- Emoji Skoru
- 1.116
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
İyi geceler hanımlar
Yaklaşık 1 hafta önce işyerimden çıkartıldım firma battığı için
1 haftadır evdeyim resmen bunalıma girdim desem yeridir
Psikolojim alt üst oldu
İşten çıkartılmam ani oldu biraz çok zamansız oldu açıkçası ailem ev aldı 1 ay önce falan
Babamın bütün maaşı kredi ödemesine gidecek neredeyse bende evi geçindiriyodum iyi kötü kendi ihtiyaçlarımı da karşılıyordum
Bunları niye bu kadar stres yaptın 1 haftada diyecek olanlar için açıklama yapma gereğinde bulundum yanlış anlaşılmasın
Ev aldığımız firmanın sahibi biz oraya annemle görüşmeye gittiğimizde bana bildiğin bi eleman var öı eleman arıyoruz demişti bende hangi departman için dedim oda bana danışma dedi bende maalesef Yok dedim muhasebe de olur dedi sonra bende o alanda da Yok dedim sen peki diye sordu
Benim o dönemde çalıştığım firmayla eski ortakmış orda çalıştığımı konuşurken söylemiştim
Bende ben daha devam ediyorum şuanda da yarı yolda bırakırsam uygun olmaz dedim
Oda bana tabii zaten orayı yarı yolda bırakan bizi de bırakır dedi konu kapandı
Velhasıl kelam işten ayrılınca ben bi umut utana sıkıla adamı aradım
Bu arada adam o kadar mudannasız birisi ki ev almaya gittik surat beş karış evi anlatmıyor soru soruyoruz cevapları geçiştirip durdu resmen alırsanız alın bana alıcı çok der gibi
Bu karakterde olan birisini aramak benim için çok zordu ama bi gazla aradım geçtiğimiz cuma
Kendimi tanıttım önce sonra da İŞKUR da sekreter arayışınızı gördüm bende eski firmadan ayrıldım acaba muhasebe alanında da açığınız var mı düşünür müsünüz yada sekreterlik ten ilerleyen dönemde kendimi geliştirirsem muhasebeye geçme şansım olur mu dedim
Oda bana sen beni paxartesi ara şuanda şehırdışındayım dedi
Pazartesi sabah aradım sen beni öğleden sonra 2 de ara dedi
2 de aradım durumumu bidaha izah ettim Ayşe hanım var ben senşn nımaranı ona vercem o seni arayacak dedi
Ama Pazartesi den beri ne arayan var ne soran
Kafam karmakarışık ilk etapta çok umutlandım çünkü adam çekingen birisi değil direkt bana diyebilirdi Yok kelebek biz seni düşünmüyoruz hiç bi pozisyon için yada sekreterlik var düşünürsen diye
Onu demedi ama geri dönen de Yok
Ben de kaç gündür resmen telefonun başında bekliyorum bi umut böyle o kadar kötü oluyo ki resmen muallaktayım
Kafayı yiyecem neredeyse şuanda başka iş de Yok orası olursa büyük firma çok güzel olrdu benim için
Saçma sapan bi bekleyiş içerisinde kaldım
Dcem ki adam beni oyalıyo
Neden oyalasın ?
Çekinen bi insan değil ki ne varsa pat pat söylüyo
Sonra acaba yoğunluktan unuttu mu diye düşünüyorum
Yada benim için bi pozisyon mu ayarlıyor acaba ondan mı bekletiyo
Yada cevap olumsuz arama gereği mi duymadılar hiç
Herşey aklıma geliyo işte
Halam ara sor adama yarın bekleme boşuna en azından Kafan netleşir diyo
Arkadaşım arama saçmalama biraz dik dur diyo
Bende aramak istemiyorum utanıyorum ama bi yandan da deli gibi her telefon çaldığında bi umutla telefona koşmak istemiyorum en azından netleşir diyorum
Sizce ne yapmalıyım?
