• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Canım google'da bir arama yapıp hyaluronik asidin ne olduğunu kafanda netleştirmeni istiyorum senden... Buna göre bu soruyu geri alacağına eminim...

Yok hayır botox yaptırma fikrindeysen ona göre bir merkeze gitmen lazım...

hımm bu deri altına iğneyle veriliyor anladım, ama bazı kremlerde falan var bundan, yani işe yaramasa kreme falan koymazlar diye düşünüyorum.

hımm bu deri altına iğneyle veriliyor anladım, ama bazı kremlerde falan var bundan, yani işe yaramasa kreme falan koymazlar diye düşünüyorum.

Tatlım elbette ki işe yarıyor ama direkt cilt altına enjekte edilmesi kesin sonuç, diğer biçimde etkisi uzun vadede olur... Birde tabii bu kolay alınabilecek bir şey değil, fiyatları oldukça yüksek...

Saclarim icin Agadir argan oil hair treatment kullaniyorum ve cok memnunum ,dustan sonra nemli saclarima surup tariyorum ,yumusacik yapiyor.Ama bu bitince kaliteli Turk markalarina destek olmak adina Natural Active marka argan yagi almayi dusunuyorum ...

Duygu agadir marka argan yağını nerden satın aldın.İnternetten bir türlü bulamıyorum.

İyi de nasıl anlayacağız?:50::53:

saf argan yağı kokmaz kızlar, en önemlisi bu. sonra rengi bakır rengine yakın oluyor. yani koyu bir sarı sengi olmalı. bakır kablo varya ona yakın bir rengi olmalı. hoş bir tadı vardır, dilinize değdirdiğinizde acılık gelmemeli.

ben yaklaşık 1 aydır argan yağı kremi kullanıyorum ve çok memnunum.üstelik göz altımada kullanıyorum morluklarım azaldı tavsiye ederim
:16:

Tabii tabii özlellikle gidip aktardan alın ki sahte ürün almanız garanti olsun...

Kızlar şu aşağıdaki markayı kullanan var mı aranızda? 10 ml si 23 tl imiş. Nasıl sizce?

Fas dan ithal EFAS Gold Argan Face Serum 10 ml
Ürünümüz %100 saflığa sahip olup ECOCERT sertifikasına sahiptir. Yani %100 organik ve biyolojik olduğunu ıspatlamıştır.

Etki alanları:

anti Aging etkiye sahiptir yaşlanma karşıtı bir serumdur.
cilt kırışıklıklarını azaltır
cildinizi inanılmaz oranda nemlendirir. Cildin kurumasını çatlamasını
önler
yüzünüze ışıltı kazandırır
ağır makyajdan kaynaklılı cild tahribatlarının giderilmesine yardımcı olur
sivilcenin yaratmış olduğu cilt tahribatlarının yok edilmesini sağlar.
KULLANIMI: Önceden temizlenmiş yüzünüze ürünümüzü direkt olarak masaj yaparak yediriniz. Hergün uygulanabilir

Piyasada çeşitli yağlarla karıştırılıp argan adı altında satılan taklitlerden sakınınız.ilaç değil cilt bakımına yardımcı üründür

Kızlar şu aşağıdaki markayı kullanan var mı aranızda? 10 ml si 23 tl imiş. Nasıl sizce?

Fas dan ithal EFAS Gold Argan Face Serum 10 ml
Ürünümüz %100 saflığa sahip olup ECOCERT sertifikasına sahiptir. Yani %100 organik ve biyolojik olduğunu ıspatlamıştır.

Etki alanları:

anti Aging etkiye sahiptir yaşlanma karşıtı bir serumdur.
cilt kırışıklıklarını azaltır
cildinizi inanılmaz oranda nemlendirir. Cildin kurumasını çatlamasını
önler
yüzünüze ışıltı kazandırır
ağır makyajdan kaynaklılı cild tahribatlarının giderilmesine yardımcı olur
sivilcenin yaratmış olduğu cilt tahribatlarının yok edilmesini sağlar.
KULLANIMI: Önceden temizlenmiş yüzünüze ürünümüzü direkt olarak masaj yaparak yediriniz. Hergün uygulanabilir

Piyasada çeşitli yağlarla karıştırılıp argan adı altında satılan taklitlerden sakınınız.ilaç değil cilt bakımına yardımcı üründür

100 ml 230 liraya geliyor yani :1:

Argan yağını gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, bu eninde sonunda bir yağ bu kadar ulvi anlamlar yüklemeye gerek yok...

saf argan yağı kokmaz kızlar, en önemlisi bu. sonra rengi bakır rengine yakın oluyor. yani koyu bir sarı sengi olmalı. bakır kablo varya ona yakın bir rengi olmalı. hoş bir tadı vardır, dilinize değdirdiğinizde acılık gelmemeli.

