• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Fuat Yksele Gs bytme Ameliyat olan var m?... Acil

bende fuat beyle görüştüm ve karıngerme+lipşaksın+meme dikleştirme olacağım
forum açtım fakat henüz referans olan kimse yok cevap yazan
bende fuat bey olarak karar verdim umarım yanılmamaışımdır benim operasyonum nisan ilk haftasında olacak

Asyam3 merhaba

Fuat bey e ameliyat oldun mu? Bende ona olmak istiyorum. Ama bu doktor ile ilgili fazla bilgiye ulasamiyorum

ben gögüs dikleştirme ve karın germe ile ilgili 5,6 doktorla görüştüm içlerinden fuat beye karar verdim umarımda yanılmamışımdır.
nisan ilk haftası olacak ameliyatım
fakat bende bir türlü fuat beyi tanıyan bir arkadaşa sitede rastlayamadım
ya da yam fikir verebilene olan arkadaşlar memnun fakat oda bir kaç kişi kafam karıtı açıkcası

sevgili odzimert
ben henüz ameliyat olmadım kısmetse olacam
ben evet fuat bey olarak kararımı verdim.bilmiyorum aslında başka hekime karar vermiştim fakat anlaştığımız rakam sonrası küçük hesaplar yapıp korse bedelinide extra almamız gerekli falan deyince hekimden soğudum ve fuat beyle görüştüm ona karar verdim
fuat bey dosdoğru bir adam gibi geldi bana
prof olduğu için yada askeri hastane doktoru olduğu için olsa gerek biraz resmi kısa ve net cvpları tercih ediyor diğer cerrahlar gibi çok detaylı bir muayene yapmadı ölçüp biçmedi yada sorularıma çok detaylı açıklama yapmadı herşeyi kısa net cümlelerle ifade etti.genede bana bilmiyorum güven verdi ve onu tercih ettim
sen görüştünmü yada başka kimlerle görüştün bir de fiyatıda prof olmasına ragmen uygun geldi.
onun verdiği fiyatın üstüne fiyat veren üstelik sadece uzman olan cerrahlar var

sevgili odzimert
ben henüz ameliyat olmadım kısmetse olacam
ben evet fuat bey olarak kararımı verdim.bilmiyorum aslında başka hekime karar vermiştim fakat anlaştığımız rakam sonrası küçük hesaplar yapıp korse bedelinide extra almamız gerekli falan deyince hekimden soğudum ve fuat beyle görüştüm ona karar verdim
fuat bey dosdoğru bir adam gibi geldi bana
prof olduğu için yada askeri hastane doktoru olduğu için olsa gerek biraz resmi kısa ve net cvpları tercih ediyor diğer cerrahlar gibi çok detaylı bir muayene yapmadı ölçüp biçmedi yada sorularıma çok detaylı açıklama yapmadı herşeyi kısa net cümlelerle ifade etti.genede bana bilmiyorum güven verdi ve onu tercih ettim
sen görüştünmü yada başka kimlerle görüştün bir de fiyatıda prof olmasına ragmen uygun geldi.
onun verdiği fiyatın üstüne fiyat veren üstelik sadece uzman olan cerrahlar var

Merhaba Asyam3

Ben daha hicbir doktorla gorusmedim. Londrada yasiyorum ben. Ama bircok doktorla maillestim.Ben hem meme hem burun ameliyati olmak istiyorum tek seferde. O yuzden bu ikisini de iyi yapan bir doktor bulmak istiyorum. Aklimdaki doktorlar Fuat Yuksel,Nazmi Celik, Baris Cakir, Teoman Dogan, ismail Kuran, Sadulah Karun, Serhat Tuncer birde Bogazici tip merkezi. Bunlarin hepsine mail attim fyat istedim. En uygun fiyati Bogazici tip ile Fuat Yuksel verdi. Bogazici tip hem burun hem meme ameliyati olmus hastalarin resimlerini gonderdi. Burunlar guzeldi. Ama meme ameliyati olanlarin sadece birini begendim. Bazilari cok kotuydu top gibi. Fuat Yuksel hem uygun fiyatli hemde ben iyi bir doktor olduguna inaniyorum. Hakkinda hicbisey bilmiyorum ama. Cok az bazi yorumlar okudum. Bende bu yaz dusunuyorum ameliyati. Eger Fuat Yuksel e ameliyat olursan canim memnuniyetini paylasirsan sevinirim.

