Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasemin çekmez hocamıza gidin bence. Kendisi alanında çok iyi çok titiz bir Dr. Araştırın. İnşallah sağlıkla hamile kalırsınızMerhaba hanimlar; 2021 de bir olumsuz tüp bebek deneyimim oldu bahçecide şimdi aret kamer ve Yücel Karaman arasında kararsız kaldım lütfen yorumlarınızı,düşüncelerinizi paylaşırmisiniz çok kararsızım.
Yasemin hoca işinde gercekten cok iyi bir doktor ben şuan tedavi görüyorum ayın 3nde transfer günüm belli olacak genede siz bilirsinizÇok tesekkurler ama 44 yaşındayım artık yanlış karar vermemem gerekiyor araştırmalarım bu 2 doktor yönünde seçim yapacağım hangisi bana daha iyi gelir.
Merhaba bir akrabamız Aret Kamere gitti ve olumlu sonuç aldı. Kız kardeşi de ilk deneme de pozitifi gördü ve yavrularını kucaklarına aldılar. Bana da ısrarla ona gitmemi söylüyorlar fakat uzak olduğu için gözüm kesmiyor. İstanbul'da olanlar şanslı.Çok tesekkurler ama 44 yaşındayım artık yanlış karar vermemem gerekiyor araştırmalarım bu 2 doktor yönünde seçim yapacağım hangisi bana daha iyi gelir.
Merhaba ben yurtdisindan geldimMerhaba bir akrabamız Aret Kamere gitti ve olumlu sonuç aldı. Kız kardeşi de ilk deneme de pozitifi gördü ve yavrularını kucaklarına aldılar. Bana da ısrarla ona gitmemi söylüyorlar fakat uzak olduğu için gözüm kesmiyor. İstanbul'da olanlar şanslı.
Hayirli olsun hakkinizdaÇok teşekkürler cevaplarınız için ben Yücel Karamana gitmeye karar verdim
Bende 42 yaşındayım, 5 İcsi maalesef negatif çıktıÇok tesekkurler ama 44 yaşındayım artık yanlış karar vermemem gerekiyor araştırmalarım bu 2 doktor yönünde seçim yapacağım hangisi bana daha iyi gelir.
Merhaba ,süreciniz nasıl geçti memnun kaldınız mı? Ben de iki yer arasında kararsız kaldımÇok teşekkürler cevaplarınız için ben Yücel Karamana gitmeye karar verdim
Devam etmeyi düşünüyor musunuz,doktor öneri sundu mu pekiBen Aret kamarda tubbebek yaptırdım negatif oldu geçen hafta.
Daha görüşmedim doktorla orda kalan 3 embiro var onları da transfer ettirmeyi düşünüyorum biraz zaman geçsinDevam etmeyi düşünüyor musunuz,doktor öneri sundu mu peki
İnşallah emeklerinizin olumlu sonucunu alırsınızDaha görüşmedim doktorla orda kalan 3 embiro var onları da transfer ettirmeyi düşünüyorum biraz zaman geçsin
İnşallahİnşallah emeklerinizin olumlu sonucunu alırsınız
Daha öncesinde vitamin kullandırdımı aret hocaBen Aret kamarda tubbebek yaptırdım negatif oldu geçen hafta.
Evet Advanced plus diye bir vitamin içinde hem toz içecek var hemde hap şeklinde vardı.Daha öncesinde vitamin kullandırdımı aret hoca
Toplamda nekadar sürdü tedaviniz biraz anlatırmısınız bende aret hocayı düşünüyorumEvet Advanced plus diye bir vitamin içinde hem toz içecek var hemde hap şeklinde vardı.
Benim ki baya sürdü ocakta aradım şubatta rendavu verdiler martta başladık. Nisanda yumurta toplama oldu. İki ay transfer için bekledim haziranda anca transfer oldum o da negatif oldu.Toplamda nekadar sürdü tedaviniz biraz anlatırmısınız bende aret hocayı düşünüyorum