Argifertil F kullananlar

kpssservr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
110
46
18
27
Merhaba arkadaşlar argifertil f kullananlardan deneyimlerini öğrenebilir miyim ilacı eczaneye sordum kendilerinde olmadığını depolar da olmadığını tedarikçiyle görüşmek gerektiğini söylediler siz nereden aldınız ilacı internetten almak için güvenemedim alıp hamile kalan oldu mu destek olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim ☺️

Bende çok merak ediyorum bi kaç gündür kullanmaya başladım aklındaki soru acaba hamile olmaya yardimci oldumu

İnternetten aldim ben. Fiyatlari yine artmis. Bi aydir sabah ogle kullaniyor eşim bakalim artik

Erkeği eşimde sperm sayısı ve morfoloji arttırdı bende kadın olanina başladım yeni.

1 kutu bitti. 2 .kutuya gectik gunde iki tane , Eşim kullanıyor morfolojjmiz yüzde iki.. şuan icin bilemiyorum hamile degilim. Sperm testini de henüz guncellemedik. Hapı daha kullanıyoruz bakalım

1 kutu bitti. 2 .kutuya gectik gunde iki tane , Eşim kullanıyor morfolojjmiz yüzde iki.. şuan icin bilemiyorum hamile degilim. Sperm testini de henüz guncellemedik. Hapı daha kullanıyoruz bakalım
Benim eşimin de morfolojisi iki . Bunu doktor mu verdi fayda gören olmuş mu

Merhaba arkadaşlar argifertil f kullananlardan deneyimlerini öğrenebilir miyim ilacı eczaneye sordum kendilerinde olmadığını depolar da olmadığını tedarikçiyle görüşmek gerektiğini söylediler siz nereden aldınız ilacı internetten almak için güvenemedim alıp hamile kalan oldu mu destek olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim ☺️
Ben 1 defa kimyasal gebelik geçirdim ve doktor bana argifertil f önerdi 1 ay bile kullanmadan hamile olduğumu öğrendim bence çok faydası var

Kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama Trendyol çok rahatlıkla alıp sizde eşinizde kullanın çok fayadalı tüp bebek öncesi bir çok arkadaşım kullandı yumurta kalitesini çok verimli hala getiriyor biraz pahalı evet ama değiyor inanın

Ben 1 defa kimyasal gebelik geçirdim ve doktor bana argifertil f önerdi 1 ay bile kullanmadan hamile olduğumu öğrendim bence çok faydası var
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah bende 4 Mart'ta çatlama olmuştu pazartesi kan verdim öncesinde evde yaptığım test negatif çıkmıştı ama midem bulanıyordu karnım bir tuhaftı ağrıyor gibiydi kan sonucu 84.91 çıkmış bugün tekrar vericem inşallah yükselmiştir yine kimyasal olmasından korkuyorum biraz inşallah hayırlı haber alırım

Kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama Trendyol çok rahatlıkla alıp sizde eşinizde kullanın çok fayadalı tüp bebek öncesi bir çok arkadaşım kullandı yumurta kalitesini çok verimli hala getiriyor biraz pahalı evet ama değiyor inanın
Evet aldım kullandım ocaktan itibaren kullanıyordum bu ay beta 84.91 çıktı pazartesi günü bugün tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir

Back
X