Arastirma gorevlisi olmak için okulu 4 yılda mi bitirmek gerekir?

Of of.peki alese biturdikten sonra mı giriyim. Yoksa son sene mi.bunları duyunca ekstra bir sene hiç icimden gelmedi. Birde nasıl desem okuldaki araştırma görevlileri sanki diken üstünde hocalardan çekiniyorlar. Torpil olsa sanki daha rahat davranir ardı

Yok o diken üstende olma durum bu mesleğin dnasında var.Alese son yılınızda ilkbahar döneminde girin bence. Araştırma görevlisi kadrosu olmasa dahi haziran ayında yüksek lisans kontenjanlari belli olur ona başvuru yaparsınız. Çünkü şubat ayında her üniversite yüksek lisans için kadro açmaz.

Hocalara nasıl söylerim onu da bilmiyorum yanlış anlar larsa diye korkuyorum

Arastirma gorevlisi genelde eylül de göreve başlıyor değil mi ? Son yılında girince de şimdi bitirme projesi falan varken ona tam hazirlanamam diye düşünüyorum. Ama.belki de 4 .sınıf rahat olur bilemiyorum. Peki kpss ye de girip olursa orda ise baslayiip aynı zamandaa da yüksek lisansa girip eğer kadro acilirsa geçme imkanım olur mu

Sürekli okulun personel kısmını açıp kaç yılda bir alım yaptiklarini anlamaya çalışıyorum. Bir yıl hiç almamislar bir yıl iki tane almışlar sonra bir 3 yıl almamislar

Hocalara nasıl söylerim onu da bilmiyorum yanlış anlar larsa diye korkuyorum

Son yıl hocalariniz ile sohbetlerinize katın bu hayalinizi.. biz çok Samimi idik hocalarla 30 kişi idi sınıf tabi..
Yanlış anlaşılmaz en doğal şey.. ne yapmaliyim tavsiyeleriniz vs sorulabilir..

Son yıl hocalariniz ile sohbetlerinize katın bu hayalinizi.. biz çok Samimi idik hocalarla 30 kişi idi sınıf tabi..
Yanlış anlaşılmaz en doğal şey.. ne yapmaliyim tavsiyeleriniz vs sorulabilir..
Son yıl evet bizimde öyle olacak 20 kişilik hatta .ama suan 60 ila 120 ksiyjz :)

Isteyenenin cok olmasiyla ilgili degil. Mesele sizi almak isteyip istememeleri. Bu bolumde talep yok torpil olmaz diye bir mantik dogru degil ne yazikki.Ama belli de olmaz nadir de olsa adrese teslim olmayan kadrolar da cikar. Yuksek lisansta hocanizin gozune girmeye bakin.

Peki ya ben konuskan değilsem neyse hâllederim insAllah her şey için tesekkurler

O zaman daha da damardan gir evlat. Ben y lisansa başvurcam sizin konular da ilgimi çekti, bu dönem tez öğrencisi alacak mısınız tadında sor. Konularına ilgi duyulduğunu öğrenen karşı taraf coşar merak etme. Hoca konuşur sen de dinlersin fena mı

Bu
Bizim asistan olup öyle yuksek lisansa başlıyorlar. Yani ikisi aynı anda başlıyor. Peki hangi hocayla yani bir iki hoca olsa olur değil mi

Ayy süper :))

4 yıllık fakülteyi sınıf arkadaşım 5 yılda bitirdi şimdi asistan. torpilliydi ama bunu da bilmeyen yok.

Bu

Bizim asistan olup öyle yuksek lisansa başlıyorlar. Yani ikisi aynı anda başlıyor. Peki hangi hocayla yani bir iki hoca olsa olur değil mi
Once yuksek lisansa baslanir sonra asistanlik. Y.lisansta danisman hocanizla aranizi iyi tutun cok calisin gozune girin. Danisman derken yani hangi alanla uzmanlasmak istiyosaniz o bolumun hocasiyla. Bizim mesela farkli 3 ya da 4 anabilim dali var bunlardan hangi alanda yuksek yapacaksak derslerimizi ona gore seciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…