- 18 Ağustos 2023
- 203
- 191
-
- Konu Sahibi tupbebekseruvenim
Hastanedeyken cok kisi gordum ilk transferinden cocugu olup 2.yi isteyenleri. Gonlum cok rahatMerhaba İstanbul tüp bebek merkezinde Aret beyde tüp bebek yaptıran var mı ? Ben oraya gidiyorum ama fazla bilgiye ulaşamadım . Oraya gidip olumlu sonuç olan kaç kişi vardır acaba
Hastanedeyken cok kisi gordum ilk transferinden cocugu olup 2.yi isteyenleri. Gonlum cok rahat
Aynen dediğiniz gibi bende çok gördüm orda öyle hastalar . Ama işte insan ister istemez stres oluyor umarım güzel sonuçlar alırızHastanedeyken cok kisi gordum ilk transferinden cocugu olup 2.yi isteyenleri. Gonlum cok rahat
Uzuldum hayirlisi olsunBen memnun kalmadım maalesef. 2 negatif transfer, 4 opu... saatlerce kontrol için bekletmeleri hiç konuşmuyorum bile..başka bir dr araştırıyorum İstanbul avrupa yakasında.
Yaaa adınıza çok sevindimCok iyi canım doktorum benimİlk deneme 3 aylık gebeyim allah razı olsun
Merhaba evet şuan transfere hazırlık aşamasındayımMerhaba, naiptiniz randevu aldiniz mi
yaaa çok iyiBende ilk denemede oğlumu kucağıma aldım. Yaşım 41
Bi nedeni varmıydı peki olmamasının ? Hayırlısı olsun hakkınız da bu ara daBen memnun kalmadım maalesef. 2 negatif transfer, 4 opu... saatlerce kontrol için bekletmeleri hiç konuşmuyorum bile..başka bir dr araştırıyorum İstanbul avrupa yakasında.
Merhabalar siz basladinzmi aret beyde bizde aret beyi düşünüyoruzMerhaba İstanbul tüp bebek merkezinde Aret beyde tüp bebek yaptıran var mı ? Ben oraya gidiyorum ama fazla bilgiye ulaşamadım . Oraya gidip olumlu sonuç olan kaç kişi vardır acaba
Merhaba evet başladım .Merhabalar siz basladinzmi aret beyde bizde aret beyi düşünüyoruz
hayırlı olur inşallah memnunmusunuzMerhaba evet başladım .
Şuan çok iyi gidiyor . Sonuçta inşallah güzel olurhayırlı olur inşallah memnunmusunuz
Bi nedeni varmıydı peki olmamasının ? Hayırlısı olsun hakkınız da bu ara dasorun neydi sizde
Orasını dr lar bilecek ama tutmayan o kadar çok kişi var ki her merkezde her yaş gurubunda. Şans..Uzuldum hayirlisi olsunneden peki basarisiz oldu
Amin sizinde. İleri yaş ve az yumurtam çıkıyo benim. Her opu da 2 döleniyo sadece (3,4 toplanıyo) ama 2 kez negatif gördüğüm bir merkeze dvm edemezdim bu bahçeci ya da başka bir yer olsa da kararım aynı olurduBi nedeni varmıydı peki olmamasının ? Hayırlısı olsun hakkınız da bu ara dasorun neydi sizde
Anladım hayırlısı olsun . Aynen devamlı bi merkezde aynı sonucu alınca insan değişmek ister tabiAmin sizinde. İleri yaş ve az yumurtam çıkıyo benim. Her opu da 2 döleniyo sadece (3,4 toplanıyo) ama 2 kez negatif gördüğüm bir merkeze dvm edemezdim bu bahçeci ya da başka bir yer olsa da kararım aynı olurdu
Ben aret kamar’da yaptırdım. İlk denemede tuttu çok şükür, şimdi 7 aylık kızım. Kalan embriyomu da orada dondurdum, ikinciyi yine orada yaptıracağım Allah izin verirse.Merhaba İstanbul tüp bebek merkezinde Aret beyde tüp bebek yaptıran var mı ? Ben oraya gidiyorum ama fazla bilgiye ulaşamadım . Oraya gidip olumlu sonuç olan kaç kişi vardır acaba