• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ben acık işe döniyim, uğrarım yine kızlar kendinize iyi bakın umarım bu ay hepimiz birer birer hamiş haberleri veririz inşallahhhhhhhhhhhhhh

bende iyyim canım opuyorumnanaktan melegin nasıl bakalım:1hug::nazar:

meleğim iyi ama beni çok üzüo sabahları midem alt üst oluo ekşio ama bulantım yokk yemek yapamıorum kokular özellikle soğan mahfedio benii..hala kasıklarım ağrıooo şikayetlerim bunlar yinede çok şükür bu belirtiler herkesde olur çok normal tabikide allahım sizlerede bu günleri yaşatsın inşallahh:emir_bebek:

meleğim iyi ama beni çok üzüo sabahları midem alt üst oluo ekşio ama bulantım yokk yemek yapamıorum kokular özellikle soğan mahfedio benii..hala kasıklarım ağrıooo şikayetlerim bunlar yinede çok şükür bu belirtiler herkesde olur çok normal tabikide allahım sizlerede bu günleri yaşatsın inşallahh:emir_bebek:

amin canım inşllalh sırnaşık şey

sedef canım nasıl becerdin hamile kalmayı bi anlat bize be.:roflol:..benim kesin kalmam lazım bu ay delikafadulden

niniğim ilk yaptığım şey yumurtlama gününü hesaplamak oldu netten son 3 ay gördüğüm adet günlerinden yumurtlamayı buldumm bide adetim düzenli hangi gün yumurtlama biliodum yani adetimden 10 gün sonra çalışmaya başladık gün aşırı ve pozisyonda önemli tabii yarımsaat ayaklarımı havaya kaldırdımm bi baktım bu ay hamileyimm yani herkesin bildiği şeyi yaptımm gerçi dr lar pozisyon önemli değil diolar ama ben yinede tedbirimi almıştımm.birde fazla stres yapmamak lazımmm

niniğim ilk yaptığım şey yumurtlama gününü hesaplamak oldu netten son 3 ay gördüğüm adet günlerinden yumurtlamayı buldumm bide adetim düzenli hangi gün yumurtlama biliodum yani adetimden 10 gün sonra çalışmaya başladık gün aşırı ve pozisyonda önemli tabii yarımsaat ayaklarımı havaya kaldırdımm bi baktım bu ay hamileyimm yani herkesin bildiği şeyi yaptımm gerçi dr lar pozisyon önemli değil diolar ama ben yinede tedbirimi almıştımm.birde fazla stres yapmamak lazımmm

sağol canım tamam bende aynı taktiği uygulayayım bu ay.canım seninkinin nasibi bu aymışta ondan herşey bi sebep tabiki ama nasip eden rabbim dimi?bize dua etmek ve istemekten başka bişey düşmüyor:Saruboceq:

Ya siz hangilerinden sipariş verdiniz bi söylesenize banada 30 ovülasyon + 12 gebelik testi kargo dahil 35 lira iyi değilmi.

Back