sevgili odzimert
yaklaşık 2 yıldır meme dikleştirme ve karın germe operasyonlarını olmayı düşünüyordum.bu sene bir cesaret araştırmaya başladım
belliki sende benim gibi internet üzerinden araştırdın ve en sıklıkla karşılaştığın doktorları tercih ettin
ben adını yazdığın doktorların çoğuyla görüştüm
içlerinden naci beyin ortagı hakan beye güven duydum bir de hasan findık isimli cerraha
hasan fındık çok medyatik olduğu için olsa gerek pahalı fiyat verdi.
fuat beyi tesadüf tavsiyeediyorum .com daki bir yorumdan gördüm.aslında ben pek proflarla görüşmedim çünkü baya pahalılar diye.fakat fuat beyle görüşmeye gittim ne kaybederimki dedim.
diğer doktorları düşündüğümde öncede söylediğim gibi aslında en kısa görüşmeyi yaptığım doktor oldu.fakat bana çok dürüst bir adam güveni verdi.çok yalın sade dosdoğru bir adam.benim medyatik yönüm yok ben hiç tv programlarına çıkmadım beni internetten nasıl buldunuzki dedi.ayrıca gata da çalışıyor olduğundan yani asker kökenli olduğundan olsa gerek çok beyfendi bir okadarda samimi bir bey.fakat aynı zamanda yaptığımız görüşmeleri diğer hekimlerle kıyasladığımda en resmi olanı da fuat beydi
ben kararımı verdim.umarım yanılmam
nisanın ilk hadtası ameliyatım olacak
ameliyatımdan sonra 1 hafta işe gelemem ama sonra işe geldiğimde ilk iş sana yazarım
yeni üye olduğum için özel mesaj sanırım yazamıyorum doğrusu site kurallarınıda henüz bilmiyorum

Evet dedigin gibi doktorlari burdaki yorumlardan buldum. Bunun disinda kimbilir bilmedigimiz ne kadar cok doktor vardir. Ama benim sansim hic yok birebir gorusmeye. Ben Turkiyeye gelmeden once ameliyat tarihimi bile kesinlestirmem lazim dusun cok vahim bir durumdayim :))) Ama ben burda ogrenciyim cok para kazanmiyorum sonucta biriktirebildigim kadariyla butceme uygun ayni zamandada iyi bir doktor ariyorum. Canim umarim ameliyatin cok basarili gecer. Cok az kalmis ameliyat gunune. Umarim istedigin gibi dumduz tas gibi karnin ve dimdik goguslerin olur. Bu arada bisey daha sormak istiyorum. Fuat bey ile gorustugunde daha once yaptigi ameliyat orneklerini gosterdimi sana. Ayrica karin germe meme diklestirmede bilgisayar uzerinden tasarimini yaptimi ameliyat sonrasi yaklasik nasil gorunecegine dair?

