• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ya kızlar ben bu ara çok duygusallaştım olur olmaz herşeye ağlıyorum doğum hikayelerini okuyayım dedim biraz ağlamaktan içim dışıma çıktı ağlamamın nedeni bebeğim olmaması değil kendiliğinden akıyor göz yaşlarım.Dün gecede yattık eşimle konuşuyoruz başladım ağlamaya ya bebeğim olurda doğum sırasında onu göremeden ölürsem diye (Allah korusun) adamcağız da şaşırdı zor sakinleştirdi mafoldumben sizdede oluyormu hiç böyle?

Ya kızlar ben bu ara çok duygusallaştım olur olmaz herşeye ağlıyorum doğum hikayelerini okuyayım dedim biraz ağlamaktan içim dışıma çıktı ağlamamın nedeni bebeğim olmaması değil kendiliğinden akıyor göz yaşlarım.Dün gecede yattık eşimle konuşuyoruz başladım ağlamaya ya bebğim olurda doğum sırasında onu göremeden ölürsem diye adamcağız da şaşırdı zor sakinleştirdi mafoldumben sizdede oluyormu hiç böyle

bendede oluyor o deryacım opuyorumnanaktan evde oturma dısarı cık hava al iyi geliyor yerimseniben

nerdesiniz siz bekem he söyleyin ne buranın hali herkes kocişinin yanına gitmiş aşk olsun akşam olunca satıyorsunuz haaaaaaaaa bak benimki çağırıy ben gidyommu:olmaz::gitme:

gunaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

blumen0107nfx7.gif

kanin10gsee9.gif

miscellaneous528jkd8.gif

iyiyim canım fakat biraz burukluk var icimde keske hamile olsaydımda esime babalar gunu hediyesi :emir_bebek:verseydim :utangac:

kırmızıların gelmesine sevindim canım bitsinde kurtul artık stresten opuyorumnanaktan

iyiyim canım fakat biraz burukluk var icimde keske hamile olsaydımda esime babalar gunu hediyesi :emir_bebek:verseydim :utangac:

kırmızıların gelmesine sevindim canım bitsinde kurtul artık stresten opuyorumnanaktan

Evet bunu bende çok istedim hamile çıkarsam bugüne saklayacaktım onunla paylaşmak için ama nasip olmadı inşallah bidahaki babalar gününde bebekleri kucaklarında olur.O minnacık pamuk elleriyle babacıklarına kendi hediyelerini verirler.a.s.

neyse haziranda calısmaları sıkı tutalımda seneye inşallah kucagımızda olusunlar opuyorumnanaktan

Ben kaçıyorum canım annemlere gidicem ordanda mezarlığa babamı ziyarete geçeceğiz keşke babam yaşasaydıda mezar taşına değilde ona sarılabilseydim inşallah canım hadi bye

Back