Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya kimsecikler yokkkk nagişşş bak ben geldim kovuyon sen beni ama ben yinede arkadaşlarımı bırakmamm........
günaydın güzelim..nasılsın.opuyorumnanaktan.bende test yaptım c.tesi malesef negatif..ondan sonra diş doktoruna gittim..normalde bugün adet olmam lazım..bekliyorum henüz olmadım.. inşallah olmam diyorum.:Saruboceq:kılzar günaydın....?ölüyorum yorgunluktan ya...neyse.c.tesi doktora gittim hiç bir sorun yokmuş herşey normal kist falanda oluşmamış...şimdilik 7 adet yumurtam varmış tabi sonra bu 1-2 ye düşüyor...yani çok normal herşeyin dedi..bu ay ilaç kullanmıcam kendi çapımızda bi denicez inşallah bu ay olurda bi daha o ilaçları kullanmam
günaydın güzelim..nasılsın.opuyorumnanaktan.bende test yaptım c.tesi malesef negatif..ondan sonra diş doktoruna gittim..normalde bugün adet olmam lazım..bekliyorum henüz olmadım.. inşallah olmam diyorum.:Saruboceq:
kılzar günaydın....?ölüyorum yorgunluktan ya...neyse.c.tesi doktora gittim hiç bir sorun yokmuş herşey normal kist falanda oluşmamış...şimdilik 7 adet yumurtam varmış tabi sonra bu 1-2 ye düşüyor...yani çok normal herşeyin dedi..bu ay ilaç kullanmıcam kendi çapımızda bi denicez inşallah bu ay olurda bi daha o ilaçları kullanmam
günaydın kızlar...iyi bir hafta ve güzel bir gün dilerim..nasılsınız?
bügün kimsecikler yok ya herkes kocasıyla geziyor demi valla bende gezdim bugün
evet ya kimsecikler yokkkk nagişşş bak ben geldim kovuyon sen beni ama ben yinede arkadaşlarımı bırakmamm........
canım iğne falan vurdurmadım dolgu yapılrken..ne olur ne olmaz diye..ama bugün iyice adet olcağım belli oldu..belim kasıklarım ağrımaya başladı..mafoldumbenkıs kıssben sana gitme dmedim mi belki tahlilde belli olmadı nerden biliyorsun?
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?kaydirigubbakcemile5herkese gunaydın zemuszemusopuyorumnanaktan
gunaydın ninikim zemuszemussorun olmadıgına sevindim canım opuyorumnanaktan özlemişsindir beni haftasonu gelde hasret giderek opuyorumnanaktan
gunaydın canım bol bebişli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan
evet nagişim gezdik kocişimle babamızı ziyarete gittik dün opuyorumnanaktan
canımmmmmmmmm gel buraya :1hug:hamilelik iyice alıngan yapmıs seni :teselli: opuyorumnanaktan
günaydın güzelim..nasılsın.opuyorumnanaktan.bende test yaptım c.tesi malesef negatif..ondan sonra diş doktoruna gittim..normalde bugün adet olmam lazım..bekliyorum henüz olmadım.. inşallah olmam diyorum.:Saruboceq:
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?kaydirigubbakcemile5
canım iğne falan vurdurmadım dolgu yapılrken..ne olur ne olmaz diye..ama bugün iyice adet olcağım belli oldu..belim kasıklarım ağrımaya başladı..mafoldumben
canım iğne falan vurdurmadım dolgu yapılrken..ne olur ne olmaz diye..ama bugün iyice adet olcağım belli oldu..belim kasıklarım ağrımaya başladı..mafoldumben
gunaydın canımopuyorumnanaktan iyiyim test stoklarım bitti onlardan tekrar sipariş vermek icin ugrasıyorum :roflol::roflol: