• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum.kraft doddy ve plips avent süt sagma makinası arıyorum....Çok acil

Sebahatsalk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
171
0
46
İstanbul
Arkadaşlar elinde kraft doddy sallanan beşik ve plips avent süt sagma makinası arıyorum.Uygun fiyat verirseniz hemen alicam.Az kullanılmış olması garanti belgeli olması urunde hasar olmaması benim için önemli..
Aciliyeti vardır.

Irtibat için senel_sebahat@hotmail.com

Son düzenleme:
Merhaba,elimde philips avent süt sağma makinesi var .Şubat ayında alındı ve az kullanıldı.kutusu ve hiç kullanılmamış yedek parçaları mevcut eğer düşünürseniz fotoları çekip gönderebilirim.fiyatı 175 tl ankarada yaşıyorum.

Arkadaşlar elinde kraft doddy sallanan beşik ve plips avent süt sagma makinası arıyorum.Uygun fiyat verirseniz hemen alicam.Az kullanılmış olması garanti belgeli olması urunde hasar olmaması benim için önemli..
Aciliyeti vardır.

Irtibat için senel_sebahat@hotmail.com

mayıs ayında aldım garantisi faturası mevcut manuel aparatları hiç kullanılmadı 130 tl diyorum ihtiyacım yok artık

merhaba
kraft dondy değil ama aynı özelliklere sahip kraft ın yan ürünü olan BABY MAX DONDOLİNO beşiğimizi satıyoruz....
200 tl dedik ama ciddi alıcıysanız bir şeyler yaparız...ankara içi elden alabilirsiniz
uzakta iseniz kargo veya otobüs ile de gönderebiliriz....
4 ay kullandık temiz... aten üzerine örtü serip kullandım... uzaktan kumandası sallanma özelliği hepsi çalışmakta...
mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadık....

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nir-besik-mama-sandalyesi-2.html#post31165544

buda sahibinden deki satışımız....

BABY MAX DONDOLİNO SALLANABİLİR BEŞİK VE MAMA SANDALYESİ - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 128938325

Son düzenleme:
merhaba
kraft dondy değil ama yanı özelliklere sahip kraft ın yan ürünü olan BABY MAX DONDOLİNO beşiğimizi satıyoruz....
200 tl dedik ama ciddi alıcıysanız bir şeyler yaparız...ankara içi elden alabilirsiniz
uzakta iseniz kargo veya otobüs ile de gönderebiliriz....
4 ay kullandık temiz... aten üzerine örtü serip kullandım... uzaktan kumandası sallanma özelliği hepsi çalışmakta...
mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadık....

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nir-besik-mama-sandalyesi-2.html#post31165544

buda sahibinden deki satışımız....

BABY MAX DONDOLİNO SALLANABİLİR BEŞİK VE MAMA SANDALYESİ - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 128938325

. Dun mail adresimden bi saticiyla iletisime gectim aldim kraft dondy pazartesi elimde olacak. Suan sadece pompa kaldi Tesekkur ederim ilginize

merhaba elimde avent süt pompası var, 140 tl. sütüm olmadığı için neredeyse hiç kullanamadım, garantisi hala devam ediyor, faturası da elimde. fotoğrafları benim ilanımdan görebilirsiniz

Back