Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
kızlar yaa gec geldiniz bu gece amaaa dokuzdan beri burdaımheee..işe gidiorum kalkamıorum :gitme: ben erken kaçıaccam :gitme:

Mor yıldızlı olsun kuşum hudelikafadulden

bitanelerim kusura bakmayın lütfeeen çıkmam gerek opuyorumnanaktan annem foturmak istiyor :) bende duş falan alim yarın iş stajj ıy yaaa.. ne zamn sabahları uyuucamı görücem bilmem klava:

hepinizi Çok seviyorum....canlarım..yarın 9da buradayım öpüyorum..:asigim:
tebrikleriniz için tesekkürler..

İİİ uykular dogum gunu çocugu:ecrin_bebek::a015:

Suuuuuuuuu o resımlerı nerden buldun hu nasıl yapıcam sulesene nerdesın kız:bbo:

mor yıldızlı olanın üzerine gel kopyala de.sonra kullanıcı profilini tıkla,profilimi şekillendir de bekle beni

iyi geceler canımhihoyyyt

Mesajla anlat suuuuuuuuuukaydirigubbakcemile5

sue canım geç oldu ama anca girebildim doğum günün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel yıllara :içelim:

canım doğumgünün kutlu olsun az daha unutacaktım,nice senelere inşallaah...opuyorumnanaktan:kedi:

a.s.cokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile5ıYıKı DOĞDUN DEBBıESUE..............

Son düzenleme:
sue canım geç oldu ama anca girebildim doğum günün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel yıllara :içelim:

canım deminden beri bebetonun arka planını değiştirmeye calıştık ama olmadı ben şifresini aldımda girip değişcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…