- Konu Sahibi _meycimek_
-
Uygun fiyatlı ve modern olsun renk kırmızı siyah lila pembe mavi olabilir çiçekli olmasın 1 adet lazım ayrıca tek kişilik erkek için yatak örtüsü arıyorum resim atarsınız sevinirim teşekkürler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uygun fiyatlı ve modern olsun renk kırmızı siyah lila pembe mavi olabilir çiçekli olmasın 1 adet lazım ayrıca tek kişilik erkek için yatak örtüsü arıyorum resim atarsınız sevinirim teşekkürler
tül perde buldun mu canım bende siyah gri gibi parlak fırfırlı bi tül var istersen foto atrım ama annem biliyor yerini cnm o da dışarda gelir birazdan
Canım Merhaba, Zebra Perde Düşünürsen, güvenilir olan perdealemi.com sitesi var, zebra perde fiyatları sayfasını linkliyorum, buradan bakabilirsin, bence çok güzel zebra perdeler var, bakmanı tavsiye ederim, sipariş ettiğinde, 5 günde elinde oluyor, kardeşime aldık, çok güzel çıktı, ona da başkası tavsiye etmiş, tül perde de var ama, az çeşit, zebra perde olarak çok çeşit var.
Kolay Gelsin
Eki Görüntüle 1107958
ütüsüz hali canım burada kendini çok gösterememiş ama çok şık bi perde =))
Eki Görüntüle 1108180 Eki Görüntüle 1108182
Tatlım ölçüleri nasıl birde fiyatı nedir en ve boy ölcermisin
Tatlım ölçüleri nasıl birde fiyatı nedir en ve boy ölcermisin
canım en 263
boy 186 cm
civarları cm kaydırmış olabilirim ama penceren küçük değilse hayli hayli yeter
Tatlım iki adet değilmi. Bu perde
yok canım tek adet sen 2 adet mi arıyordun
Evet tatlım 2 adet 1 pencere varıodada
canım perdeyi beğendiysen ortadan böldürebilirsin terzide falan çok bir maliyeti yok bizde böldürmüştük.
Tatlım şöyle yapalım ben Birazdaha bakayım eğer uygun bişey 2 perde cıkmaz ise iletişime geçelim sen bide fiyat ver bana tatlım bir iki gün daha bakarım olmadı bunu. Anlasırsak bunu alırım terziye veririm
tamam canım fiyatı kaç civarı düşünüyorsun sen
Tatlım ürün senin sen bir fiyat ver aklımda dursun benim söylemem olmaz ona göre sen söylersin
Merco bebem nasıl birşey tam ben sana alayım dur burada çok ucuZ var bak sana whatsaptan resim atcam aynısından alayım istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?