slm
fuat bey önceki yaptığı operasyon resimlerini gösterdi
burun gibi değil bilgisayarda ameliyat sonraki halini gösteremiyor.burun için bir arkadaşım bakşa bir cerraha geldiğinde onlarda sadece burnu göstermişlerdi
evet ameliyatımı az kaldı umarım iyi geçer sonuç istediğim gibi olur
birazda şans bu iş.iyi doktora düşmek tamamen şans.
birde olay estetik olduğu için kişiden kişiye beğenide değişir.ben yapılmış bir gögüsü beğenirken sen kötü olmuş diyebilirsin herkesin zevkleri farklı

slm
fuat bey önceki yaptığı operasyon resimlerini gösterdi
burun gibi değil bilgisayarda ameliyat sonraki halini gösteremiyor.burun için bir arkadaşım bakşa bir cerraha geldiğinde onlarda sadece burnu göstermişlerdi
evet ameliyatımı az kaldı umarım iyi geçer sonuç istediğim gibi olur
birazda şans bu iş.iyi doktora düşmek tamamen şans.
birde olay estetik olduğu için kişiden kişiye beğenide değişir.ben yapılmış bir gögüsü beğenirken sen kötü olmuş diyebilirsin herkesin zevkleri farklı

Merhaba Canim ne zaman ameliyat oluyosun. Heyecanlimisin. Ben yazin olmayi dusunuyorum ama simdiden heyecanliyim:))) Bu arada forumda Fuat bey ile ilgili bazi baska yorumlarada ulastim ama cok eski yorumlar. Ama hepsi cok olumlu. Sadece bir kisi meme basi ile ilgili bir sorunu varmis meme basi ice donukmus onunla ilgili biri memnun degildi. Cok kotu seyler soylememis ama memnun kalmadim yazmis. Ama onun disinda herkes cok iyi yazmis. Sen baska seyler ogrendin mi? Ameliyatinin cok basarili gecmesini diliyorum. Bol sans

merhaba herkese
ben kararı verdim bu hafta sonu ameliyatım olacak
çok çok heyecanlıyım fakat içim de korku yok.fuat bey efendi kişiliği mesleki tecrübesiyle bende tam olarak güven oluşmasına neden oldu
2 kızkardeşim ayrıca 3 arkadaşımda merakla benim ameliyatımı bekliyorlar.hepside benim sonuçlarıma göre karar verecekler hepsi yaptırmak istiyorlar.hepside benim sonucuma göre karar verecekler.zaten onlar benden daha heyecanlılar
doktorumada heyecanımdan iyi olmazmı acaba diye endişelerimden anlatılanlara göre dikiş yeri izinin kötülüğü uzunluğundan herşeyi sordum oda bana tek tek anlattı.niye bilmiyorum ama fuat bey sakin kişiliğiyle benide sakinleştirip güven duymama neden oluyor ben onun çok iyi bir ameliyat yapacağına gönülden inanıyorum
kızkardeşlerim aslında gelip onlarda fuat beye muayene olmak ve görüşmek istiyorlardı fakat ben nasılsa ameliyat olacağım ona göre hereket ederiz deyip benim ameliyatımı beklemeye başladılar.kendilerine göre onlarda ameliyat tarihlerini oluşturdular bile
bakalım artık hayırlısı nasıl olacak
ameliyattan sonra sanırım ancak 10 gün sonra işe başlayabileceğim için sizlerede o zaman yazıp durumu anlatabileceğim.
benim için dua edin kendinize iyi bakın

Merhaba Asyam3

Butun dualarim seninle. Bende ameliyatinin cok basarili gececegine inaniyorum. Habelerini heyecanla bekliyor olacagim. Mutlu haftasnlari dilerim:))

merhaba asyam3 ben aranıza yeni katıldım fuat beye göğüs+karın+basen bölgesi için gitmek istiyorum ameliyat ücreti ne kadar bilgilendirirsen benim için çok önemli teşekkür ederim

merhaba asyam3 ben aranıza yeni katıldım fuat beye göğüs+karın+basen bölgesi için gitmek istiyorum ameliyat ücreti ne kadar bilgilendirirsen benim için çok önemli teşekkür ederim

Merhaba

Sanirim Asyam3 bu gunlerde ameliyat olacak. Daha onceki yazilarinda gogus diklestirme ve karin duzlestirme icin 7000 fiyat vermis fuat bey. Ben oyle hatirliyorum. Ama Fuat Bey e mail atarsan fiyat veriyor canim. Kendi website si var Fuat Yuksel diye ararsan wesite sine ulasabilirsin.

