Aret Kamar da tüp bebek yaptıran var mı ?

Ya çok sevindim adınıza 🥹benim de perşembe günü transferim var inş bende kavuşurum ❤️
Transferden sonra bol bol tavuk çorbası için (ben 3 gün hep içtim), her gün 3 lt su tüketin, her gün yavaş şekilde 15 dk açık havada yürüyüş yapın, transfer günü eve gidip güzelce uyuyun, pozitifi görene kadar da bol bol protein tüketin. Ama en önemlisi acaba tuttu mu diye düşünmeyin, düşünce kafanıza gelince ‘ay hayırlısı’ deyip savuşturun. Dikkatli ama meraksız olun kısacası. Çok merak sanırım yanlış hormonları tetikliyor. O yüzden bu sürede kendinize sizi yormayacak bir meşgale bulun. Ben online dil kursu takip etmiştim mesela. Bir de kabız olmayın. Şurup yazacak doktor ama siz yine de dikkat edin. Ben yaşadım çünkü çok korkmuştum. Allah yardımcınız olsun 🙏

Transferden sonra bol bol tavuk çorbası için (ben 3 gün hep içtim), her gün 3 lt su tüketin, her gün yavaş şekilde 15 dk açık havada yürüyüş yapın, transfer günü eve gidip güzelce uyuyun, pozitifi görene kadar da bol bol protein tüketin. Ama en önemlisi acaba tuttu mu diye düşünmeyin, düşünce kafanıza gelince ‘ay hayırlısı’ deyip savuşturun. Dikkatli ama meraksız olun kısacası. Çok merak sanırım yanlış hormonları tetikliyor. O yüzden bu sürede kendinize sizi yormayacak bir meşgale bulun. Ben online dil kursu takip etmiştim mesela. Allah yardımcınız olsun 🙏
Yaaa dediklerinizi dikkate alıcam muhakkak 🥹 şuan bile duygu seliyim . İlk denemem hiç bi bilgi sahibi değildim ilerleye ilerleye öğrendim . Transfer gününden açıkçası çok korkuyorum acılı işlem mi diye ? Şu rahim genişletmek için taktıkları alet beni biraz zorluyor 😭 rahim filmi çekilirken de biraz zorlanmıştım o alet yüzünden 🥹 ama sonu güzel olsun da herşeye razı geliyor insan

Yaaa dediklerinizi dikkate alıcam muhakkak 🥹 şuan bile duygu seliyim . İlk denemem hiç bi bilgi sahibi değildim ilerleye ilerleye öğrendim . Transfer gününden açıkçası çok korkuyorum acılı işlem mi diye ? Şu rahim genişletmek için taktıkları alet beni biraz zorluyor 😭 rahim filmi çekilirken de biraz zorlanmıştım o alet yüzünden 🥹 ama sonu güzel olsun da herşeye razı geliyor insan
Transfer anı çok güzel. Ekranda embriyonun içinizr bırakılmasını görüyorsunuz. Doktor da o sırada açıklama yapıyor, bak bunlar senin bebişlerin diye 🥰 o yüzden acı falan hissetmiyorsunuz. Ben de o alette normalde zorlanırım. Ama transfer anında ekrana bakarken hissetmedim hiç.

Transfer anı çok güzel. Ekranda embriyonun içinizr bırakılmasını görüyorsunuz. Doktor da o sırada açıklama yapıyor, bak bunlar senin bebişlerin diye 🥰 o yüzden acı falan hissetmiyorsunuz. Ben de o alette normalde zorlanırım. Ama transfer anında ekrana bakarken hissetmedim hiç.
İçimi rahatlattınız ❤️ çok teşekkür ederim valla kaç gündür değişik haldeyim 🥹 umarım benim de sizin gibi ilkte olur :) Allahım bu yolda olanların yardımcısı olsun :) sizin neydi sorun peki

Merhaba, adetten kaç gün sonra transfer planlaniyor hoca hangi ilaclari kullandirdi
Benim adet ağustos 19 başlangıçtı . Ama sanırım doktor kana göre karar veriyor bide rahim kalınlığı çok önemli dedi . Devamlı mua gittim gün aşırı son zamanlar neredeyse . İlaç olarakta transfere uygun gördüğü zaman Progestan fitil , Progestan iğne acısı cokkk 🥹 Diofol , coraspin , cyclo prog, azitro kullandım 3 gün anbytk bide prograf

ben de aret hocanın hastasıyım. amh 0.01 hiç folikül görünmüyor, ama doktoruma çok güveniyorum. bugün kontrolüm var bakalım inş bu sefer folikül görünür de ben de opu işlemi safhasına gelebilirim :dua:
Tedaviniz hayırlı olsun ♥️ben de ikinci deneme için nasipse önümüzdeki ay başlayacağım
Ben de amh sizle aynı durumda

İlaç olarak neler kullandırdı size ve güncel fiyat nedir paylaşır mısınız

Yaaa çok sevindim adınıza :) inşallah benim de olur 🤲🏽 benim de yarın transfer Allah’ın izniyle . Transfer nasıldı zorlu mu acılı mı
Geç gördüm mesajinizi ya bugünmus transfer genelde 5 ten sonra alıyorlar 🤗 hayır asla acıma korkulacak bişey yok bende gereksiz korkmuştum ama hayır bişey olmuyor. aksine çok heyecan verici tadını çıkarın izleyin bebeğinizin transferini 😍😍

Geç gördüm mesajinizi ya bugünmus transfer genelde 5 ten sonra alıyorlar 🤗 hayır asla acıma korkulacak bişey yok bende gereksiz korkmuştum ama hayır bişey olmuyor. aksine çok heyecan verici tadını çıkarın izleyin bebeğinizin transferini 😍😍
Aynen bugün transfer bende saatimi bekliyorum 🥹 umarım bende gereksiz korkmuşum dicem . Evet 3 ü bulurmuş transfer öyle dediler

ben de aret hocanın hastasıyım. amh 0.01 hiç folikül görünmüyor, ama doktoruma çok güveniyorum. bugün kontrolüm var bakalım inş bu sefer folikül görünür de ben de opu işlemi safhasına gelebilirim :dua:
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alcaz 🤲🏽 bende doktora çok güveniyorum benim de bugün transfer aşırı korku dolu ve gerginim

bana sadece klomen kullandırdı iki kutu kullandım. ikinci kutumdan sonra hala folikül görmese nasıl bi yol izleyecek bilmiyorum. güncel fiyatlar değişecek demişlerdi bizi bilgilendirirlerken unuttum da fiyatı ama nispeten uygundu diye hatırlıyorum. Şuan sıramı bekliyorum dua edin lütfen folikülüm görünsün artık😇

X