Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün Fuat Bey'le görüştüm ve kendisi inanılmaz ilgili, şeker ve mütevazı bir adam. Bana hastalarının burunlarını gösterdi. Çok doğal ve güzeldi. Ayrıca biri daha vardı 8 sene önce ameliyat olmuş, 8 sene sonra tekrar fotoğraf çektirmiş. Ne burunda bir düşme olmuş ne de yamulma, şahaneydi. Ben çok tuttum bu doktoru ve Kasım'a gün aldım. Sabırsızlanıyorum :)
daha öncce ameliyat olan yokmu????
Merhaba arkadaşlar,
Ben 5-6 yıllık araştırmanın sonucunda meme küçültme ameliyatımı Prof. Dr. Fuat Yüksel'e olmaya karar verdim.
Geçen hafta sonu muayeneye gittim. Açıkcası şimdiye kadar 13-15 doktorla görüşmüşümdür.
Aralarında hem tavır hem de verdiği yanıtlar bakımından en çok güven vereni Fuat Bey oldu. Kısmetse 3 Ekim pazartesi ameliyatımı olacağım !
(laf aramızda acayip de korkuyorum ama sonrasında yaşayacağım rahatlıkları düşünerek sakinleştiriyorum kendimi)
Aslında 2 sene önce yine bir cesaret toplamıştım. 9000 TL fiyat vermişti Doç. Dr. Şükrü Yazal ama hem fiyat çok uçuk geldi hem de işin aslı
kendisinin yaptığı "ben alma" işlemi sonucundan hiç memnun kalmadığım için o zaman vazgeçmiştim.
Şimdi Fuat Bey 4000 TL-5000 TL fiyat veriyor meme küçültme için.
Trinity merhaba, aml. oldun sanırım, nasıl gectı bende fuat beyı arastırıyorum ve karar asamasındayım , nasıl karar verıcem bılemıyorum..lutfen ozelden yada buradan mesaj at bana cok tesekkurler
canım sana özelden mesajda yazdımlütfen bana yardımmmmmm