Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

pijama halimlede açıyorum ama 40 yılda bir ,öyle normal piyama giyiniyorum toka ,küpeyle felan konsept oluşturuyorum,ayol nasıl tutarım yoksa adamı elimde ,elin yaban ellerinde,kadın dediğin cilveli,süslü olacak bende daha neler var...

Ammmmman sen cok fenasın kız adam senden hıç vazgecemez kız suuuuuuuuu alkisalkisalkis:nazar:

Hadı ii geceler kızlar ben gıdıyom iş işlicem çunku herkeş gıdıyoolülülülülülü

kızlar ben şimdi msndeyim,,gece yine gelirim,bebetom snein profiline bakıcam canım ama gece

Uykun geldı yıne demı suuu da gıttı sewgulusunun yanına gelınnnnnnn kımsecıkler yok bende gıdeyımde patık işlim bıraz kız huh:hulya:

wallahi yaaa uykum geldi çok stresli bi gğn gecirdim :hulya:

pijama halimlede açıyorum ama 40 yılda bir ,öyle normal piyama giyiniyorum toka ,küpeyle felan konsept oluşturuyorum,ayol nasıl tutarım yoksa adamı elimde ,elin yaban ellerinde,kadın dediğin cilveli,süslü olacak bende daha neler var...

ehehe yazık benim adama bee tam kalasım hee..
kız dediin öle olcak işte :) uzaktan yönetio adamı alkisalkisalkis

geldi msnde şimdi ben cevrımdışıyım öyle onu bekliyormuşum gibi değil kaydirigubbakcemile3

bebetoom işle işle 2 kız ewlendircccccccen dahaaa

iyi geceler arka bahçecilerrrr huuuu...:içelim:

anam bu kızlar yoklar ya nirdeler bunlarrrfisfisfis

günaydınlar herkese ben erken kalktım ilk defa,işe gitcem bugün gece gelirim ,yılbaşı diye gelmemezlik yapmayın yeni yıla hep beraber kk da girelimm

8540-003-01-1049.gif

Merhaba kızlar ii seneler herkese yanımda yegenım var BATU huhu:ecrin_bebek:

ya suuuuuuuuu ben resım ekleyemedım yaaa bu syfaya sıze güsterecektım de olmuyooo:uhm:

hepinize nice mutlu seneler dilerim sevdıklerınızle beraber bir ömür mutlu olun.kocaman öpüyorum..sizleri seviyorum..iyiki varsın kk.....

X