Arıyorum genc odası için tül perde/bulunmuştur

_meycimek_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.394
13
158
Antalya
Uygun fiyatlı ve modern olsun renk kırmızı siyah lila pembe mavi olabilir çiçekli olmasın 1 adet lazım ayrıca tek kişilik erkek için yatak örtüsü arıyorum resim atarsınız sevinirim teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım Merhaba, Zebra Perde Düşünürsen, güvenilir olan perdealemi.com sitesi var, zebra perde fiyatları sayfasını linkliyorum, buradan bakabilirsin, bence çok güzel zebra perdeler var, bakmanı tavsiye ederim, sipariş ettiğinde, 5 günde elinde oluyor, kardeşime aldık, çok güzel çıktı, ona da başkası tavsiye etmiş, tül perde de var ama, az çeşit, zebra perde olarak çok çeşit var.
Kolay Gelsin

Son düzenleme:

tül perde buldun mu canım bende siyah gri gibi parlak fırfırlı bi tül var istersen foto atrım ama annem biliyor yerini cnm o da dışarda gelir birazdan

tül perde buldun mu canım bende siyah gri gibi parlak fırfırlı bi tül var istersen foto atrım ama annem biliyor yerini cnm o da dışarda gelir birazdan

Yok tatlım bulamadım ok at bakalım

Tşk ederim tatlım bakarım

Tatlım ölçüleri nasıl birde fiyatı nedir en ve boy ölcermisin

canım en 263
boy 186 cm
civarları cm kaydırmış olabilirim ama penceren küçük değilse hayli hayli yeter

Son düzenleme:
canım perdeyi beğendiysen ortadan böldürebilirsin terzide falan çok bir maliyeti yok bizde böldürmüştük.

Tatlım şöyle yapalım ben Birazdaha bakayım eğer uygun bişey 2 perde cıkmaz ise iletişime geçelim sen bide fiyat ver bana tatlım bir iki gün daha bakarım olmadı bunu. Anlasırsak bunu alırım terziye veririm

tamam canım fiyatı kaç civarı düşünüyorsun sen
mesajına yazdım canım
ben unuturum belki sen beğendiğin bir şey bulamazsan haber verirsin bana

Son düzenleme:
Kızları ayrıcalık elinde yatak kenar koruma olan varmı

Merco bebem nasıl birşey tam ben sana alayım dur burada çok ucuZ var bak sana whatsaptan resim atcam aynısından alayım istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merco bebem nasıl birşey tam ben sana alayım dur burada çok ucuZ var bak sana whatsaptan resim atcam aynısından alayım istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…