti. dun sabah bir bulanti oldu ama bilmem ondanmi ya yok. bi meyve yediyimde elim elime deydikde fena oluyorum rtim urpesiyor. sizce hamislikten olurmu? bi de ne icersem hemen idara cikiyorum

ben buay fal baktırmıştım ölüm var burda 2 ay snrada hamişssin dedi ölüm zati gerçekleşmiş dedi kaynatam öldüya bakalımhihoyyyt[/QUOTE

aaaaaaaa gercekten de evet canım hatırlıyorum ne demişler fala ınanma falsız da kalma hayırlısı bakalım hakkaten ne sıcak bugun eve kendımı zor attım-tatlicadiarzu-
falın tez vakitte çıksın inşallah..hihoyyyt

ins oyledir canim. ama cok heyecanliyim yaa. sizce negatif cikarmi? belirtim ara sira karnimda agrilar oluyor. bi de goysum az dolgnlasti. dun sabah bir bulanti oldu ama bilmem ondanmi ya yok. bi meyve yediyimde elim elime deydikde fena oluyorum rtim urpesiyor. sizce hamislikten olurmu? bi de ne icersem hemen idara cikiyorum

Valla iyi dayanmışsın şimdiye kadar test yapmamaya biz 1 hafta kala başlıyoruz testlere bazen hastalanana kadar 5-6 test bile yaptığımız oluyor :lepi:

Ama anlattıklarına göre hamilesin hemen bi test alıp gerçek neyse öğrenmelisin bence kaydirigubbakcemile4

saol canim ama inanipda hayal kirikligina ugramak istemiyorum.:gitme: ya bu net bi gostericimi? yanilta bilirmi? sen cnm hic olctunmu? nasil oldu?

hayalkırıklıgı kötü oluyor evet canım ben gecen ay yaptım ölcumu atesim yuksekti dusunce adet oluyorsun diyorlardı dustu ve dustugu gun ben adet oldum yerimseniben

adetini kaç gün geçti..yada kaç gün var..hihoyyyt

Back