• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Araştırma hastanesinde doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ednah95

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
25
9
16
29
Merhaba yaşadığım şehirde sadece bir tane araştırma hastanesi var. Devlet hastanesi yok. Orada stajyerler ve deneyimsiz yabancı uyruklu hemşireler var. Doğum yaparken de hep birlikte izleyecekler mi çok merak ediyorum. Gereksiz bir kalabalık istemiyorum. Yada tecrübesiz kişilere bebeğimi emanet etmek istemiyorum. Daha önce araştırmada Doğum yapan var mı?

Ben de yaşadığım şehirde araştırma hastanesinde doğum yaptım.. Çok tatlı bir ekibe denk geldim.. Uzman doktor ve onun yetiştirdiği diğerlerinden üst kademe bir hemşire bir öğrenci uzman anestezici hayati değerleri takip eden bir hemşire.. Bebek doğduktan sonra onunla ilgilenen bir hemşire mevcuttu iki kişi daha vardı ama onların ne iş yaptığını anlayamadım..böyle önemli konular da tecrübesiz insanların eline bırakılmıyorsunuz mersl etmeyin..

Back