Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar prof.dr fuat yüksele göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.. bu konuda daa once tecrübe sahibi olanlar varsa yada iyi kötü duyduklarınızı lütfen benimle paylaşın.. teşekkürlerCADIARZUCADIARZU
ben fuat beye gögüs büyütme ameliyati oldum.2 dogumdan sonra hemen hemen dümdüz oldu gögüslerim.bu yaz 400 cc lik büyüttüm.suan cok güzel duruyor.ayrica burun ameliyatida oldum. her ikisindede cok basariliydi.bence bence basalili bir doktor..
canım sana özelden mesajda yazdımlütfen bana yardımmmmmm
arkadaşlar bende 1 yıl önce silikon protez ve liposuction ameliyatı oldum ikisi aynı anda
2 saat sürdü sonuçtan memnun kaldım dr fuat yüksel'e yaptırdım çok güven verici bir
doktor aklınıza takılan herşeyi rahatlıkla sorabiliyorsunuz hastası için elinden geleni
yapıyor ameliyatın maliyeti konusundada yardımcı oluyor meme büyültme operasyonunu
areo'dan yani (meme başından ) kesi yapıyor en az iz orda oluyormuş koltuk altı ve
göğüs altından yapılan kesilerde daha çok iz kalıyormuş ve mentor marka pürüzlü jel
silikon kullanıyor pürüzlü olmasının sebebi kapsül oluşumunu en aza indirmek eğer yoğun
bir kapsül olursa ikinci bir ameliyatla kapsülü alıyor ve hiç bir ücret almadan yapıyor bu
ameliyatı ben 5 yıl araştırdıktan sonra fuat beyde karar kıldım ve çok memnun kaldım
ayrıca bir arkadaşımda burun ameliyatı oldu ve sonuç mükemmeldi herkese tavsiye
ediyorum hayallerinizi ertelemeyin hayata her zaman güzel bakın güzel kalın :)
slm herkese
arkadaşlar ben fuat bey ilede görüşme yaptım güven verici bir dr ama ben daha sonra melike erdim ile görüşme yaptım ve melike hanımda karar kıldım daha bi sıcak samimi geldi bana.ve ben ameliyatımı oldum(meme büyütme) medicanada 4500 tl fiyat ile melike hanım cok basarılı bir sonuç çıkardı.melike hanımı secerek cok doğru karar vermişim.ameliyattan korkan arkadslar varsa boşuna paniklemesinler ama ameliyat sonrasında ilk 3 gün ağrılarla basınız dertte daha sonra var yok arası ağrılarınız oluyor benim 1 hafta oldu ve suan hafif ağrılar dısında hiç bir sıkıntım yok hersey yolunda
umarım herkes doğru secimler yaparak iyi sonuclar alır..