- Konu Sahibi tupbebekseruvenim
-
nasıl geçti transferEvet şükürler olsuninş benimle kalır Allahım nasip eder
Evet evet korktuğum kadar yoktu hiç acısı yokmuş . Ama idrar olayı baya zorladı aman Allahım boşalta boşalta bitmiyornasıl geçti transferkorktuğun gibi değildi umarım
benim yine folikül yok hiç, o kadar moralim bozuk ki 2 aydır tık yok ve adet de olmuyorum şimdi adet için ilaç içip öyle gideceğim nolcak böyle yumurta olmadan bilmiyorum
Ne güzel maşallah bende tubbebek yaptırmayi düşünüyorum Aret kamar,da orası kılinik mi hastane mi?Bende ilk denemede oğlumu kucağıma aldım. Yaşım 41
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun öncelikleMerhaba bende aret kamere gitme dusunuorum yurtdisindayim
3 kere denedim malesef birkere bahcecide denedim
Yumurta toplandi transfer nasip olmadi aret bey hakkindan bilgi ariorum
nasıl geçti transferkorktuğun gibi değildi umarım
benim yine folikül yok hiç, o kadar moralim bozuk ki 2 aydır tık yok ve adet de olmuyorum şimdi adet için ilaç içip öyle gideceğim nolcak böyle yumurta olmadan bilmiyorum
çok teşekkür ederim duanıza çok ihtiyacım var, ya hiç yumurtam olmazsa diye korkuyorum.Evet evet korktuğum kadar yoktu hiç acısı yokmuş . Ama idrar olayı baya zorladı aman Allahım boşalta boşalta bitmiyoryaaa inşallah sizinde güzel haberlerinizi alcaz dualarım sizinle . Allahım herkesin yardımcısı olsun
Hiç korkmayın eminim doktor bulurçok teşekkür ederim duanıza çok ihtiyacım var, ya hiç yumurtam olmazsa diye korkuyorum.
doktorumun verdiği bioscience advance plus, dhea, arısütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum. ara ara avokado yemeye çalışıyorum. bahsettiğiniz vitaminin adı nedir onu da sipariş vereyim.Vitamin kullandiniz mi ? Hem esiniz hem sizin icin yurtdisinda olan bi vitamin var benim de yumurtam az oluyor yada kalitesiz oluyordu, bu tedavimden önce birinin tavsiyesiyle aldim. 7 yumurta toplandi 5 dondurduk ilk kez
Valla klinik ama baya büyük bir yerNe güzel maşallah bende tubbebek yaptırmayi düşünüyorum Aret kamar,da orası kılinik mi hastane mi?
Transfer işlemi orda mi yapılıyor başka yerde mi? Bazı yerlerde tedavi yapılıp başka yere gönderiyorlar transfer içinValla klinik ama baya büyük bir yer
Hayır bizzat orda doktor kendisi yapıyor . Bütün işlemler orda oluyorTransfer işlemi orda mi yapılıyor başka yerde mi? Bazı yerlerde tedavi yapılıp başka yere gönderiyorlar transfer için
Merhabalar, hangi vitamin bu acaba paylasir misiniz adini ?Vitamin kullandiniz mi ? Hem esiniz hem sizin icin yurtdisinda olan bi vitamin var benim de yumurtam az oluyor yada kalitesiz oluyordu, bu tedavimden önce birinin tavsiyesiyle aldim. 7 yumurta toplandi 5 dondurduk ilk kez
Anladım çok tşk ederim. Bende yaptırmak istiyorum iki yıldır evliyim olmadı inşallah nasip olurHayır bizzat orda doktor kendisi yapıyor . Bütün işlemler orda oluyor
Merhabalar, hangi vitamin bu acaba paylasir misiniz adini ?
Bende yurtdisindan gelecegim tüp bebek icin ve rezervim az benim de birkaç vitamin kullaniyorum ama bilmiyorum sonucumu simdi tesekkurler
T TubinichAlmanya da varmış bu ilaç, belki bska ulkelerde de vardir. Kadin icin orthomol natal pre erkek orthomol fertil plus. 3 aylik ilaclar
Yumurta toplama, transfer hepsi orada yapılıyor.Transfer işlemi orda mi yapılıyor başka yerde mi? Bazı yerlerde tedavi yapılıp başka yere gönderiyorlar transfer için
İnşallahAnladım çok tşk ederim. Bende yaptırmak istiyorum iki yıldır evliyim olmadı inşallah nasip olur
Anladım çok tşk ederimYumurta toplama, transfer hepsi orada yapılıyor.
Cok tesekkur ederim baktim bu vitamine elimdekiler bitsin alirim belkiAlmanya da varmış bu ilaç, belki bska ulkelerde de vardir. Kadin icin orthomol natal pre erkek orthomol fertil plus. 3 aylik ilaclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?