Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odası için koltuk takımı nasıl sizce??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
rengi çok güzel bayıldım ama misafirlerinin yatması için kullanışlımı onu gözönünde bulundurmalısın.

açılıp yatak olan modeller bu konuda çok rahat ve pratikler...

sen beğendiysen daha ne olsun canım. ben mavi tercih etmezdim ama, evde soğuk bi hava yaratıyor bana göre.

Çok begendiysen olabilir ama bence daha farklı alternatiflere bakabilirsin:34:
sanki çok şişkin duruyor resimde ama çalısma odasına demissin sanırım yakından görüp icine sindiyse bence rengi falan hoş:)

cnm bende begenmiştim bu koltugu fiyatını falan sordurmustum hatta ben begenym turkuazıda severim cok güzel bence tablo
harika hatta porland,bernardoda denizci yemek takımları aksesuarlar var harika olurrr 3lü kavanozlar falan mufagını için güzel olabilr nacizane fikrim tabi bilgin olsun diye paylastım:)

cnm bende begenmiştim bu koltugu fiyatını falan sordurmustum hatta ben begenym turkuazıda severim cok güzel bence tablo
harika hatta porland,bernardoda denizci yemek takımları aksesuarlar var harika olurrr 3lü kavanozlar falan mufagını için güzel olabilr nacizane fikrim tabi bilgin olsun diye paylastım:)

saol tatlımm...evet gördüm bende porlandın bodrum diye bir kahvaltı takımı var çok güzel...bernardo da çok güzel ürünler var denizcilikle ilgili bakalım param olursa alıcammm...

oturma odasını soloboss mobılyadan alabılırsınız ankarada ıstanbul yolunda sasmaz koprusunu geecr gecmez ıyı gezmler

Back