Arastirma gorevlisi olmak için okulu 4 yılda mi bitirmek gerekir?

Sanırım Alesten 70 ve üzeri almak + yabancı dildende belirli puan almak lazım diye biliyorum bende seneye Ales'e girmeyi düşünüyorum bu sonbaharda gireceğim seneye 4 olacağım bende :)

Araştırma görevlisi olmak istiyorum bende :) oyp varmış diyorlar ona başvurmak lazım dediler ama bir araştırdım kalkmış sanırım ama danışmanın kimse okulda ona sorabilirsin :)

Bilgisi olan var mı? Sanirim böyle bir şey yok hiç bir yerde yazmıyor bende olabildince 4 yılda bitirmeye çalışıcam.
öyle bir şart yok canım benim
önemli olan not ortalaman
ama sözlüde soruyorlar neden uzadı diye
şahsen ben 5.5 senede bitirdim

Araştırma görevlisi olmak istiyorum bende :) oyp varmış diyorlar ona başvurmak lazım dediler ama bir araştırdım kalkmış sanırım ama danışmanın kimse okulda ona sorabilirsin :)
Evet kalktı. Danismanim yardımcı docent.ne biliyim utaniyorum sormaya ama laf arasında denicem hatta onu secicem tüm derslerde.yani verdiği derslerde bir de danışman hocam sansima bayan.ve bayan az bizde

Bölümün më senin sen sordun mu keşke danışmanım araştırma görevlisi olsaydj

Aslında babam rektörü tanıyor ama o kadar samimi olduklarını sanmıyorum bir de utanirim zaten hem istemeye hem de torpil le orda ise baslamaya

Çevre mühendisliği. :) Benim bölümümde de vardı öyle arkadaşlar, onlara çok takılmayın bence, onlar her yerdeler.

Her seyden once cok saglam bir psikoloji gerektirir. Bu ulkede akademik alanda oyle haksizliklar adaletsizlikler donuyor ki sinirlerinizin cok saglam olmasi gerekir. Kisacaai her sey referansa(!) bakiyor 80 yds 90 ales puani alirsin senin onune basvuru barajini ancak yakalayabilmis 50 yds 70 alesli sumukluler gecer arastirma gorevlisi olur.

Hakkiyla olanlar da vardir elbet ama cok az bir oran. Iyi sabir gerek. Bak yine cinlerim tepeme cikti.

Demin sansima spor salonunda bir kızla tanıştım .makine okumuş o da .hocana sor belki onermezler kaç kurtar kendini derler dedi.yani istek olmayadabilir dediginiz gibi.ama bir yandan da ne biliyim mesela işletme de öyle bir durum olur ama muhendislikte ortalamasi düşük birinin olacağı çok mantıklı gelmiyor.yani sırf torpille. Tabi oladabilir sanırım kendimi rahatlatmak istiyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…