• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Nagihan

kızıma kavuştum şükür
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.045
44
358
İstanbul
arkadaşlar benim günüme 4gün kaldı benim belirtilerim göğüslerde damarlar var bazen bel ağrım gelin paylaşalım beraber sayalım kimler hamile kalacask:emir_bebek::teytey::nazar:

canim merhaba bende 5 gun kaladan beri heyecanla bekliyorum, bugun adet gunum heran olacakmisim gibi hissediyorum. adet sancim oluyor arada sirada , birde yemeklerden sonra biraz midem bulaniyor, goguslerim 1 hafta once cok hassaslasmisti, dokununca agriyordu, ama simdi gecti.

merhaba canım benimde 4 günüm var bende geçen mart 25 de çatlatma iğnesi oldum ve sabırsızlıkla bekliyorum benimde kasıklarım ve belim ağrıyor birde göğüslerim hasaslaştı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

merhaba benimde adetime 4-5 gün var benimde göğüslerim şiş,üzerinde damarlar var ama fazla değil,karnımın altında bi şişlik var ve ara ara sancım bide midem bulanıyo psikolojikmi değilmi bilemiyorum artık çokta ümitlenmek istemiyorum zaten ilk denememdi ilkinde tutmaz diyorlar allahın işi hayırlsı ne ise o olsun hepimiz için inşallah :

arkadaşlar allah hepimizin yüzünü güldürsün tes aldım bügün ama yapmayacağım bir haha bekliyeyim diyorum günüm geçerse geçmezde olsun benimde damarlar var sabahları uçlarından başlıyor dikkat ederseniz bende çok heycanlıyım

nagıhan bır arkadas yapmıs 13nısan olan adet tarıhı cıkmıs sonuc
bende test aldım ama yapamıyorum

aynen canım bende ondan cesaret aldım test aldım yapamıyorum korkuyorum sakladım sonra yapacağım

benimde 1 haftam var göğüslerim biraz sızlıyor bugün kasıklarımda cok agrı vardı ara sıra belime de vurdu agrı

uff kizlar ben 5 gun kaladan beri test yapiyorum hepsi negatif! :1no2: bugun adet gunumdu hala olmadim, sabah test yaptim yine negatif:1no2: eger yoksa birsey biran once adet olayim cok kotu bu bilinmezlik

soficim
bende testi bekletiyorum çıkmaya bilir geç döllenme oluyor biraz bekle mart topinginde arkadaşımız 7 günü geçti gene çıkmadı 16 günü herhalde hamile olduğu anladı bolşanslar inşallah hepimiz hamileyizdir

birhafta içindeki hamiş adayları
sofi...................................14:teytey:

prettybaby........................13:teytey:

akrep...............................13:teytey:

semyelim.........................14:teytey:

karaangel.........................13:teytey:
hadi arkadaşkar isimleriniz belirtilerinizi bekliyorum:nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım belirtilerin varmı bende yok

yaaa varda bilmiyorum ki adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı var ama hareket edince oluyo bide göğüslerim değişti biraz aslında ben bu gün test yapcaktım ama vazgeçtim adeti bekliycem gecen ayın 25 de çatlatma iğnesi olmuştum 15. gün belli olur demişlerdi bu gün 17. gün ama beklemek istiyom bi diyom gidip yaptıryam korkuyorum da olmusuz çıkcar diye o yüzden bekliycem artık günümü

Back