Selam Asyam Uzun zamandir sesin cikmiyor. merak ettim seni. Umarim sorunsuz bir ameliyat yasamissindir. Cabuk iyilesmen dilegiyle..

slm arkadaşlar,
bugün amaliyatımın 16.günü.
ilk 3 gün epey ızdıraplıydı.oturmak kalkmak yatmak yürümek herşey çok zordu.tabi benim ameliyat öncesi yaptığım rejim nedeniylede amaliyat sonrası halsizliğimde acı çekmemei artırdı.
bir an önce iyileşebilmek için de 1 hafta boyunca çok iyi beslendim
karnım ve gögüslerim şu anda çok şişler.sonucu doğrusu görmek şu anda mümkün değil.karnımda oluşan sıkılığı hissediyorum oldukça gergin fakat görüntüyü ödem geçmedikçe yani 4 haftayı doldurmadıkça göremeyeceğim
sevgili odzimert fuat bey ameliyat öncesi ameliyat sonrası benimle çok ilgilendi hala bile kaqfama takılan bir soru olsa aradığımda çok ilgili davranıyor.herkese fuat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum
bugün işe öylesine geldim sanırım bu hafta yarım gün şeklinde geleceğim haftaya tam işbaşı yaparaım
dediğim gibi amaliyat öncesi yapılan rejim nedeniyle bünyem çok güçsüz olduğu için sürekli tansiyon ve şeker düşmesi bitkinliğini yaşadım

slm arkadaşlar,
bugün amaliyatımın 16.günü.
ilk 3 gün epey ızdıraplıydı.oturmak kalkmak yatmak yürümek herşey çok zordu.tabi benim ameliyat öncesi yaptığım rejim nedeniylede amaliyat sonrası halsizliğimde acı çekmemei artırdı.
bir an önce iyileşebilmek için de 1 hafta boyunca çok iyi beslendim
karnım ve gögüslerim şu anda çok şişler.sonucu doğrusu görmek şu anda mümkün değil.karnımda oluşan sıkılığı hissediyorum oldukça gergin fakat görüntüyü ödem geçmedikçe yani 4 haftayı doldurmadıkça göremeyeceğim
sevgili odzimert fuat bey ameliyat öncesi ameliyat sonrası benimle çok ilgilendi hala bile kaqfama takılan bir soru olsa aradığımda çok ilgili davranıyor.herkese fuat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum
bugün işe öylesine geldim sanırım bu hafta yarım gün şeklinde geleceğim haftaya tam işbaşı yaparaım
dediğim gibi amaliyat öncesi yapılan rejim nedeniyle bünyem çok güçsüz olduğu için sürekli tansiyon ve şeker düşmesi bitkinliğini yaşadım

Merhaba Asyam3

Cok gecmis olsun oncelikle ne guzel ameliyatini oldun bitti senin icin. Fuat bey den memnun kaldigina cok sevindim cunku biliyosun bende 2 ameliyat birden olmak istiyorum hem gogus hem burun. Benim aklimda ilk siradaki doktor su anda kendisi. Umarim ameliyatinin sonuclarindan da memnun kalirsin. Daha sonraki asamalardada ameliyat sonuclarinla ilgili memnuniyetini paylasirsan sevinirim.

