• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARENA konusunda yardıma ihtiyacım var??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ezzoo

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
475
2
621
37
Diğer
mrb arena programını bilen ve bana yardım ederim diyen biri warsa lütfen cevap werin.. :43:
teşekkrler

sorunu söylersen yardımcı olabiliriz belki. nedir arenayla ilgili sorun

ayy gerçek mi bu:))
çok teşekkr ederim..CREATE deki geliş değeri tüm operasyonların süresi mi..yani operasyonların süreleri war elimde..ama create deki sürenin (gelişler arası sürenin) ne olduğunu anlamadım

ayy gerçek mi bu:))
çok teşekkr ederim..CREATE deki geliş değeri tüm operasyonların süresi mi..yani operasyonların süreleri war elimde..ama create deki sürenin (gelişler arası sürenin) ne olduğunu anlamadım

Sorununu hallettin mi bilmiyorum ama Create komutu operasyonlar arasındaki süreleri tanımlayan bir komuttu yanlış hatırlamıyorsam. Yani örneğin bir makinada işlem görecek olan parçalar tanımlanmış bir olasılık dağılımı ile işlem görmeye geliyorlar. Örneğin time between arrivals kısmında type; gelişlerin olasılık tipini, value kısmına ise elindeki dağılım değerlerini yazacaksın
Ben de endüstri mühendisliği okuyorum ve uzunca bir süre bu programı kullanmıştım ne yazıkki :1:

Back