Elektrikli Mutfak Aletleri Arçelik telve 2'li kahve makinesi

gln26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
13
2
88
Arkadaşlar,
Arçeliğin 2 'li telve makinesini almak istiyorum.Eski plastik cezve olan modelini,internette uygun fiyatlara bulabiliyorum.Fakat yeni modeli çok pahalı.Almışken iyisi mi olsun karar veremiyorum.Kullananların yorumunu istiyorum bana yardım edin lütfennnn.Yeni modelle eski model arasında ki fark ne??kafam çok karıştı:26:

Arkadaşlar,
Arçeliğin 2 'li telve makinesini almak istiyorum.Eski plastik cezve olan modelini,internette uygun fiyatlara bulabiliyorum.Fakat yeni modeli çok pahalı.Almışken iyisi mi olsun karar veremiyorum.Kullananların yorumunu istiyorum bana yardım edin lütfennnn.Yeni modelle eski model arasında ki fark ne??kafam çok karıştı:26:

Yeni modelini al, arçelik g.m sekreteri arkadaşım...
Eski modellerde yıpranma, su akıtma çok oluyor, lastik olmasından kaynaklı olarak. Yeni modelleri o yüzden eskisinden farklı yaptılar, kullanılan malzeme nedeniyle yeniler elbetteki daha iyi ve o yüzden fiyatı biraz daha yüksek.
Uzun süreli bir kullanım istiyorsan, yenisi derim... :34:

2007 den beri kullanıyorum... telvenin kesinlikle metal cezveli olanını ve ikili olanını tavsiye ediyorum.
evimde mevcut çok memnunum
iş yerinde de içiyoruz ve telvenin kahvesini içince dışarıda yemek sonrası gelen kahvenin bile telve ile yapıldığını anlayabiliyorsunuz :)

Arkadaşlar,

bende sinbonun ki var elektirikli cezve işimi görüyo 4 fincan alıyo ama olsun cok para vermeye gerek yok bence ki sinboda bana pahalı gelmıstı 60-70 arası sanırım fiyatı

bütün söylediklerimi unut en güzel kahve bakır cezvede kısık ateşte ve karıştırılmayarak yapılan kahvedir :D

Beko ile arçelik aynıdır biliyorsunuzdur.
Benim arkadaşımın lüks kuaför salonunda (ki sanatçısı iş adamı çok kaprisli bir kesim geliyor) beko nun 2 li makinesi var.
Çok memnun, çok da beğeniliyor kahvesi.

Normalde "arçelik ten uzak durun" derim çoğu konuda ama burada yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım.
Çok çok farklı damak tadı ve nazlı kişilere beğendirmek zorunda değilseniz düşünmeden alın :)

Hazır olunca size sinyal verip otomatik dolum yapıyor tam bir fincanlık bildiğim kadarı ile.

Yok bir pişirme kabı iki fincanlık,
hatta fincanlarınızın büyüklüğüne göre değişiyor,3 fincan bile çıkabiliyor.
Biz Beko keyf olanını kullanıyoruz 2 sene olucak,çok memnunuz.

biz annemde 2li telve kullanıyoruz çok memnunuz verdiğin paraya değiyor kesinlikle kahvesi çok güzel oluyor

Tekli mini telveyi arkadaşım ev hediyesi getirdi :16: Hiç kahve içmeyen eşim bağımlı hale geldi :9: Ben bir yorum okumuştum pişme uyarısı geldikten sonra tekrar tuşa basınca daha köpüklü yaptığına dair, evet işe yarıyor...

arkadaşlaar,
Arçelik 2li telveyi aldım.Çok memnun kaldım.Kocam kahveyi sevmez.şimdi her akşam bana kahve yap diyor.:))Yorumlarınız için teşekkürler.:9:

Tekli mini telveyi arkadaşım ev hediyesi getirdi :16: Hiç kahve içmeyen eşim bağımlı hale geldi :9: Ben bir yorum okumuştum pişme uyarısı geldikten sonra tekrar tuşa basınca daha köpüklü yaptığına dair, evet işe yarıyor...

Daha önce hiç duymadım güzel fikir.Mutlaka deneyeceğim.

Arkadaşlarrrr,arceliğin ikili kahve makinesini aldım fakat şimdi de kahve yaptığım da fincanların bir tanesi yarım doluyor.ne yapmam lazım.Bir yerleri mi tıkandı acaba.Fincan büyüklüğünü de seciyorum.Bu kaçıncı kahve makinesi bunuda bozarsam kocam,kapının önüne koyacak artık beni de kahve makinesini de:1:

Arkadaşlarrrr,arceliğin ikili kahve makinesini aldım fakat şimdi de kahve yaptığım da fincanların bir tanesi yarım doluyor.ne yapmam lazım.Bir yerleri mi tıkandı acaba.Fincan büyüklüğünü de seciyorum.Bu kaçıncı kahve makinesi bunuda bozarsam kocam,kapının önüne koyacak artık beni de kahve makinesini de:1:

Hazneye suyunu az mı koyuyorsun acaba canım?:26:

suyunu kendi alıyor.Haznesine de bayağı bir dolduruyorum.

Back
X