• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Fuat Yksele Gs bytme Ameliyat olan var m?... Acil

arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır yoktum bakıyorum hala hangi doktor diye soruyorsunuz ben tecrübemi yazdım karar sizin fuat beyle bir görüşün sonra bana hak vereceksiniz benden bu kadar

Bugün Fuat Bey'le görüştüm ve kendisi inanılmaz ilgili, şeker ve mütevazı bir adam. Bana hastalarının burunlarını gösterdi. Çok doğal ve güzeldi. Ayrıca biri daha vardı 8 sene önce ameliyat olmuş, 8 sene sonra tekrar fotoğraf çektirmiş. Ne burunda bir düşme olmuş ne de yamulma, şahaneydi. Ben çok tuttum bu doktoru ve Kasım'a gün aldım. Sabırsızlanıyorum :)

Bugün Fuat Bey'le görüştüm ve kendisi inanılmaz ilgili, şeker ve mütevazı bir adam. Bana hastalarının burunlarını gösterdi. Çok doğal ve güzeldi. Ayrıca biri daha vardı 8 sene önce ameliyat olmuş, 8 sene sonra tekrar fotoğraf çektirmiş. Ne burunda bir düşme olmuş ne de yamulma, şahaneydi. Ben çok tuttum bu doktoru ve Kasım'a gün aldım. Sabırsızlanıyorum :)

kararını verdın demek :) şımdıden hayırlı olsun inş ıstedıgın gıbı olur:)

fuat beyle bende görüştüm ve çok memnun kaldım ameliyatımı ona yaptırmayı düşünüyorum fakat bir kaç şeyi sormayı unutmuşum göğüs + burun ameliyatı için istediği fiyat nedir ve yaptıranlar özellikle burun için yorum yaparlarsa çok sevinirm

canım ben burnumu yaptırdım 3000 tl ödedim göğüsü bilmiyorum ama. ben memnumun doktorumdan çok da seviyorum kendsiini kişilik olarak. bana arkadaşlık teklifi yollayabilirsin. ilgili biri ameliyattan sonra da. verdiği sözleri tutan adam gibi bir adam bence iyi bir seçim.

çok da şaşırıyorum bu doktorun bu forumda çok ünlü olması gerekirdi, gerçekten işinin ehli tecrübeli bir doktor. ve uçuk ücretler istemiyor.

Son düzenleme:
bir çok doktor gezdim hatta kimileri ünlülerin doktorları gerçekten ün yapmış insanlardı ama hiç bir güven alamadım hepsi parayı ver ameliatını şuan bile yaparım halindeydi buda bana pek normal gelmiyor sonuçta canımı emanet ediyorum size ameliyatı çok basite almaya başladıklarını farkettim ama fuat beyde öle olmadı herşeyi açıkça söledi birde benim ameliyatım göğüs büyütme vs. değil gerçekten çok zor bir ameliyat baştan yapıcak tamamen göğüslerimi ve çok memnun kaldım şuan okulumdan dolayı 1 ay sonraya erteledim önümüzdeki ay olucam ama burnumuda ona yaptırmayı düşündüm görüştüğümde konuşucam ama şuan bile gözüm kapalı güvenebiliyorum sırf uçuk fiatlar istemediği içinde bu kadar az insanın tercih etmeside garip geliyor açıkçası türkiyenin sanırım en pahalı doktorunada gittim fuat beyin 4 bin dediği ameliyat için 8 bin oda sizi tanıdığım için demişti siz düşünün artık ...

sana tamamen katılıyorum, benim de fuat beyi seçmemde en büyük etken güven vermesiydi. endişelerim oldu ameliyattan önce ama ya burnumda değişiklik olmazsa diye endişe ediyodum. çok rahatlatıcı biri. sorulara net cevap veriyor. ameliyatı ne zaman yapalım gibi düşünmüyor, çok ılımlı yaklaşımı var.
ben fuat beyle görüştüğüm gün başka doktorla görüşecektim. o gün burada doktorla ilgili olumsuz bi yorum okuyunca vazgeçtim nedense, hemen fuat beyden randevu aldım ve görüşmeye gittiğim an karar verdim. fuat beyi gata'dan duymuştum ben, burada da yorumlara göz atmıştım sadece. ameliyat olan kimsenin fotoğrafını görmeden gittim mesela. ama o bana gösterdi bilgisayarda hasta fotoğraflarını. ne diyeyim, şimdilik memnunum ben umarım kötü bir değişim olmaz :)

ben o kadar rahattım ki ameliyata girerken sakinleştirici bile yaptırmadım... hiç ama hiç korkmadım aslanlar gibi gidip oldum çünkü çok sakin biri dediğim gibi, aradığım doktor bu diyerek korkmadan ameliyata girdim, evet ilk hafta biraz zorluk çektim ama hiç ağrım sızım olmadı çok çabucak atlattım

sana bol şans dilerim ben iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum, estetik anlayışı olan, tecrübeli, çok tatlı biri bence.

