arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

evet ya kimsecikler yokkkk nagişşş bak ben geldim kovuyon sen beni ama ben yinede arkadaşlarımı bırakmamm........

kılzar günaydın....?ölüyorum yorgunluktan ya...neyse.c.tesi doktora gittim hiç bir sorun yokmuş herşey normal kist falanda oluşmamış...şimdilik 7 adet yumurtam varmış tabi sonra bu 1-2 ye düşüyor...yani çok normal herşeyin dedi..bu ay ilaç kullanmıcam kendi çapımızda bi denicez inşallah bu ay olurda bi daha o ilaçları kullanmam

günaydın güzelim..nasılsın.opuyorumnanaktan.bende test yaptım c.tesi malesef negatif..ondan sonra diş doktoruna gittim..normalde bugün adet olmam lazım..bekliyorum henüz olmadım.. inşallah olmam diyorum.:Saruboceq:

günaydın güzelim..nasılsın.opuyorumnanaktan.bende test yaptım c.tesi malesef negatif..ondan sonra diş doktoruna gittim..normalde bugün adet olmam lazım..bekliyorum henüz olmadım.. inşallah olmam diyorum.:Saruboceq:

kıs kıssben sana gitme dmedim mi belki tahlilde belli olmadı nerden biliyorsun?

herkese gunaydın zemuszemusopuyorumnanaktan

gunaydın ninikim zemuszemussorun olmadıgına sevindim canım opuyorumnanaktan özlemişsindir beni haftasonu gelde hasret giderek opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...iyi bir hafta ve güzel bir gün dilerim..nasılsınız?

gunaydın canım bol bebişli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan

bügün kimsecikler yok ya herkes kocasıyla geziyor demi valla bende gezdim bugün

evet nagişim gezdik kocişimle babamızı ziyarete gittik dün opuyorumnanaktan

evet ya kimsecikler yokkkk nagişşş bak ben geldim kovuyon sen beni ama ben yinede arkadaşlarımı bırakmamm........

canımmmmmmmmm gel buraya :1hug:hamilelik iyice alıngan yapmıs seni :teselli: opuyorumnanaktan

kıs kıssben sana gitme dmedim mi belki tahlilde belli olmadı nerden biliyorsun?
canım iğne falan vurdurmadım dolgu yapılrken..ne olur ne olmaz diye..ama bugün iyice adet olcağım belli oldu..belim kasıklarım ağrımaya başladı..mafoldumben

günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?kaydirigubbakcemile5

testin negatif cıkmasına üzüldüm canım :çok üzgünüm:

canım iğne falan vurdurmadım dolgu yapılrken..ne olur ne olmaz diye..ama bugün iyice adet olcağım belli oldu..belim kasıklarım ağrımaya başladı..mafoldumben

iyi o zamn canım tehli,ke yok.yani şimdi her olasılığı düşünmek lazım canım ya ondan tedirgin oldum

canı olsun üzülme ya bek bende oldum bu ay şimdi ben liste yapıcam ya temmuz listesi boş yok yani bu ay haayatım sen hazırla kendini önümüzdeki ayasositososito

gunaydın ninikim zemuszemussorun olmadıgına sevindim canım opuyorumnanaktan özlemişsindir beni haftasonu gelde hasret giderek opuyorumnanaktan

günaydın canım özledim tabi ya...ne yaptın bakalım pazar günü yokmuşsun sitede....

benim 4 günüm kaldı ama bakalım olacak mı iki ay yasmin kullandım bu ay ilk denemem yasmin kullananlar hemen ilk ay olmuyor sanırım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…