Aret Kamar da tüp bebek yaptıran var mı ?

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle 🤲🏽 umarım başladığınız da gğzel haberi alırsınız 😍 ben dün transfer işlemi oldum Aret bey de bakalım inşallah olur 🥹 Aret bey çok naif kibar bi insan . İnsanı konuşması zaten rahatlatıyor .
Merhaba Aret beyde toplamda ne kadar ücret ödediniz?
Bu arada çok üzüldüm inşallah daha daha iyileri sizinle olur. Bende geçtim o yollardan çok iyi anlıyorum sizi 😔

Merhaba Aret beyde toplamda ne kadar ücret ödediniz?
Bu arada çok üzüldüm inşallah daha daha iyileri sizinle olur. Bende geçtim o yollardan çok iyi anlıyorum sizi 😔
Merhaba ben 2. Ye transfer oldum bugün 10. Günüm idrar da görüyorum artık çift çizgiyi yarın kan vercem inşallah 🤲🏽 yani fiyat konusu değişmiş ilaçlar falan orda verdiğimiz kanlar toplam 200 ü geçti

Merhaba ben 2. Ye transfer oldum bugün 10. Günüm idrar da görüyorum artık çift çizgiyi yarın kan vercem inşallah 🤲🏽 yani fiyat konusu değişmiş ilaçlar falan orda verdiğimiz kanlar toplam 200 ü geçti
Yaaa gerçekten mi çok mutlu oldum 😊 Allah yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏🏻😊
200 bin baya fazlaymış 😳 ilk tedaviyle birlikte değil mi?

Merhabalar amh düşük ve arastırma yaparken Aret kamar ın böyle hastalara baktığını okudum şimdi arı sütü bal polen yıyorum Aret kamar vıtamın olarak ne tavsıye edıyor 3 tüp bebek 2 asılama yapıldı bu arada

Merhabalar amh düşük ve arastırma yaparken Aret kamar ın böyle hastalara baktığını okudum şimdi arı sütü bal polen yıyorum Aret kamar vıtamın olarak ne tavsıye edıyor 3 tüp bebek 2 asılama yapıldı bu arada
Onu hiç bilmiyorum inanın benim amh düşük değildi çünkü sebepsizdi. Ben normal iğnelerle tedavi oldum

bioscience advanced plus diye bir multi vitamin ve folik asit kullanabilirsin diyor. Ben omega falan da kullanıyorum demiştim, tamam kullan dedi..

Orasını dr lar bilecek ama tutmayan o kadar çok kişi var ki her merkezde her yaş gurubunda. Şans..
Ben de gittim,doktor iyi belki fakat genelde cok yogun.Basarisiz olundu sonuc olarak ve yine tekrar deneme de ayni yöntem uygulandi.Arada ozan isminde bir dr muhattap olmak zorunda kaldim.Onunda akli bir karis hava da!Yanindaki asistanlarla laflasiyor,blug caginda ki ergen gibi!sevmedim!
Hatice isminde bir asistani benle formalite islemlerle ilgilenmisti.Iki kere opu olacagim zaman bagirmasina maruz kaldim!Aglaya aglaya gittigimi biliyorum,problem olmamasi icinde bir sikayette bulunmadim sonuc olarak onlarin ellerine bakiyoruz dusuncesindeydim.
Artik yas vs diyecegim fakat olmamasindan ziyade doktorun yogunlugundan dolayi standart uygulama olmasi(hastaya özel degil)elemanlarinin insan iliskileri konusunda (hepsi degil ) sifir olmasi gibi,beklemeyi hic saymiyorum bu arada.....tamamen ticarethane gibi olmus bir yer.

