arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Günaydın arkadaşlar..Mesajları okudumda bu testleri toplu alma işi gerçekten güzel fikir her seferinde günlük eczaneden test almaya çekinmeye başlamıştım artık tuhaf tuhaf bakıyorlar üstelik ben gidince ne hikmetse adi bi çin malı veriyorlar eşimi yolladım son 3 sefer en kaliteli testlerle geldi ona iyisini veriyorlar lmaz: bende araştırayım netten.
Bu kırmızılar beni delirtmek üzere sabahları 1-2 damla kendini gösterip sonra yok oluyorlar bunaldım iyice bu sabah ateş ölçme yöntemine başladım 36.5 bugün

biraz önce ben aldım bu testlerden gittigidiyordan 16 adet yumurtlama testi 4 adet gebelik testi regl iye 4 günüm var 4 gün sonra gebelik testini yaparım olmadı yumurta testine devam

NEDİR?
Yumurtlama testi, hamile kalma olasılığının yüksek olduğu günleri anlamanızı sağlayacak ,evde kendi kendinize uygulayabileceğiniz test kitidir.
NASIL?
Yumurtlama zamanını izlemek için tavsiye edilen en önemli yöntem LH düzeyinin tespitidir. LH düzeyindeki ani yükseliş, yumurtlamanın 1-1.5 gün içinde başlayacağını, dolayısıyla kadının adet dönemi içindeki en verimli 2-3 gününün başladığını işaret eder. İşte bebek sahibi olmaya karar veren çiftler için cinsel ilişkiye girilmesi en öncelikli günler, bu günlerdir. İdrardaki LH düzeyindeki ani yükselişi artık ovulasyon testleri sayesinde evinizde zamanında ve kolayca tespit edebilirsiniz
ÜRÜN HAKKINDA
Test,idrardaki LH seviyesini belirleyerek bayanların ilişkiye girebilmesi için en uygun günleri hesaplar.

Ovulasyon testleri çevre dostu olarak üretilmiş ekolojik ürünlerdir.Plastik içermeyen ovulasyon testleri kullanımı bittikten sonra doğaya hiçbir zarar vermemektedir.

BU TESTLE BİRLİKTE ALINAN POZİTİF SONUÇ?

1. Size önünüzdeki 24-36 saat içinde yumurtlama dönemine gireceginizi göstermektedir.
2. Alinan bu sonuçla su anda gebe kalma sansinizin en yüksek oldugu seviyede bulunmaktasiniz.

Aşağıdaki tabloya göre teste başlangıç gününüzü belirleyin!!!

Adet Döngü Uzunluğu veAdetinizin Kaçıncı Günü Teste Başlayacaksınız
21 gün Gün 5 31 gün Gün 15
22 gün Gün 6 32 gün Gün 16
23 gün Gün 7 33 gün Gün 17
24 gün Gün 8 34 gün Gün 18
25 gün Gün 9 35 gün Gün 19
26 gün Gün 10 36 gün Gün 20
27 gün Gün 11 37 gün Gün 21
28 gün Gün 12 38 gün Gün 22
29 gün Gün 13 39 gün Gün 23
30 gün Gün 14 40 gün Gün 24

İLK TESTİ NE ZAMAN YAPMALIYIM?

1) İlk testin yapılacağı günü tespit edebilmek için önce kendinizin siklus dönemi uzunluğunu hesap etmeniz gerekir.
Siklus dönemi uzunluğunuzu adet kanamanızın birinci gününden bir sonraki adet kanamanızın birinci gününe kadar sayarak hesaplayabilirsiniz.
2) Aşağıdaki tabloya bakarak siklus dönemi uzunluğunuzun karşısında bulunan günde ilk testi yapınız.
3) Siklus dönemi uzunluğunuz her ay değişiyorsa en kısa siklus dönemi uzunluğunu dikkate alarak tabloya bakınız.
4) İlk test günü sonuç negatif ise ertesi günler testi yapmaya devam ediniz.
5) Test sonucu pozitif ise ertesi günler test yapmaya gerek yoktur. Kalan testleri diğer aylar yapabilirsiniz.

KULLANIMI

1. Test Kitini koruyucu alüminyum poşetten çıkarınız.
2. a) Damlalığın pompasını sıkarak içine idrar alınız.
b) idrardan 4-5 damla teste damlatınız yada testi idrara batırınız.

SONUÇLARI OKUMA :

Lütfen test sonucunu 5dakika sonra okuyunuz! Pozitif sonuç, süre uzasa da değişmez. Ancak negatif sonuçta 10 dakika sonra silik bir (T) çizgisi meydana gelebilir. 5 dakikadan sonra oluşacak sonuçları dikkate almayınız.
LH-Artması yok (test sonucu negatif)
(C) bölgesinde 1 çizgi test sonucu negatiftir.
veya (C) bölgesinde 1 çizgi ve (T) bölgesinde daha silik 1 çizgi test sonucu
yine negatiftir. (LH artması henüz başlamamış) Lütfen teste ertesi gün devam ediniz.
LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.
Çizgi yok ise

Test sonucu geçersizdir. 4 saat idrarınızı tuttuktan sonra, yeni bir test kasetiyle testi tekrarlayınız. Bu süre içersinde normalden fazla içecek tüketmeyiniz. Şayet testin tekrarı için ertesi günü beklerseniz, LH artmasını kaçırabilirsiniz.
Lütfen aşağıda, kullanılan idrarla ilgili kriterlere dikkat ediniz:
*Testleri hergün yaklaşık olarak aynı saatte yapmaya gayret gösteriniz (mesela hergün saat 15-16 gibi). Ancak sabah ilk idrarınızla test yapmayınız!
*Test öncesi 4 saat kadar idrar yapmayınız!
*Bu 4 saat içerisinde normal tükettiğinizden fazla su içmeyiniz! Fazla su hormonu inceltip, test sonucunun yanlış çıkmasına neden olabilir!

bende alacağım şu testlerden.. hihoyyyt

biraz önce ben aldım bu testlerden gittigidiyordan 16 adet yumurtlama testi 4 adet gebelik testi regl iye 4 günüm var 4 gün sonra gebelik testini yaparım olmadı yumurta testine devam

nurcan merahaba ben adetime 4 gün kala yaptım çıktı sonuç pozitifti adetime2 gün kalada kan testi yaptırdım pozitifti yani çıkıo ama yinede emin olmak için adet geçmesini bekle

sedef cesaret edemiyorum da gittigidiyor aldım gelirse yapacam inşallah artık bir kac güne kadar gelir biraz daha bekleyeyim

sedef cesaret edemiyorum da gittigidiyor aldım gelirse yapacam inşallah artık bir kac güne kadar gelir biraz daha bekleyeyim

evet tatlım en doğrusu adetten sonraa bende hep öyle istedim eşim çok ısrar etti ondan yaptım ve 2 side pozitifti herişte bi hayr vardırr mutluluğu birza daha erken yaşadımm allah hepinizin yüzünü güldürsün bebişleri aratmasın

benimde reglime beş günüm var rüyamda sabaha karşı çift çizgi gördüm inanamadım acaba dedim ki gerçktede rüyamda beş gün varmış reglime iş yerinde var test yapsammı uuf yaa üzülmekte istemiyorum

günaydın kızlarr ben geldimm

hosgeldin sedefcim nasılsın canım opuyorumnanaktan

gunaydın canım hosgeldin :1hug: ates takibi iyi oluyor canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…