Merhaba

Merhaba arkadaşlar
Odzimert merhaba,
bugün ameliyat olalı 23 gün oldu.çok şükür agrılarım çok azaldı.sadece dokununca yada ani harekette agrı hissediyorum.pansumana devam ediyorum.gögüsteki izlerim iyileşti sadece gögüs altındaki nokta şeklindeki yer henüz tam iyileşmedi.karnımda dikişlerim iyileşti tam orta noktadaki dikişlerim hala çok kızarık.
şişlerim geçmediği için karnımın düzlüğü hala belli değil eski karnımla nerdeyse aynı.2.aydan sonra düzelme şişlerim inmeye başlayacakmış
gögüslerim ise hala çok şiş ve sert.onlarında şişliği inince herşey belli olacak.ilk başlarda çok yukardaydı biraz aşşağıya düştü şu anda iyi durumda

sevgili asyam bana noooluuur yardım et.nooooluuur.o kadar korkuyorumkı bende fuat beye ameliyat olucam ama kotu yorumlarda var.ben ozelden msj atmayı bilmiyorum.sen bılıyorsan bana telini verebilirmisin.yanlış anlama sapık falan diilim sadece gercekten tecrubesı olan bırınden yardıma ıhtıyacım var.yada bırı bana ozel msj atmayı gosterirse bende sana veririm telımı.lutfen cevap yaz,optmmm.senağlama

merhaba arkadaşlar
merhaba selfcan,
özedlden mesaj yazmayı bir türlü yapamadım sanırım melli bir mesaj sayısı sonrasında özelden mesaj yazmaya hak kazanılıyor doğrusu çözemedim
ben ameliyata karar vermeden önce 6 doktorla görüştüm.içlerinden fuat beye güven duydum ve ona karar verdim.bu kararı vermeme neden diğerleri gibi kendini övme çabasında olmayısı ve prof olmasına ragmen uygun fiyat vermesiydi.ondan daha uygun fiyat veren doktorda vardı ama o doktor uzmandı
doğrusu şuanda ameliyatımdan çok memnumun yada değilim diyemem şöyleki bu ameliyatları en büyük handikapı bu olsa gerek oluşan şekli görmek 6 ay zaman alıyor.şu anda her yerimde ödem var.şişlikten ötürü kilom ameliyat öncesi 57,5 tu oysa şu anda 59 geliyorum.kilonun dışında da ödem çok fazla öncesinde çok rahat giydiğim hatta bol olan pantolonumun fermuarını şu anda zor kapatarak giyebildim ve dikiş yerlerimi acıttığı için çıkartmak zorunda kaldım
diğer hekimlerin özellikle karın için öngördüğü dikiş izi daha fazlaydı oysa fuat bey daha kısa bir izle beni ameliyat etti izlerden çok memnunum çok muntazam.
karnım hala şiş gerginlik hissi çok fazla ve hala agrılarım var.gögüslerimde şiş hala çok fazla şişten ötürü hergün şekli değiştiriyo yamru yumru geliyor fakat dimdik.
o yüzden ben ancak en az 2 ay daha süre geçinde memnunum yada değilim diyebileceğim

sevgili asyam bana noooluuur yardım et.nooooluuur.o kadar korkuyorumkı bende fuat beye ameliyat olucam ama kotu yorumlarda var.ben ozelden msj atmayı bilmiyorum.sen bılıyorsan bana telini verebilirmisin.yanlış anlama sapık falan diilim sadece gercekten tecrubesı olan bırınden yardıma ıhtıyacım var.yada bırı bana ozel msj atmayı gosterirse bende sana veririm telımı.lutfen cevap yaz,optmmm.senağlama

Merhaba Selfcan

Fuat beyle ilgili ne gibi kotu yorumlar var acaba beni bilgilendirirmisin. Cunku bende Fuat bey e ameliyat olmayi dusunuyorum

merhaba arkadaşlar
bugün ameliyat olalaı tam 33 gün oldu.çok şükür normal yaşantıma dönmeme çok az kaldı.
korsem hala duruyor 1 hafta sonra 6 haftam dolunca çıkartacağım
karnımda ki ve gögüslerimdeki agrılar epey azaldı ara ara giren kramp şeklinde.dikişlerim iyileşti iyi durumda
vucudmdaki ödem hala gitmedi fakat epey azaldı karnımda hala var dümdüz değil henüz karnım
gögüslerimdeki şişlikler epey azaldı şekli ortaya çıktı çok güzel

Back