Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
sinirlerim çok bozuldu kızlar..bana ponus un numarası lazım en acilinden...yurtiçi kargoya pttye bırakın dedim tamam demişler ama bırakmamışlar geri gitmiş kargo pınardaa yok meydanda nası lulaşıcam yaa...adamla ve pttciyle kavga ettik bugün..zırt pırt arıosunuz ben naapabilirim kargo gelmiosa bana dedim..bağırıstık bir ton reezil oldum..ne hayvan aç gözlü insanlar war yaa..bi çikolata için kavga ediolar..sanki kargo gelmişte yemişim çikolatasını..nerde allah nerde wer artık dio utanmaz herif....

bişey değil adam fabrika şefinin amcası çıktı..staj gördüğüm şefiffffffin yanında.. hay .....

yoksa yaratayımmı kolini be adam
klava:klava:

neden hep düşük zekalılarla uğrastırıyorsun beni allahım.. sabrımımı deniyorsun :sinifsinif:

Canım ponus kartmı üfffff senınde kaderın bu pttt senı mahfettı gelınnnnnnnnnn

en son 28 aralıkta giriş yapmış yaa giripbana ulaşması lazım yaa papaz oluoz burda insanlarlaaa

işten geldim halaapcdeyim elimi yüz<ümü yıkayamadım..bi şpucu tel bulabilirmiyim diye..ulaşmam lazım yaaaa

wallahi yaa pttt mi o da ne bundan sonraa laannnet pttklava: laanet yurtiçi kargooooklava:

görüümceciim ben cıkiim şimdi kocaccımı ariim gelicem akşam 9 gibi..öpüyoruuum

Suuuuuuuuuuuuu yaptınmı canım protıferollarını huhu oldumu:uhm::1hug:

canım ya elektrikler kesildi bizim burda gene ,kusura bakma ansızın çıktım gene ama napıyım,yaptım yaptım canım hazır aldım hepsinikaydirigubbakcemile3kremayıda,sosuda,proyuda,ama bir dahaki sefere kendim yapacam senin verdiğin tarifi not alıyorum şimdi sağol kuşum

debbiesue canım düşünme aman boşver

Kız su afıyet olsun huhu bu gelınde gelıyorum dıor gelmıyor nerdesınız kızlar papatya hu özlem ablada benımle konuşmuyor nedenseyasakkelimealkisalkisalkis

Kız su denedınmı kız profılımı yapamadın demıdelikafadulden

bebetom bakamadım inan nasıl koşturuyorum,şimdide sevgilim gelecek msne makyaj yapıyorum,giyindim,saçımıda maşa yaptım kardeşimde diyorki nereye gidiyorsun

bebetom bakamadım inan nasıl koşturuyorum,şimdide sevgilim gelecek msne makyaj yapıyorum,giyindim,saçımıda maşa yaptım kardeşimde diyorki nereye gidiyorsun

İlahı su senden korkulur kız msn de neler yapıyon çocuga Özlem abla koş koş sduuuuuuuuuuuu neler yapıyor huhu kızlarrrrrrrrrrr:lepi:

Kız bi baksana ben profılımı sekıllendırdım guzel olmuşmu hu suuuuuuuuuu gelın ya nerdesın sen yasakkelime

İlahı su senden korkulur kız msn de neler yapıyon çocuga Özlem abla koş koş sduuuuuuuuuuuu neler yapıyor huhu kızlarrrrrrrrrrr:lepi:

dedikodu yapmayalım lütfen,bebetom ben beğenmedim profilini az şu işi halledeyim bakacam onada ya annem hasta yatıyor,yemek pişiriyorum yarın gündüz işe çağırdılar beni,off dur az kuşum ilgilenecem ,hala süsleniyorum küpelerimide taktımmı tamamdır,ayol şekerim erkek adam başkasınamı baksın askerler çapkın olur bilirsin elimde nasıl tutarım yoksakaydirigubbakcemile3

eheheh ilahi su yaaaa :) ben askıma açtığında nasılsam öle karsılarım..pijama ew hali kaydirigubbakcemile3 süslensem bide ahh bilemiyorum nasıl zaptederiz kaydirigubbakcemile3 daha düğüne 2 sene war bee beni böle terlik pijama görsünde amaaan :))))
kız zillii nişan bari yapın beee ffinduk güzeliiii :) rahat olmamı ölee

Tekrar geçmış olsun kuşum yaa profılımı begenmedınmımafoldumben

Bızım gelın 40 yılda bır dogru süler haaa bu suuu da amma süslü beeeyerimseniben

of yaaa saat onbuçukolmuş bana da zaman hızlaa gecio anammm

pijama halimlede açıyorum ama 40 yılda bir ,öyle normal piyama giyiniyorum toka ,küpeyle felan konsept oluşturuyorum,ayol nasıl tutarım yoksa adamı elimde ,elin yaban ellerinde,kadın dediğin cilveli,süslü olacak bende daha neler var...

Uykun geldı yıne demı suuu da gıttı sewgulusunun yanına gelınnnnnnn kımsecıkler yok bende gıdeyımde patık işlim bıraz kız huh:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…