Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy gerçek mi bu:))
çok teşekkr ederim..CREATE deki geliş değeri tüm operasyonların süresi mi..yani operasyonların süreleri war elimde..ama create deki sürenin (gelişler arası sürenin) ne olduğunu anlamadım
ayy gerçek mi bu:))
çok teşekkr ederim..CREATE deki geliş değeri tüm operasyonların süresi mi..yani operasyonların süreleri war elimde..ama create deki sürenin (gelişler arası sürenin) ne olduğunu anlamadım
Sorununu hallettin mi bilmiyorum ama Create komutu operasyonlar arasındaki süreleri tanımlayan bir komuttu yanlış hatırlamıyorsam. Yani örneğin bir makinada işlem görecek olan parçalar tanımlanmış bir olasılık dağılımı ile işlem görmeye geliyorlar. Örneğin time between arrivals kısmında type; gelişlerin olasılık tipini, value kısmına ise elindeki dağılım değerlerini yazacaksın
Ben de endüstri mühendisliği okuyorum ve uzunca bir süre bu programı kullanmıştım ne yazıkki