Aret Kamar da tüp bebek yaptıran var mı ?

Almanya da varmış bu ilaç, belki bska ulkelerde de vardir. Kadin icin orthomol natal pre erkek orthomol fertil plus. 3 aylik ilaclar
Çok teşekkür ederim yakında eşimle beraber almanyaya gitme durumumuz var vize yetişirse olmazsa eşim kendi gidecek ona söylim alsın bir yumurtam bile oluşmadı şimdiye kadar umarım bunların faydası olur

Hadi hayırlı olsun kac embriyo transfer edildi ? Bebisine iyi bak tutunsun zaten 3. Günden sonra tutunma başlıyor diye biliyorum 5. 6. gunde belirti oluşuyor

Teşekkür ederim valla zaten kullanılan ilaçlar mafetti beni ama onun için değer 1 tane transfer edildi bakalım umutla bekliyorum
Oalcak inşallah sakın olumsuz düşünme. Kafanı dağıt film izle dizi izle ilaçlarını muhakkak düzenli kullan olacak inşallah. Ben hala kullanıyorum hepsini çok sıkıldım

Çok teşekkür ederim inşallah olur gün yaklaştıkça korkum arttı . 4. Gün mide bulantım oldu . Bugünde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu . Salı gününü bekliyorum Allahım inşallah nasip eder

Bazılarında 4. Ayinda hic belirti yasamayanlar oluyor. Regl agrilarida normalmis vucut bikac ay hep ayni dongude rahatsizlik verir diye okumustum. Az kaldı Salı sizin sonucu ogrenicez, Perşembe ben transfer olucam
Yaaa inşallah Allahım nasip eder gün yaklaştıkça inanın çok korku stres doluyum . Az kalmış size de inşallah güzel haberler alırız ilaçlara başladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…