-
- Konu Sahibi tupbebekseruvenim
Çok teşekkür ederim yakında eşimle beraber almanyaya gitme durumumuz var vize yetişirse olmazsa eşim kendi gidecek ona söylim alsınAlmanya da varmış bu ilaç, belki bska ulkelerde de vardir. Kadin icin orthomol natal pre erkek orthomol fertil plus. 3 aylik ilaclar
Hadi hayırlı olsun kac embriyo transfer edildi ? Bebisine iyi bak tutunsun zaten 3. Günden sonra tutunma başlıyor diye biliyorum 5. 6. gunde belirti oluşuyorEvet evet korktuğum kadar yoktu hiç acısı yokmuş . Ama idrar olayı baya zorladı aman Allahım boşalta boşalta bitmiyoryaaa inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz dualarım sizinle . Allahım herkesin yardımcısı olsun
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun kac embriyo transfer edildi ? Bebisine iyi bak tutunsun zaten 3. Günden sonra tutunma başlıyor diye biliyorum 5. 6. gunde belirti oluşuyor
Oalcak inşallah sakın olumsuz düşünme. Kafanı dağıt film izle dizi izle ilaçlarını muhakkak düzenli kullan olacak inşallah. Ben hala kullanıyorum hepsini çok sıkıldımTeşekkür ederimvalla zaten kullanılan ilaçlar mafetti beni ama onun için değer 1 tane transfer edildi bakalım umutla bekliyorum
İnşallahOalcak inşallah sakın olumsuz düşünme. Kafanı dağıt film izle dizi izle ilaçlarını muhakkak düzenli kullan olacak inşallah. Ben hala kullanıyorum hepsini çok sıkıldım
Nasilsinizzz test yaptinizmiİnşallahzaman durdu sanki Allah yardımcımız olsun
Yok Salı günü kanda yaptırcam idrarda yapmayı korkuyorum açıkçasıNasilsinizzz test yaptinizmi
Dualarim seninle. İdrarda negatif alip kanda pozitif goren cok kisi oldugu icin en iyisini yapiyorsun. Belirtin varmi iyi hissediyomusun kendiniYok Salı günü kanda yaptırcam idrarda yapmayı korkuyorum açıkçası
Herkeste belirti daha farklı oluyormuş sanırım mesela göğüs hassasiyeti falan ben yaşamadımDualarim seninle. İdrarda negatif alip kanda pozitif goren cok kisi oldugu icin en iyisini yapiyorsun. Belirtin varmi iyi hissediyomusun kendini
Bazılarında 4. Ayinda hic belirti yasamayanlar oluyor. Regl agrilarida normalmis vucut bikac ay hep ayni dongude rahatsizlik verir diye okumustum. Az kaldı Salı sizin sonucu ogrenicez, Perşembe ben transfer olucamHerkeste belirti daha farklı oluyormuş sanırım mesela göğüs hassasiyeti falan ben yaşamadım
Yaaa inşallah Allahım nasip ederBazılarında 4. Ayinda hic belirti yasamayanlar oluyor. Regl agrilarida normalmis vucut bikac ay hep ayni dongude rahatsizlik verir diye okumustum. Az kaldı Salı sizin sonucu ogrenicez, Perşembe ben transfer olucam
Hiç korkmayın. Korkuyu hayale stresi heyecanla degistirin. Evet başladım bayağı ilaç iciyorum umarim iptal olmaz transferimYaaa inşallah Allahım nasip edergün yaklaştıkça inanın çok korku stres doluyum . Az kalmış size de inşallah güzel haberler alırız ilaçlara başladınız mı
Allahım yardımcımız olsunHiç korkmayın. Korkuyu hayale stresi heyecanla degistirin. Evet başladım bayağı ilaç iciyorum umarim iptal olmaz transferim
Merhaba ne durumdasınız inşallah güzel haberler bekliyoruz sizdenAllahım yardımcımız olsunaynen bende çok ilaç kullanıyorum transferden sonra da devam ediyor ilaçlar . Dualarım sizinle iptal olmaz inşallah
Maalesef dün test verdim olumlu sonuç alamadımMerhaba ne durumdasınız inşallah güzel haberler bekliyoruz sizden
Yaaa çok geçmiş olsunBenim transfer yine iptal oldu. Ameliyat olacağim daha once hocaya ameliyat olan var mi ucretleri nasil acaba
Bilgi almadınız mı ücret hakkın daBenim transfer yine iptal oldu. Ameliyat olacağim daha once hocaya ameliyat olan var mi ucretleri nasil acaba
Şimdi gördüm canım mesajını hayırlısı olsun inşallah doğru zamanda gelecektir bebisin sanaMaalesef dün test verdim olumlu sonuç alamadım