fuat yükselde gögüs esnetigi olan varmı??ben silikon taktırcam kararlıyım ama en zor kısmı doktor şeçmek hevesimin kaybolmasını istemiyorum ama korkuyorum.yardım edinnnnnn:43:

ben de revızyon olmayı dusunuyorum arkadslar ama fazla yorum gormeyınce endıselenıyor ınsan of off

Merhaba arkadaşlar,

Ben 5-6 yıllık araştırmanın sonucunda meme küçültme ameliyatımı Prof. Dr. Fuat Yüksel'e olmaya karar verdim.
Geçen hafta sonu muayeneye gittim. Açıkcası şimdiye kadar 13-15 doktorla görüşmüşümdür.
Aralarında hem tavır hem de verdiği yanıtlar bakımından en çok güven vereni Fuat Bey oldu. Kısmetse 3 Ekim pazartesi ameliyatımı olacağım !
(laf aramızda acayip de korkuyorum ama sonrasında yaşayacağım rahatlıkları düşünerek sakinleştiriyorum kendimi)

Aslında 2 sene önce yine bir cesaret toplamıştım. 9000 TL fiyat vermişti Doç. Dr. Şükrü Yazal ama hem fiyat çok uçuk geldi hem de işin aslı
kendisinin yaptığı "ben alma" işlemi sonucundan hiç memnun kalmadığım için o zaman vazgeçmiştim.

Şimdi Fuat Bey 4000 TL-5000 TL fiyat veriyor meme küçültme için.

Merhaba arkadaşlar,

Ben 5-6 yıllık araştırmanın sonucunda meme küçültme ameliyatımı Prof. Dr. Fuat Yüksel'e olmaya karar verdim.
Geçen hafta sonu muayeneye gittim. Açıkcası şimdiye kadar 13-15 doktorla görüşmüşümdür.
Aralarında hem tavır hem de verdiği yanıtlar bakımından en çok güven vereni Fuat Bey oldu. Kısmetse 3 Ekim pazartesi ameliyatımı olacağım !
(laf aramızda acayip de korkuyorum ama sonrasında yaşayacağım rahatlıkları düşünerek sakinleştiriyorum kendimi)

Aslında 2 sene önce yine bir cesaret toplamıştım. 9000 TL fiyat vermişti Doç. Dr. Şükrü Yazal ama hem fiyat çok uçuk geldi hem de işin aslı
kendisinin yaptığı "ben alma" işlemi sonucundan hiç memnun kalmadığım için o zaman vazgeçmiştim.

Şimdi Fuat Bey 4000 TL-5000 TL fiyat veriyor meme küçültme için.

Trinity merhaba, aml. oldun sanırım, nasıl gectı bende fuat beyı arastırıyorum ve karar asamasındayım , nasıl karar verıcem bılemıyorum..lutfen ozelden yada buradan mesaj at bana cok tesekkurler

Trinity merhaba, aml. oldun sanırım, nasıl gectı bende fuat beyı arastırıyorum ve karar asamasındayım , nasıl karar verıcem bılemıyorum..lutfen ozelden yada buradan mesaj at bana cok tesekkurler

Merhaba glorys,
Evet ameliyat oldum, bugün 11. günüm :) Şimdilik çok rahatım. Öncelikle şunu söyleyeyim; doktorum olarak Fuat Bey'i seçtiğim için şu ana kadar pişmanlığım hiç olmadı. Herşeyden önce diğer arkadaşların da bahsettiği gibi çok güven veren bir doktor. 2000-3000 tane ameliyat yapmış şimdiye kadar. Tecrübeli oluşu çok çok büyük avantaj. Tüm sorulara, telaşa, 2 günde bir aramalarıma :) olanca sakinliğiyle ve rahatlatıcı bir şekilde yanıt veriyor.

Ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı (ki senelerce korkumdan erteledim durdum ben bu ameliyatı). Tabii bir miktar ağrı v.s. oluyor normal olarak. Ameliyatı ters t tekniği ile yapmıyor.Yani göğüs altında kesi yok, büzüştürüp bir noktada dikiyor altını. Resimlerde gördüğüm kadarıyla ve doktorumun da söylediğine göre zamanla o büzüşüklük düzleşiyor ve normal görüntüsüne kavuşuyor. Göğüs altında kesi olmaması, ameliyat sonrası için büyük avantaj. Bandaj yok, ameliyattan medikal sütyen giydirilmiş şekilde çıkarıyorlar. 2 Diren takılı oluyor. Ertesi gün taburcu olmadan önce çıkarıyorlar. Sıkıntılı değil zaten.

Benim sağ göğsümden 800gr, sol göğsümden 620 gram gitmiş. Şu anda hala ödem dolayısıyla şişlikler var ve birkaç ay sürecek bunların geçmesi. Göğüsün tam formuna kavuşması 4-5 belki 6 ayı buluyormuş.

