Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Tünaydınn kızlar nerdesınız.Bu arada özlem abla pastada çok guzelmış nişan pastası bıbı demı heheheh debbysu ya layık sekercım kız su halledemedın demı kız olmuyo dımı.Kumsal yoksun kız ne oldu hu sındık ben bı duş alım gelıyorum huhu kızlar bekleyın benı ew ısı yaptımda ondannnnnnnnşakkıdı

Yıne yemekmı yapıyon huh kumsal kız bende dun alışverışm yaptım şutarafagitti

amanda amaaan görümcem açıkmııış.. :)

KIZ GELIN NEDEN KENDINI DÜVÜYON KIZ HUH BU KUMSALDA KAÇTI BENDEN SIKILDI HERALŞenizyerimseniben

kIZ SEWGULUN DOGUM GUNU HEDAYESI NE ALDI HU GELIN:bbo:kaydirigubbakcemile3

sUUUUUUUU BEN KENDIM SEKILLENDIRDIM CANIM PROFILIMI SAOL YARDIMLARIN İÇİN KUZUM:lepi:

profiterol toplarını hazır aldımda nasıl yapıcam bi fikrin var mı

nASIL PİŞMİŞ OLARAK MI KUŞUM HIIIzemuszemus

kREMASINI VERDILERMI YOKSA KENDINMI YAPICAN KREMASINI CANIM zemuszemus

Üzerıne ve ıcıne krema pısıreceksın canım en üstınede çikolata sosu yapıp dük kuzum ama kremada üzerıne dükebılırsın sostan ünce zemuszemus

vermediler canım kendim hazırlıcam toplara bişey yapacakmıyım???

Canım toplar kesıkmı ıcı acılacak onların canım 4 su bardagı süte 4 yemek kasıgı un 1 adet vanılya 1 cay bardagı seker koy vanılyayı pısmeye yakın koy yalnı z kokusu daha keskın olur canım pişir bunları 2-3 yemek kasıgıda kakao ıstersen koy.Kakaolu sewıyorsan tamamı 1paket cıkolata sosu al bakkaldan sora aslında krema beyaz olsa daha estetık durur kuşum krema beyaz olsun tamamı cıkolata sosunu da arkasında tarıf yazar pısır topların uzerıne gezdır kremayıda iclerıne tatlı kasıgı ıle koy hihoyyyt

Ewde çikolatan varsa erıtıp çıkolata sosu gıbı uzerlerıne gezdırebılırsın kuşumvereliniortak

Hazırladınmı kız bende eskı ewde kekler var onları süt ıle slayıp uzerıne krema düküp bıde çıkolata soos hımmmmmmmm degerlendırecegım canım yesınler işteeee kız suuuuuuuu mısafırmı gelıyoooooooooo

Suuuuuuuuuuuuu yaptınmı canım protıferollarını huhu oldumu:uhm::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…