arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ay negüzel ya bizim de öyle olsaydı keşke hemen kalsaydık siz çok şanslşısınız biliyormusun bizim imtihanımız devam ediyor

canım üzülme allah büyük herşey nasip kısmet

Hatırladım canım hatta sana demiştim, hamişsin diye :lepi:

ooff nebileyim herzaman 12ci günü dedimi yumurtlarım ben zati adetimde acayip oldu buay zati kafam karışık neydi o öyle ben dedim lekelenme oldu hamileyim zannettim

tşr ederim canım vediğin bilgilerden dolayı
he buarada senin burda işin ne gitsene sende hamilelerin yanınına aaaaaaaaa ne acayip kadınsın sen ya

gittim canım fitil verdi kırem verdi zati ozamanlar tedavi götüyordum ama doktor bukadar net konuşmadı niye böyle yapıyorlar ya hem para alıyorlar bizden bittik artık ya baddi manevi tükendik eşimle

Keşke bugece gözümüzü kapatsak, yarın deli gibi belirtilerle uyansak da hamiş olduğumuzu öğrensek :teselli:

ah ah keşke artık bebek rüyaları görmekten bıktım keşke eşim buaralar daha çok istiyor her gece sayıklıyor artık ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gittim canım fitil verdi kırem verdi zati ozamanlar tedavi götüyordum ama doktor bukadar net konuşmadı niye böyle yapıyorlar ya hem para alıyorlar bizden bittik artık ya baddi manevi tükendik eşimle

Valla canım onlara kalsa sürekli gelsinler para gelsin bu ay hamile olmadığım halde muayne tahlil testler derken 150 tl harcamışız ya daha bide hormon tahlillerim yapılcak.

Evet evet eşimede banada antibiyotik vermişti doktor, bitene kadar da ilişkiyi yasaklamıştı ama üstünden 6 ay falan geçti. Şimdi niye tekrar ediyo anlamadım fisfisfis

bu mantar illeti böyle hayatım gidip gidip geliyor eşlerin daha zor yazık farkettinmi nasıl yara kabuk bağlıyor biz ilişkimizden vazgeçmiyoruz valladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…