Ben 1 hafta raporluydum, ertesi hafta işe başladım. Açıkcası gayet rahat geçirdim işe başlama haftasını. Kollarımı ameliyattan nerdeyse hemen sonra rahat kullanabiliyordum (tabii zorlamamak kaydıyla. Ben günlerce kıpırdatamayacağım sanmıştım ama hiç öyle olmadı) . Hatta 3. gün pansumana gittiğimde Fuat Bey elimde çantayı görünce "Çanta taşıyabildiğinize göre iyisiniz" dedi ama ben zaten birşey taşımakta hiç zorlanmamıştım :)

Ben de uzun yıllar boyunca birsürü doktor gezdiğim için şu anki endişeni anlayabiliyorum. Ama bence en iyisi sen Fuat Bey'den bir randevu alıp git görüş. Muayenesi de ücretsiz. Zaten görüşmeye gidersen sen de anlayacaksın ne tatlı bir insan olduğunu. Görüştüğüm diğer -istisnasız- tüm plastik cerrahlar gibi parayı 1. planda tutmuyor. Hatta eşim ilk başta işkillenmişti ama gittiğimizde fikri değişti onun da :)

Başka sormak istediğin olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım.

Bir an önce ağırlıklardan problemsiz bir şekilde kurtulman dileğiyle...

Son düzenleme:
Bu arada benim sol göğsümün ucu 3. günde su topladı(Daha doğrusu ben 3. günde farkettim:)
Başlarda çok korkmuştum ama korkulacak birşey yokmuş. Hatta tedbiri elden bırakmayayım diye dün 3. defa (! :) doktoruma gittim.
Yara bir süre sonra kabuk bağlıyor ve yavaş yavaş normale dönüyor. Böyle şeyler de olabilirmiş.
Şimdi biraz bitki çayları takviyesiyle ödemi atmaya çalışıyorum.

24 kasım'da göğüs dikleştirme ve küçültme ameliyatı oldum fuat bey'e. bugün tam 1. haftam. diğer bazı doktorların isimleri sıklıkla anılırken oldukça başarılı ve mütevazi olan doktorumun çok anılmaması beni şaşırttı.

öncelikle 6 sene önce ablam karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı oldu fuat beye. daha sonra temmuz ayında karın germe ameliyatının revizyonu oldu ablam.(kendi bünyesi ve dikkatsizliği ve aşırı sigara kullanması nedeniyle) buna rağmen fuat bey oldukça kolaylık sağladı ablama.

23 temmuz da da ablamın kızı 27 yaşında aşırı büyük göğüslerini küçülttü. şuan 4 ay geçti ameliyatından ve tamamen iyileşti diyebilirim.

gelelim bana ben göğüslerimin aşırı sarkıklığından şikayetçiydim. çok aşırı büyük değildi göğüslerim ama 1 beden küçülerek c cuptıı b cup oldu. ablam ve yeğenimin ameliyatlarının sonuçlarını görünce karar verdim bende ameliyat olmaya...elbette beni cesaretlendiren ve fuat beyle tanıştıran ablama öncelikle teşekkür ederim.

gelelim Fuat beye
herşeyden önce profösör olmasına rağmen sanki karşınızda aileden biri varmış gibi hissettiren samimiyeti, mütevaziliği, para konuşurken gözlerini kaçırıp utanması, gereksiz reklam konuşmaları yapmadan net bir şekilde durumunuzu yorumlaması, mesafeli ve az konuşmasına rağmen net ve istenen her bilgiyi vermesi, ameliyat öncesi ve sonrası her aradağımda her soruma (gerekli gereksiz) sabırla ve kibarca cevap vermesi, sakin kişiliğiyle size güven vermesi ve bunun gibi pekçok özelliğiyle mükemmel insan mükemmel döktor diyorum....

fuat beye sonsuz teşekkürler.....

canım sana özelden mesajda yazdımlütfen bana yardımmmmmm

mereba bende fuat yüksele gün aldım ancak kafam çok karışık göğüs ucu yapacağını sögöğüs altından gyledi süt bezlerine zarar vermiyceni söyledi ancak diğer bi dokktor aykut mısırlı oğlu dual palnla yapacağını ve göğüs altı kesisi daha uygun olacağını söyledi acil karar vermem lazım perşembe amelşiyat olucam çok korkuyorum çünkü 1 oğlum var 2. çocuk düşünüyorum 4 yıl sonra falan yani tek çekincem süt bezlerinin zarar görmesi fuat bey ben zarar vermiyorum diyo ama diğer doktor ordan girilirse direk süt bezleri etkileniyor diyor bana yardımcı olurmusun sen hangi tekniği yaptırdın memnunmusun fuat beyden bana güven verici geldi sanki çok rahat ve çok kendinden emin diğer doktorda rahatdı ama benim aklım fuat beyde yardımcı olurmusun acil acele lütfen cevap bekliyorum

Back