Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Saol canım sanada ii seneler kuşum kk ıle hep bırlıkte canımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Ne yapak çiğdem hanım kıraathanesındeyız canım tavuga talım kuşum:gitme:

Suuuuuuuuuuu heralde msn de yıne gecelık gıyecek gelınım:1ninca:

ehehehe :) ben bu yıl yanlızım :) aşkım yok..kuran okuyarak girmek istiyorum..ne yaptıkm ki koca bir sene kendimi kutlayayım

len bu su nun anası bunu bir basacak bir gün :) kızz arada bizede cam ac :)) içimiz acılsın ama gecelik isterem :jeyyar:

Canım ben az önce okudum namazdan sora şındık yanımda teyzesının gülü var gelın onu sewıyom kız huhu zaten ben annemı ruyamda gördum dun gece hemen yasın okudum kız ruhuna :Saruboceq:

len bu su nun anası bunu bir basacak bir gün :) kızz arada bizede cam ac :)) içimiz acılsın ama gecelik isterem :jeyyar:

Valla gelın dogru suluyon kız ayyy Batu kardesımın yatagına işicek ayyyyyyyyyyyyyakannehir:ecrin_bebek:

Neyse yetıştım huhu gecede bır cuma duası yapem kız gelın ben kız kardesımle ii olur demi...:Saruboceq::lepi:

aşkımla msn de kloonusuoruz dur beee :))
en iyisi cnm güzel gecirelimmm

leeennnn ne oluyor burda işteydim çağrı merkezinde çalışıyorum ya arada yorgun geldim,aşkım yok artık,ya benim aşkımla biz msnde sürekli konuşmuyoruz o görevde ,tel.bile yok,o arıyor sadece müsait olunca hepsi o günahımı almayınnn

Hoşgeldın suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu valla enışte demışım yaaaaaaaaa kafammmmmmm:uhm:a.s.

Haaaaaaaa işin hayırlı olsun kız suuuuuuuuu enişte iiimi bari artık senı güremıcek mı msn de kız suuuuuuukaydirigubbakcemile3

Hoşgeldın suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu valla enışte demışım yaaaaaaaaa kafammmmmmm:uhm:a.s.

napıyon bebetom sen off ya bi yorgunluk bastı beni nasıl uykum var ama 12 yi beklicem aşkım arar belki bi süpriz yapar siz neler yapacaksınız

Zorla değistırdım şu imzamı kız üğrenmek için su yanlış anlama ha kuşummmmm:asigim:

Haaaaaaaa işin hayırlı olsun kız suuuuuuuuu enişte iiimi bari artık senı güremıcek mı msn de kız suuuuuuukaydirigubbakcemile3

canım arada gidiyorum işim sürekli değil part tıme olarak çalışıyorum öyle arada bir biri gelmeyince,yoğun dönemde çağırıyorlar şimdillik,nisanda kadro verecekmişler ay bugun parada verdiler nasıl sevindim işten çıktığımdan beri parasızım ne kötü bişey bu ,hayırlısıyla bir işe girsem

napıyon bebetom sen off ya bi yorgunluk bastı beni nasıl uykum var ama 12 yi beklicem aşkım arar belki bi süpriz yapar siz neler yapacaksınız

Oh ne güzel senin askın var bızım kı yanımızda olunca hiç üzlemıyom beeeeeeeeee hehehe:hulya:kız kardesım geldı o nunla oturacagız bebışte var işte ewdeyız ew halı su annen nasıl kız huhu

o beni görmek için dağları delerkaydirigubbakcemile3,vıınnnnnnnnnnnlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…