Ben de gittim,doktor iyi belki fakat genelde cok yogun.Basarisiz olundu sonuc olarak ve yine tekrar deneme de ayni yöntem uygulandi.Arada ozan isminde bir dr muhattap olmak zorunda kaldim.Onunda akli bir karis hava da!Yanindaki asistanlarla laflasiyor,blug caginda ki ergen gibi!sevmedim!
Hatice isminde bir asistani benle formalite islemlerle ilgilenmisti.Iki kere opu olacagim zaman bagirmasina maruz kaldim!Aglaya aglaya gittigimi biliyorum,problem olmamasi icinde bir sikayette bulunmadim sonuc olarak onlarin ellerine bakiyoruz dusuncesindeydim.
Artik yas vs diyecegim fakat olmamasindan ziyade doktorun yogunlugundan dolayi standart uygulama olmasi(hastaya özel degil)elemanlarinin insan iliskileri konusunda (hepsi degil ) sifir olmasi gibi,beklemeyi hic saymiyorum bu arada.....tamamen ticarethane gibi olmus bir yer.
Yaşadığınız olay üzücü evet ama ticarathane değil bence aret hoca hiç bişeyi illa burda yaptır kafasında adam değil aksine gerekli şeyleri cidden istiyor .

Yaşadığınız olay üzücü evet ama ticarathane değil bence aret hoca hiç bişeyi illa burda yaptır kafasında adam değil aksine gerekli şeyleri cidden istiyor .
Aret hoca mütevazi birisi fakat cok yogun ,cok fazla neden niye diye detaya indigine ,farkli yöntemler denedigine sahit olmadim sonuc olumsuz oldugun da,zaten zamani da yok,Insanlar da onu görmek icin geliyor.Haliyle rutinlesmis bu nedenle ticarethane oldugunu düsünüyorum fakat baska sekilde de yürütmesi zor.
Neyse hersey gönlünüze göre olur insallah.Herkesin tecrübesi farkli, yeri ve kisileri götülemek amaciyla söylemiyorum fakat kötü tecrübeler kötü izler birakiyor maalesef.
Saglicakla kalin

Aret hoca mütevazi birisi fakat cok yogun ,cok fazla neden niye diye detaya indigine ,farkli yöntemler denedigine sahit olmadim sonuc olumsuz oldugun da,zaten zamani da yok,Insanlar da onu görmek icin geliyor.Haliyle rutinlesmis bu nedenle ticarethane oldugunu düsünüyorum fakat baska sekilde de yürütmesi zor.
Neyse hersey gönlünüze göre olur insallah.Herkesin tecrübesi farkli, yeri ve kisileri götülemek amaciyla söylemiyorum fakat kötü tecrübeler kötü izler birakiyor maalesef.
Saglicakla kalin
Aret hocada, iki opu bir transfer ve bir histeroskopi yaptıran biri olarak size katılıyorum. Para alacaklar elbette sonucta gönüllü çalışan bir dernek değil.. ama eğer günde 160 hasta bakıyorsa bir doktor, aralarda da operasyona gidip geliyorsa, ve tv çekimlerine tabi, orası tam bir merkez bankasıdır bence 😅 mesleğine kişiliğine lafım yok. Bence insan olarak da mükemmel bir insan.. ama 3 dk muayenelerden doğru tedaviyi beklememek lazımmış. Standart tedavisine uygun olanlar yada aylarca tek tek yumurta toplayacak psikolojisi ve parası olanlar bebeğine kavuşuyor diğerleri de bizim gibi…

Tekrardan merhaba herkese yarın görüşmem var aret beyde bende de düşük rezerv 2 denemem oldu acıbademde ilk opuda 4 yumurtam vardı erken çatlamış hiç yumurta toplanamadı hem yumurtalarım hem emeğim hem param çöp oldu 2• opuda 3 yumurta vardı 2 si döllendi 3• güne biri 6 diğeri 10 hücreliydi 5• güne hiç biri gelmedi. Bu sebeple doktor ve yer değiştirmek istedim bi kaç yerden randevu aldım görüşme için kafam çok karışık korkuyorum artık, bülent tıraş 29 aralığa gün verdi çok var 1 ay beklemek istemedim en azından 1 deneme daha yaparım diye siz ne düşünüyorsunuz fikriniz nedir

X