• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

nagişçim karıştırdın yahuu kimle karıştırdın acaba olsun tatlım olur böle şeler buarada ilk denememizdi korunmayı bıraktım ve hamile kaldım ondan diyomya inanamıyom bukadar çabuk kaldığıma

ay negüzel ya bizim de öyle olsaydı keşke hemen kalsaydık siz çok şanslşısınız biliyormusun bizim imtihanımız devam ediyor

Benim bütün arkadaşlar korunmayı bıraktıkları ilk aydan hamile kaldı ama biz beceremedik kaydirigubbakcemile2 bana kızıyorlar bide acelen ne olucak bekle biraz diye anlayamıyorlar tabi yaşamadılar o negatif testleri :sinifsinif:

canım üzülme allah büyük herşey nasip kısmet

Hatırladım canım hatta sana demiştim, hamişsin diye :lepi:
kızlar hemile belirtilerim:yumurtlamadan 3,4 gün sonra kasıklarım ağarmaya başladı yani adetime 10 gün kala inanılmaz ağrım oldu ben üşüttüğümü düşünmüştüm ama deilmiş kızlar adet sancısı gibi deil bu sancı batma şeklinde kıramp giriomuş gibii benim tek belirtim bu olduu ve adetime 4 gün kala idrar testi yaptım eved 2 .çizgi çok belirgindi adetime 2 gün kalada kan testi yaptırdım 2 buçuk haftalık hamile olduğumu söyledi dr.kasık ağrısının sebebi ise rahim bağları nın genişlemesiymiş kızlar adetinize 10 gün kala dikkat edin bebiş rahime düşüo ve yerleşio onun tutunmasına yardımcı olun ve dikket edin

yok canım yumurtlama olmazsa adet olmuyor yazmıstım benim gecen ay yumurtlamam gec olmustu bak akıntım olmamıstı fazla daha önce 29 ve 30. günlerde akıntım oldu o zmanlar yumurtlama gunlerimmiş 31 yada 32. gun kesin yumurtladım sonrasında bak atesim nasıl yukselmeye basladı ve adet olana kadarda dusmedi eger hic dusmeseydi hamilelik olurdu

29.gün – 27 mayıs-36.0 akıntı vardı
30.gün – 28 mayıs-36.0 akıntı vardı
31.gün – 29 mayıs-36.2
32.gün – 30 mayıs-36.4
33.gün – 31 mayıs-36.4
34.gün - 1 haziran-36.4
35.gün – 2 haziran-36.6
36.gün – 3 haziran-36.6
37.gün – 4 haziran-36.7 ( kan testi yaptırdım sonuc 0. 1 )
38.gün – 5 haziran-36.6
39.gün – 6 haziran-36.7
40.gün – 7 haziran-36.7
41.gün – 8 haziran-36.7
42.gün – 9 haziran-36.7
43.gün - 10 haziran-36.8
44.gün – 11 haziran-36.7 -36.6
45.gün – 12 haziran- 36.7
46.gün - 13 haziran - 36.3 ( ve ben adet oldum )

ooff nebileyim herzaman 12ci günü dedimi yumurtlarım ben zati adetimde acayip oldu buay zati kafam karışık neydi o öyle ben dedim lekelenme oldu hamileyim zannettim

kızlar hemile belirtilerim:yumurtlamadan 3,4 gün sonra kasıklarım ağarmaya başladı yani adetime 10 gün kala inanılmaz ağrım oldu ben üşüttüğümü düşünmüştüm ama deilmiş kızlar adet sancısı gibi deil bu sancı batma şeklinde kıramp giriomuş gibii benim tek belirtim bu olduu ve adetime 4 gün kala idrar testi yaptım eved 2 .çizgi çok belirgindi adetime 2 gün kalada kan testi yaptırdım 2 buçuk haftalık hamile olduğumu söyledi dr.kasık ağrısının sebebi ise rahim bağları nın genişlemesiymiş kızlar adetinize 10 gün kala dikkat edin bebiş rahime düşüo ve yerleşio onun tutunmasına yardımcı olun ve dikket edin

tşr ederim canım vediğin bilgilerden dolayı
he buarada senin burda işin ne gitsene sende hamilelerin yanınına aaaaaaaaa ne acayip kadınsın sen ya :kızgın:

Genital bölgedeki bakterilerin bir kısmı hamile kalmayı engellr. Örneğingebe6.jpg mantarlar, yumurtalıklarda enfeksiyona sebep olarak yumurtlamayı engelleyebilir. Bu nedenle her türlü akıntıyı ciddiye alın ve anında tedavi ettirin.

Bak nagiş nette buldum bunu doğruymuş demek ama sen gittinmi hiç bunun için doktora.

gittim canım fitil verdi kırem verdi zati ozamanlar tedavi götüyordum ama doktor bukadar net konuşmadı niye böyle yapıyorlar ya hem para alıyorlar bizden bittik artık ya baddi manevi tükendik eşimle

gittim canım fitil verdi kırem verdi zati ozamanlar tedavi götüyordum ama doktor bukadar net konuşmadı niye böyle yapıyorlar ya hem para alıyorlar bizden bittik artık ya baddi manevi tükendik eşimle

Valla canım onlara kalsa sürekli gelsinler para gelsin bu ay hamile olmadığım halde muayne tahlil testler derken 150 tl harcamışız ya daha bide hormon tahlillerim yapılcak.

Evet evet eşimede banada antibiyotik vermişti doktor, bitene kadar da ilişkiyi yasaklamıştı ama üstünden 6 ay falan geçti. Şimdi niye tekrar ediyo anlamadım fisfisfis

bu mantar illeti böyle hayatım gidip gidip geliyor eşlerin daha zor yazık farkettinmi nasıl yara kabuk bağlıyor biz ilişkimizden vazgeçmiyoruz valladelikafadulden

Back