canım nereden sipariş veriyorsun bende vereyim..:) lazım olur..skıldıkça yaparım..kaydirigubbakcemile5gunaydın canımopuyorumnanaktan iyiyim test stoklarım bitti onlardan tekrar sipariş vermek icin ugrasıyorum :roflol::roflol:
kendine iyi bak..görüşürüz..byee:1hug:arkadaşlar ben çıkıyorum kesilip açılıyor birşey yazıyorum kesiliyor sonra açarım görüşürüz
yap canım temmuz listesini..beni de yaz..her ne kadar adet olmaıysamda şu ana kadar bugün yarın olurum..:1shok:canı olsun üzülme ya bek bende oldum bu ay şimdi ben liste yapıcam ya temmuz listesi boş yok yani bu ay haayatım sen hazırla kendini önümüzdeki ayasositososito
günaydın ablacım nasılsın bende gezdim dün valla yemekte yapmadım hzır ohhhhhhhhhh
günaydın canım özledim tabi ya...ne yaptın bakalım pazar günü yokmuşsun sitede....
tes sıtoğumu yapıyorsun sen ablacım yaaa inanmıyorum yaaaaaaa:bbo:
gunaydın canım hosgeldin :1hug:benim 4 günüm kaldı ama bakalım olacak mı iki ay yasmin kullandım bu ay ilk denemem yasmin kullananlar hemen ilk ay olmuyor sanırım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
arkadaşlar ben çıkıyorum kesilip açılıyor birşey yazıyorum kesiliyor sonra açarım görüşürüz
kızlar merhaba benimde reglime 5 gün var ve belirti melirti yok geçen hafta kasıklarımda çok ağrı olmuştu ama yok şimdi sağ yumurtalığımda ara ara birşey varmış gibi sadece
canım nereden sipariş veriyorsun bende vereyim..:) lazım olur..skıldıkça yaparım..kaydirigubbakcemile5
yap canım temmuz listesini..beni de yaz..her ne kadar adet olmaıysamda şu ana kadar bugün yarın olurum..:1shok:
merhaba canım hosgeldin :1hug:
belirti olmaması belkide olmasından daha iyidir canım cunku o belirtiler daha cok strese sokuyor bizi yerimseniben
fiyatı uygunmuş güzelim...bende alalyım..stokda dursun:)gittigidiyordan canım ucuz olanlardan alıyorum hem ovulasyon hemde gebelik testi tanesi 1 lira :roflol:
Ninikim, Kitty cim, NAgişim, abyosun, çiçekcik ve daha ismini sayamadığım tüm arkadaşlar
Hepinize günaydın, iyi haftalar a.s.
fiyatı uygunmuş güzelim...bende alalyım..stokda dursun:)
Herkese günaydın kızlar, Bir kaç gündür giremiyordum izinliydim. Offf çok sıkıntılıyım, 29.gün kan testi yaptırmıştım sonuç negatifdi, o sonuca güvenerek bir kutu antibiyotik içtim ve bugün 41.gün hala hastalanmadım. Bu sabah eczanadan test aldım eski aldığımdan kalmamış çubuk şeklinde çok kalitesiz birşeydi plastik bardaktaki idrara batırıyorsun çubuğu onlardan ama çalışmadı bozuk çıktı, bu arada dikkat ettim idrarımın rengi çok koyuyduŞimdi bir tane daha alıp yapmaya korkuyorum.
doğru söylüyorsun canım geçen ay 10gün öncesinden evet hamileyim galiba diyordum belirtiler o kadar çoktuki:))))))) ama kırmızı kartı görünce tabi hoş olmadı psikolojik olarak çok yoruyoruz kendimizi ama elde değil malesef hayırlısı hakkımızda ne diyim
Kitty bende alcam, kaç tane almam lazım şu ovülasyon testinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?