Altına imzamı atarım...

100 ml 230 liraya geliyor yani :1:

Argan yağını gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, bu eninde sonunda bir yağ bu kadar ulvi anlamlar yüklemeye gerek yok...

kilosu 2300 lira ediyor sevgili kılıç balığı. insanı hasta eder yataklara düşürür mazallah :))
10 kilosu 23 000 100 kilosu 230 000 lira :) bu paraya barok mimari şömineli bir ev inşa edilir yeminle :))

kilosu 2300 lira ediyor sevgili kılıç balığı. insanı hasta eder yataklara düşürür mazallah :))
10 kilosu 23 000 100 kilosu 230 000 lira :) bu paraya barok mimari şömineli bir ev inşa edilir yeminle :))

Şöyle bir düşünüyorum, acaba forumdan bir kaç kişi toplanıp yağ işine falan mı girsek? 7 sülalemizin geleceği garanti olur 1 yılda...

Ayıptır, günahtır... İnsanlar aç, insanlar işsiz, millet yemeye ekmek bulamıyor bunlarda 3 kuruşluk yağı mucize diye dünya paraya satıyor. Tamam satın da insanda biraz utanma olur!

Yarısıda zaten pamuk yağını doldurur satan argan diye tamam işte, körler ve sağırlar birbirini o barok mimarili şömineli evde ağırlar sevgili Hanirik...

Şöyle bir düşünüyorum, acaba forumdan bir kaç kişi toplanıp yağ işine falan mı girsek? 7 sülalemizin geleceği garanti olur 1 yılda...

Ayıptır, günahtır... İnsanlar aç, insanlar işsiz, millet yemeye ekmek bulamıyor bunlarda 3 kuruşluk yağı mucize diye dünya paraya satıyor. Tamam satın da insanda biraz utanma olur!

Yarısıda zaten pamuk yağını doldurur satan argan diye tamam işte, körler ve sağırlar birbirini o barok mimarili şömineli evde ağırlar sevgili Hanirik...

o paralarla ropdeşambır ve kristal viski kadehi de alırlar aman allahım :))
ama yağ işine girme fikri bence kötü sevgili balığımız :)) biz bu iyi niyetle 3 güne batarız :))

Argan yağı alırken lütfen dikkat edin. Çünkü çok moda bir ürün olduğu için maalesef sahte ve seyreltilmiş ürünler çoğaldı.

Argan yağı ışıltılı ve berrak altın sarısı rengindedir. Eğer başka bir yağ ile örneğin pamuk yağı ile seyreltilmiş ise rengi açılır ve yağ koyulaşır. Bunun yanında etkisi de azalır. Yüzünüze %50 oranında pamuk yağı sürüyor olabilirsiniz.

Çok ucuz olan argan yağları genelde yemeklik yağ olarak kullanılan argan yağlarıdır ki kozmetikte bir etkisi yoktur. Çok ucudan kastımız da 50 ml 15-20 tl olanlar. Bunun yanında argan yağı çok da pahalı bir ürün değildir. 100-150 TL vermenize de gerek yoktur.

Argan yağı alırken eğer organik olanları tercih edecekseniz ki tavsiyemdir, mutlaka güvenilir bir şirket yada marka olmasına dikkat edin. Çünkü aynı zamanda sahte sertifikalı argan yağları da satılmaya başlandı.

Argan yağı alırken sertifikasının güvenilirliğine, sertifika tarihinin yeni olmasına ve %100 saf olmasını garanti etmesine dikkat edin.

Şunu da belirtmekte fayda var, kremlerini yada şampuanlarını kullanmanıza gerek yok. Saf yağ duruken içine az bir miktar argan yağı eklenmiş krem yada şampuanların saf argan yağından daha etkili olmayacaktır.

Sanırım marka ismi buradan verilmiyor o yüzden gerçek yağların isimlerini söyleyemiyorum.

Yasemin
Dermokozmetik Uzmanı (Kimyager)

Arkadaşım bana mesajla bu yağın ismini vermeni rica edicem.Bir çok marka var ve hangisinin iyi olduğunu bilemiyorum malesef.
Bu konuda tavsiyeni bekliyorum.tşk

kızlar deoweel argan yağı kullanıp memnun kalan var mı?
50 ml 59 TL miş.ecocert sertifikalı.çıkış yeri fas yazıyor.

sizce güvenilirmidir?

Bilsi olan lütfen cvp yazsın yada iyi bir argan yağı tavsiyesi olan cvp versin lütfen.

Back