Aret Kamar da tüp bebek yaptıran var mı ?

nasıl geçti transfer🥰 korktuğun gibi değildi umarım 😌
benim yine folikül yok hiç, o kadar moralim bozuk ki 2 aydır tık yok ve adet de olmuyorum şimdi adet için ilaç içip öyle gideceğim nolcak böyle yumurta olmadan bilmiyorum ☹️
Evet evet korktuğum kadar yoktu hiç acısı yokmuş . Ama idrar olayı baya zorladı aman Allahım boşalta boşalta bitmiyor 😀🥹 yaaa inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz 🤲🏽 dualarım sizinle . Allahım herkesin yardımcısı olsun

Merhaba bende aret kamere gitme dusunuorum yurtdisindayim
3 kere denedim malesef birkere bahcecide denedim
Yumurta toplandi transfer nasip olmadi aret bey hakkindan bilgi ariorum

Merhaba bende aret kamere gitme dusunuorum yurtdisindayim
3 kere denedim malesef birkere bahcecide denedim
Yumurta toplandi transfer nasip olmadi aret bey hakkindan bilgi ariorum
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle 🤲🏽 umarım başladığınız da gğzel haberi alırsınız 😍 ben dün transfer işlemi oldum Aret bey de bakalım inşallah olur 🥹 Aret bey çok naif kibar bi insan . İnsanı konuşması zaten rahatlatıyor .

nasıl geçti transfer🥰 korktuğun gibi değildi umarım 😌
benim yine folikül yok hiç, o kadar moralim bozuk ki 2 aydır tık yok ve adet de olmuyorum şimdi adet için ilaç içip öyle gideceğim nolcak böyle yumurta olmadan bilmiyorum

Vitamin kullandiniz mi ? Hem esiniz hem sizin icin yurtdisinda olan bi vitamin var benim de yumurtam az oluyor yada kalitesiz oluyordu, bu tedavimden önce birinin tavsiyesiyle aldim. 7 yumurta toplandi 5 dondurduk ilk kez

Evet evet korktuğum kadar yoktu hiç acısı yokmuş . Ama idrar olayı baya zorladı aman Allahım boşalta boşalta bitmiyor 😀🥹 yaaa inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz 🤲🏽 dualarım sizinle . Allahım herkesin yardımcısı olsun
çok teşekkür ederim duanıza çok ihtiyacım var, ya hiç yumurtam olmazsa diye korkuyorum.

Vitamin kullandiniz mi ? Hem esiniz hem sizin icin yurtdisinda olan bi vitamin var benim de yumurtam az oluyor yada kalitesiz oluyordu, bu tedavimden önce birinin tavsiyesiyle aldim. 7 yumurta toplandi 5 dondurduk ilk kez
doktorumun verdiği bioscience advance plus, dhea, arısütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum. ara ara avokado yemeye çalışıyorum. bahsettiğiniz vitaminin adı nedir onu da sipariş vereyim.

Merhabalar, hangi vitamin bu acaba paylasir misiniz adini ?
Bende yurtdisindan gelecegim tüp bebek icin ve rezervim az benim de birkaç vitamin kullaniyorum ama bilmiyorum sonucumu simdi tesekkurler

X