• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Fuat Yksele Gs bytme Ameliyat olan var m?... Acil

teşekkürler canım inşallah inşallah

mereba fuat beye ameliyat olacağını yazmışsın çok önce oldunmu acaba bende perşembeye gün aldım fuat beye ama kafamda çok soru işareti var 2 doktor arasında kaldım fuat bey hep mem ucundan yapıyo sanırım ama ben hep göğüs altı kesisi düşündüm çünkü 2. çocuğu düşünüyorum süt bezlerinin zarar görmesini istemiyorum acba sen memnun kaldınmı olduysan ameliyetını acele cevap yazarmısın çocuğun varmı sen hangi kesi yoluyla oldun memnun kaldınmı neolur cevap ver acele teşeşkkürler geçmiş olsun

ben fuat yüksele göğüs ameliyatı oldum ve çok memnunum tek seferde olmasa bile revizyon sonucunda gerçekten iyi sonuç alınıyor birazda kişinin vucut yapısıyla alakalı bir durumda var bilginize..

Kurum / kişi kötüleme

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar revizyon tam olarak ne oluyor? asıl ameliyattan sonra tekrar bi operasyon mu yapılıyor? ben de okuduklarımdan etkilenmiştim, göğüs küçültme için fuat beyle görüşmek istiyordum ama hayal kırıklığına uğradım şimdi :((

ben Fuat Yüksel'e 2 hafta önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. şuanda izler haricinde sonuçtan çok memnunum. ağrım sızım da olmadı diyebilirim. isteyenler doktorumun başlığına yazdığım detaylı mesajıma bakabilirler.
ben 2 ameliyat tecrübesi olan biri olarak bu tür ameliyatlarda sigara içilmesi ve kişinin vücut yapısı çok önemli diyebilirim. ayrıca ameliyat sonrasında da dikkat edilmeli. Kötü sonuç alındıysa sebep bunlar da olabilir. Fuat Yüksel çok iyi bir doktor. Tanıdığım hastaları da var. Olumsuz hiçbirşey duymadım hakkında. Herkese de tavsiye ederim.

Merhaba cok zaman geçmiş. Ama bu süreçte dikleştirme ameliyatınız nasil oldu? cok cok merak ediyoruum. Memnun musunuz

Back