• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Valla canım onlara kalsa sürekli gelsinler para gelsin bu ay hamile olmadığım halde muayne tahlil testler derken 150 tl harcamışız ya daha bide hormon tahlillerim yapılcak.

sen iyi harcamıssın benim muainem sade 120 milyondu ya birde ameliyat oldum tüplerim tıkalıydı ameliyatın ipini de 120 milyona çekti bilseydim sağlık ocağına giderdim

bizimki de aynı, ben üzülmeyim diye elinden geleni yapıyo, istemiyomuş beklentisi yokmuş gibi davranıyo, çocukları severken nasıl istediğini görmemenin imkanı yok mafoldumben
ah ah keşke artık bebek rüyaları görmekten bıktım keşke eşim buaralar daha çok istiyor her gece sayıklıyor artık ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bizimki de aynı, ben üzülmeyim diye elinden geleni yapıyo, istemiyomuş beklentisi yokmuş gibi davranıyo, çocukları severken nasıl istediğini görmemenin imkanı yok mafoldumben

biz ağlıyoruz konuşuyoruz açılıp derdimizi söylüyoruz yazık onlar yapamıyor içlerine atıyorlar senağlama

Patronu görünce pencereyi aşağı indiriyom
ışe devm ediyom
Ama hafta içi, hiç giremiyom, sabah günaydın deyip çıkmak zorundayım çünkü dehşet yoğun burası

cosmpoli tatlım ben siteden çıkamıyorum alıntı yapıyorum ya onlardan tek tek çıkıyordum takıldı geri olan bitiyor ileriyi gösteriyor anlamadım ya akşam yaptı eşim daha ya ayyy

Nagişim ben eşimin okulu dolayısıyla Şanlıurfa dayım. Doğma büyüme ıst bulluyum ama, ailem falan hep orda, burda yanlızım, eşimin ailesi var ..

Back