Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitty gene mi gittin sen yaklava:
Abla mabla demiycem alıcam elime oklavayı haklava:
Ya kızlar ben bu ara çok duygusallaştım olur olmaz herşeye ağlıyorum doğum hikayelerini okuyayım dedim biraz ağlamaktan içim dışıma çıktı ağlamamın nedeni bebeğim olmaması değil kendiliğinden akıyor göz yaşlarım.Dün gecede yattık eşimle konuşuyoruz başladım ağlamaya ya bebğim olurda doğum sırasında onu göremeden ölürsem diye adamcağız da şaşırdı zor sakinleştirdi mafoldumben sizdede oluyormu hiç böyle
bendede oluyor o deryacım opuyorumnanaktan evde oturma dısarı cık hava al iyi geliyor yerimseniben
Sağol canım yemeğim var ocakta şimdi çıkamam ama pişsin çıkarım biraz.
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh mantımı acacan börekmi yapacan oklavaya cosmocum :roflol::roflol::roflol::roflol:
nerdesiniz siz bekem he söyleyin ne buranın hali herkes kocişinin yanına gitmiş aşk olsun akşam olunca satıyorsunuz haaaaaaaaa bak benimki çağırıy ben gidyommulmaz::gitme:
iyiyim canım fakat biraz burukluk var icimde keske hamile olsaydımda esime babalar gunu hediyesiverseydim
kırmızıların gelmesine sevindim canım bitsinde kurtul artık stresten opuyorumnanaktan