Bana bişeyler söyleyin ben kafayı yemeden lütfen
Yaklaşık 1 hafta önce işyerimden çıkartıldım firma battığı için
1 haftadır evdeyim resmen bunalıma girdim desem yeridir
Psikolojim alt üst oldu
İşten çıkartılmam ani oldu biraz çok zamansız oldu açıkçası ailem ev aldı 1 ay önce falan
Babamın bütün maaşı kredi ödemesine gidecek neredeyse bende evi geçindiriyodum iyi kötü kendi ihtiyaçlarımı da karşılıyordum
Bunları niye bu kadar stres yaptın 1 haftada diyecek olanlar için açıklama yapma gereğinde bulundum yanlış anlaşılmasın
Ev aldığımız firmanın sahibi biz oraya annemle görüşmeye gittiğimizde bana bildiğin bi eleman var öı eleman arıyoruz demişti bende hangi departman için dedim oda bana danışma dedi bende maalesef Yok dedim muhasebe de olur dedi sonra bende o alanda da Yok dedim sen peki diye sordu
Benim o dönemde çalıştığım firmayla eski ortakmış orda çalıştığımı konuşurken söylemiştim
Bende ben daha devam ediyorum şuanda da yarı yolda bırakırsam uygun olmaz dedim
Oda bana tabii zaten orayı yarı yolda bırakan bizi de bırakır dedi konu kapandı
Velhasıl kelam işten ayrılınca ben bi umut utana sıkıla adamı aradım
Bu arada adam o kadar mudannasız birisi ki ev almaya gittik surat beş karış evi anlatmıyor soru soruyoruz cevapları geçiştirip durdu resmen alırsanız alın bana alıcı çok der gibi
Bu karakterde olan birisini aramak benim için çok zordu ama bi gazla aradım geçtiğimiz cuma
Kendimi tanıttım önce sonra da İŞKUR da sekreter arayışınızı gördüm bende eski firmadan ayrıldım acaba muhasebe alanında da açığınız var mı düşünür müsünüz yada sekreterlik ten ilerleyen dönemde kendimi geliştirirsem muhasebeye geçme şansım olur mu dedim
Oda bana sen beni paxartesi ara şuanda şehırdışındayım dedi
Pazartesi sabah aradım sen beni öğleden sonra 2 de ara dedi
2 de aradım durumumu bidaha izah ettim Ayşe hanım var ben senşn nımaranı ona vercem o seni arayacak dedi
Ama Pazartesi den beri ne arayan var ne soran
Kafam karmakarışık ilk etapta çok umutlandım çünkü adam çekingen birisi değil direkt bana diyebilirdi Yok kelebek biz seni düşünmüyoruz hiç bi pozisyon için yada sekreterlik var düşünürsen diye
Onu demedi ama geri dönen de Yok
Ben de kaç gündür resmen telefonun başında bekliyorum bi umut böyle o kadar kötü oluyo ki resmen muallaktayım
Kafayı yiyecem neredeyse şuanda başka iş de Yok orası olursa büyük firma çok güzel olrdu benim için
Saçma sapan bi bekleyiş içerisinde kaldım
Dcem ki adam beni oyalıyo
Neden oyalasın ?
Çekinen bi insan değil ki ne varsa pat pat söylüyo
Sonra acaba yoğunluktan unuttu mu diye düşünüyorum
Yada benim için bi pozisyon mu ayarlıyor acaba ondan mı bekletiyo
Yada cevap olumsuz arama gereği mi duymadılar hiç
Herşey aklıma geliyo işte
Halam ara sor adama yarın bekleme boşuna en azından Kafan netleşir diyo
Arkadaşım arama saçmalama biraz dik dur diyo
Bende aramak istemiyorum utanıyorum ama bi yandan da deli gibi her telefon çaldığında bi umutla telefona koşmak istemiyorum en azından netleşir diyorum
Sizce ne yapmalıyım?
Bana bişeyler söyleyin ben kafayı yemeden lütfen