Arkadaşlar,
Arçeliğin 2 'li telve makinesini almak istiyorum.Eski plastik cezve olan modelini,internette uygun fiyatlara bulabiliyorum.Fakat yeni modeli çok pahalı.Almışken iyisi mi olsun karar veremiyorum.Kullananların yorumunu istiyorum bana yardım edin lütfennnn.Yeni modelle eski model arasında ki fark ne??kafam çok karıştı:26:
Arkadaşlar,
Arçeliğin 2 'li telve makinesini almak istiyorum.Eski plastik cezve olan modelini,internette uygun fiyatlara bulabiliyorum.Fakat yeni modeli çok pahalı.Almışken iyisi mi olsun karar veremiyorum.Kullananların yorumunu istiyorum bana yardım edin lütfennnn.Yeni modelle eski model arasında ki fark ne??kafam çok karıştı:26:
Tekli mini telveyi arkadaşım ev hediyesi getirdiHiç kahve içmeyen eşim bağımlı hale geldi Ben bir yorum okumuştum pişme uyarısı geldikten sonra tekrar tuşa basınca daha köpüklü yaptığına dair, evet işe yarıyor...
arkadaşlaar,
Arçelik 2li telveyi aldım.Çok memnun kaldım.Kocam kahveyi sevmez.şimdi her akşam bana kahve yap diyor.:))Yorumlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlarrrr,arceliğin ikili kahve makinesini aldım fakat şimdi de kahve yaptığım da fincanların bir tanesi yarım doluyor.ne yapmam lazım.Bir yerleri mi tıkandı acaba.Fincan büyüklüğünü de seciyorum.Bu kaçıncı kahve makinesi bunuda bozarsam kocam,kapının önüne koyacak artık beni de kahve makinesini de
suyunu kendi alıyor.Haznesine de bayağı bir dolduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?