Ya benim teyzemde annemle fln hep 50 yaşından sonra çıktı. Ama hızlı değil yavaş çalışıyor onlarınki..
Ultrasonları da temiz çıktı.
Benim de bi ara biraz deger yikseldi. Ama yavaş çalışmaya yönelik..
ama ne yorgunluk ne viddi anlamda kilo, hiçbişi yapmadı..
şuan ben de alıyorum ilacı ama, kabullendim.
Özellikle çernobili detaylı okuyunca kansere dönüşebileceğine inandım..
ama bu arada kan fazla diye şakasına söyledim ama bak olabilir aslında, yanakları da al al hep
Ya 3 yaş kontrolüne ben götürücem söyliycem artık kan tahlili yapsınlar. 2 yaş kontrolüne babası götürmüştü, doktoru ikna edip de kan taraması yaptıramamış.
Öf bi de doktorun yanında nası melek, ne dese yapıyor, anlatıyor herseyi de ona...
Ben şekerden de şüpheleniyorum ya aslen, çünkü mesela aç değilim diyor diyor sonra bi anda ufacık bişeye bi başlıyor ağlamaya. Anında bişiler yiyince geçiyor, o yiyecekleri de 5 er 5 er sokuyor ağzına.. ama gözlemlediğim çoğu çocukta var bu durum.. yani bu hep yaptığı bişi deil, arada gündüz falan kriz yaşarsa altından çoğunluk açlık çıkıyor işte.
Ama bazı dönem gece 12 saat gündüz 3 saat uyuyor bana imkansız geliyor, doğduğunda uyumadı bu kadar çünkü...
ve çok uysal oluyor. Bazı dönem ise çirkef...
yani bi rahatsızlık olsa böyle dalgalanma olmaz diye tahmin ediyorum?
Hep devam eder?
Ya bi de gercekten çok uysal bi çocuk, yani kızıp sinirli sinirli bağırıp bişeye vurmaz, kırmaz, bana o desiğim anlar dışında zarar vermez. Kimseye vermez..
mesela bi çocuk geldi vurdu ya da itti diyelim, oturup ağlıyor. Çocuğa karşılık vurmuyor. Kin tutmuyor.
Öyle sinir küpü gibi gezen bi tip değil.