bende fuat beyle görüştüm ve karıngerme+lipşaksın+meme dikleştirme olacağım
forum açtım fakat henüz referans olan kimse yok cevap yazan
bende fuat bey olarak karar verdim umarım yanılmamaışımdır benim operasyonum nisan ilk haftasında olacak
sevgili odzimert
ben henüz ameliyat olmadım kısmetse olacam
ben evet fuat bey olarak kararımı verdim.bilmiyorum aslında başka hekime karar vermiştim fakat anlaştığımız rakam sonrası küçük hesaplar yapıp korse bedelinide extra almamız gerekli falan deyince hekimden soğudum ve fuat beyle görüştüm ona karar verdim
fuat bey dosdoğru bir adam gibi geldi bana
prof olduğu için yada askeri hastane doktoru olduğu için olsa gerek biraz resmi kısa ve net cvpları tercih ediyor diğer cerrahlar gibi çok detaylı bir muayene yapmadı ölçüp biçmedi yada sorularıma çok detaylı açıklama yapmadı herşeyi kısa net cümlelerle ifade etti.genede bana bilmiyorum güven verdi ve onu tercih ettim
sen görüştünmü yada başka kimlerle görüştün bir de fiyatıda prof olmasına ragmen uygun geldi.
onun verdiği fiyatın üstüne fiyat veren üstelik sadece uzman olan cerrahlar var
slm
fuat bey önceki yaptığı operasyon resimlerini gösterdi
burun gibi değil bilgisayarda ameliyat sonraki halini gösteremiyor.burun için bir arkadaşım bakşa bir cerraha geldiğinde onlarda sadece burnu göstermişlerdi
evet ameliyatımı az kaldı umarım iyi geçer sonuç istediğim gibi olur
birazda şans bu iş.iyi doktora düşmek tamamen şans.
birde olay estetik olduğu için kişiden kişiye beğenide değişir.ben yapılmış bir gögüsü beğenirken sen kötü olmuş diyebilirsin herkesin zevkleri farklı
merhaba asyam3 ben aranıza yeni katıldım fuat beye göğüs+karın+basen bölgesi için gitmek istiyorum ameliyat ücreti ne kadar bilgilendirirsen benim için çok önemli teşekkür ederim
slm arkadaşlar,
bugün amaliyatımın 16.günü.
ilk 3 gün epey ızdıraplıydı.oturmak kalkmak yatmak yürümek herşey çok zordu.tabi benim ameliyat öncesi yaptığım rejim nedeniylede amaliyat sonrası halsizliğimde acı çekmemei artırdı.
bir an önce iyileşebilmek için de 1 hafta boyunca çok iyi beslendim
karnım ve gögüslerim şu anda çok şişler.sonucu doğrusu görmek şu anda mümkün değil.karnımda oluşan sıkılığı hissediyorum oldukça gergin fakat görüntüyü ödem geçmedikçe yani 4 haftayı doldurmadıkça göremeyeceğim
sevgili odzimert fuat bey ameliyat öncesi ameliyat sonrası benimle çok ilgilendi hala bile kaqfama takılan bir soru olsa aradığımda çok ilgili davranıyor.herkese fuat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum
bugün işe öylesine geldim sanırım bu hafta yarım gün şeklinde geleceğim haftaya tam işbaşı yaparaım
dediğim gibi amaliyat öncesi yapılan rejim nedeniyle bünyem çok güçsüz olduğu için sürekli tansiyon ve şeker düşmesi bitkinliğini yaşadım
sevgili asyam bana noooluuur yardım et.nooooluuur.o kadar korkuyorumkı bende fuat beye ameliyat olucam ama kotu yorumlarda var.ben ozelden msj atmayı bilmiyorum.sen bılıyorsan bana telini verebilirmisin.yanlış anlama sapık falan diilim sadece gercekten tecrubesı olan bırınden yardıma ıhtıyacım var.yada bırı bana ozel msj atmayı gosterirse bende sana veririm telımı.lutfen cevap yaz,optmmm.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?